Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009(46)
Raspunsuri - Pagina 14
douradoudou spune:
helauuuuuu...vroaim sa iti zic ceva moinisule in legatura cu crema: eu am avut de la mustela crema hidratanta cu factor de protectie dar scria ca este pt frig deci era f f hidratanta (ERA PT BB-EI DAR EU IMI LUASEM PT MINE)...www.amazon.com/gp/product/images/B0007WX0DK/ref=dp_image_text_0?ie=UTF8&n=165796011&s=baby-products" target="_blank">crema ..va pe toate
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
vias spune:
Buna dimineata
Tina...de mult pusesem si eu ochii pe site-ul ala..daca zici ca sunt de calitate, te cred...o sa comand si eu.
Ramonika offfffffffffff...eu zic ca mananc suficient...dar eu stiu??? m-ai pus pe ganduri serios!
Flavius e un super bebe..iesim mereu afara, ne jucam...a devenit un rasfatat care ne joaca pe degete...dar e asa de bine...
De rostogolit..se rostogoleste de la 3 luni si 3 saptamani..vad ca isi baga si genunchii sub burtica, semn ca poate o ia curand la mers bebeluseste..
Masa inlocuita cu cereale le dau dintr-un castronas de plastic..nu am incredere deocamdata sa-i dau din sticla ca trage de el..daca ii cade si se loveste?????
Nu stiu..mai vedem ..
O zi buna tuturor!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
monis5 spune:
neatzaaaaaaa
multu de cafea , merge la fix pe vremea asta
eu m-am gandit sa ma duc la Pasti o saptamana la mama... acuma ma gandesc ca trebuie sa incep o lista cu ce am de luat cu mine chiar de azi . (Partea buna e ca daca plec la mama, acolo e mult mai frig decat aici, asa ca mai am o sansa sa-l imbrac cu hainele groase care ii vin abia acum, inainte sa le arunc ). Oricum, cand am vazut dimineata la 6 ca ploua, m-am gandit ca o sa stau mai mult pe forum azi, dar acum la 10 cand am facut ochi m-am pomenit ca am o tona de treaba. dar tot am trecut sa zic buna dimineata
Monica - am tot uitat sa te intreb, sa limba o sa vorbiti voi acolo, cand pleci?
LauraG - eu stiu e la pediatru ca orice cute ar avea copilul pe picioare, e ok atata vreme cat sunt simetrice pe ambele picioare. daca nu sunt simetrice, ar putea semnala o oarecare problema de sold / picior.
Ali - imi pare rau de nacazurile cu spatele... si eu sunt cam praf cu el, tot sper sa-mi revin si parca tot mai rau ma doare . sa mearga tratamentul, sa scapi sa tii micutzelul in brate.
Dymomo - si eu sper sa nu am nevoie neam de nurofen.... si intr-o dimineata sa-l gasesc brusc cu dinti. Ceea ca va doresc si Dvs.
DianaR - asa e stiam ca mi-a povestit cineva, dar sa ma tai ca nu-mi aminteam cine si unde... varza is cu capu' . E genial facut serialul, ce bine e construita atmosfera si ce bine e scris tot scenariul. Bine, cica e si cel mai scump serial ever... Bai dar m-au innebunit cu fumatul ala, eu de obicei cand vad oameni fumand in filme mi se face pofta, dar de la asta mi se face usor sila .
Ma intreb si eu tare daca oi avea curaj sa-l las in patru labe pe iarba din parc... . Dar lasa ca la vara tot plec la mama si acolo sigur il las prin iarba
Ramonika - eu am setat contul de picasa in engleza. asa ca traducerile se fac in engleza, dar nu sunt cu nimic mai prejos, lesini la unele
Ancutza - bafta la vaccin, sa ai o pitica plina de curaj
Floricik - merci . Crema aia parca e de plaja, plaja.
Eu as vrea o crema de fata pentru bebelusi, care sa aiba si ceva factor, macar 15 daca nu mai mult, nu vreau de plaja cu factor 50 ca inca nu e cazul....
Alexa - asa, asa ceva as vrea. sa vad pe unde identific. merci mult. tu ce faci? cum e burtica?
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
Alinus25 spune:
Helaauuu!
Diana, deci atunci nu-i dau eurespal. Deja e mai bine, fata de ieri...Cred ca ne ajuta mult aerosolii.
Ionela cum sunteti? Cum merg aerosolii?
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 Lumi - eu in mintea mea putina de acuma, ma gandesc ca-i pun lui in fata un castronel cu o lingurita de mancare si eu o sa am in mana unul din care il hranesc pe el... oare suna nerealist planul meu? |
Io exact asa am facut cu Riana. Iti dai seama ca dupa ce terminam, o bagam direct la dus. Ce-i drept a si invatat f repede sa manance singurica.
Lumi super ca ai iesit cu fetele! Ce fain povestesti tu acolo de Anabelle
Ramonika exact acelasi program il avem si noi. Al meu e fresh de pe la 7 cand io as mai dormi. Nu mai zic de Riana care la 6.30 e in picioare.
Ancutza Sabinutza sa-i treaca durerea de gingiute. Mie mi-a spus pediatra ca in mod normal, primii dinti nu ar trebui sa doara foarte tare. Dar la noi nu e valabil, la Riana cand i-au iesit primii dinti s-a si oparit pe fundic si se vedea pe ea ca sufera...
LauraG sa stii ca si eu am mai auzit de treaba asta cu cutele. La riana nu erau perfect egale, dar nu am avut probleme, sper ca nici de acum incolo.
Ali multa sanatate. Sunt naspa rau durerile de spate.
Al meu bb nu se intoarce deloc. De ce oare? O fi mai blegut? Nici Riana nu s-a intors decat pe la 6 luni, dar la ea am spus tot timpu ca a fost un copil prematur si de aceea, dar Dragos e la termen si tot nu se intoarce.
Revin mai tarziu. S-a trezit piciul meu
Lalu_79 spune:
Neata
Abia am facut ochi, noaptea asta am reusit sa dorm .
Acum incep sa ma pregatesc sa iesim afara, dar vroiam sa le spun Monicai si lui Dymomo ca vineri o sa primesc supozitoarele.Inca nu stiu pretul, ca nu am vorbit direct cu persoana care le aduce.Va tin la curent.
ionelamaria spune:
salut
Noi suntem binisor, luptam cu tusea si nasucul, dar sper sa scapam... Aerosolii ii suporta bine... dar se cam plictiseste... Ideea e ca nu mai sunt noi si interesanti... asa incat... ne luptam putin... dar ma gandesc la faptul ca in somn se pot face foarte bine fara sa sterez copilul.. mai ales ca pe el nu-l deranjeaza deloc zgomotul aparatului
Incerc sa va citesc dar cred ca sunt in puseu de mutenie
citat din mesajul lui Alinus25 Ionela dexamed este pt tuse sau pt ce? Alina de Dragos-Andrei 07.11.2009 si Riana-Antonia 25.01.2007 |
Dexamed 2ml si ser fiziollogic 5 ml amestecat pun in vasul aparatului pt aerosoli si face 3 sedinte din chestia asta. Deci e pt aerosoli.
Alexa, simt din postarile tale ca ai un tonus foarte bun. Nu stii cat ma bucur sa stiu asta Sarcina usoara si vizite cat mai dese la noi. dar de fapt... ce spun eu vizite... cine merge in vizita acasa??????
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
floricik spune:
Monisce bine ca pleci la mama ta. Si eu am avut o listaaaa...si bagaje fara numar. Cred ca au zis vecinii ca ne mutam definitiv.
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009
www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3
douradoudou spune:
va multumesc fetelor sincer ma simt f f bine cad vad ca nu m-ati uitat si chiar ma simt acasa cu voi..pe 5 ma duc din nou la eho sper ca totul este ok..pana acum ma simt doar ametita fara greata sau alte stari...va de un milio de ori pe toate si pe fulgusori& fulgusoare..monis normal ar trebui sa gasesti a farmacie ..sunt cateva care au produse mustela parca aveau si la sensiblu de la averescu-turda..nu mai stiu sigur pt ca nu am mai fost de 1 an in rom si poate au mai schimbat..
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
Ramonika spune:
citat din mesajul lui camy_pus Ramonika offfffffffffff...eu zic ca mananc suficient...dar eu stiu??? m-ai pus pe ganduri serios! |
mai bine taceam
daca te simti satula si nu ai lipsa de vitamine, n-ai de ce sa iti faci griji.
eu tineam o dieta mai stricta anul trecut, de asta ziceam ca nu m-as apuca acum de asa ceva.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
ionelamaria spune:
Alinus25, scuze, cred ca suna aiurea cum am scris... in doza scrisa fac 2-3 sedinte pt tuse si nasuc
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE