Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009(46)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Salutare!

Am si eu o intrebare legata de cutele de pe piciorusele bebeilor. Nicholas are o cuta pe piciorul drept, intre cuta de la popou si cea de la genunchi. Pediatrul a spus ca e ok, atata timp cat cutele de la popou si cele de la genunchi sunt aliniate (doua cate doua, fireste ). Initial m-a linistit, dar acum iar incep sa ma ingrijorez un pic si sa ma intreb daca poate fi vreo problema. Voi ce stiti despre asta? Bebeii vostri au asa? Multumesc anticipat pentru raspunsuri!

Am vazut ca discutati de marci de haine. Noi ii luam hainute cel mai mult de la Carter's (pt ca mereu primesc cupoane, plus ca au mereu reduceri) si sunt multumita de calitate. Singura problema e (cum mai zicea cineva) ca intra la apa (si mai ales la uscator se micsoreaza). Deja avem costumase pt 6 luni care nu-i mai sunt bune. Ieri am fost sa-i mai cumpar hainute si i-am luat pt 9 luni.

toti fulgusorii si mamicile!

Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009
Poze
www.youtube.com/watch?v=2rJh5IWto3M" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

voiam sa mai zic ceva..scumpa noastra Diana, stim ca ai dreptate, dar nu te supara pe noi ca zilele astea, dupa o iarna ca asta, am iesit ca ciupercutele dupa ploaie cu nasul la soare ...asa ca de vina e doar vremea de afara si nu atmosfera de aici. te si astept cu neabdare postarile tale

de scump Maria 13.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica9 spune:

Laviniablaga Mersi mult de oferta, dar probabil e si in Timisoara. O sa imi aduca cineva care vine in mai ca eu stau in Toronto. Pana atunci imi da cineva dar trebuie sa i le cumpar inapoi, de aia vroiam sa stiu daca se mai gaseste. Am fost foarte ok pana acum cu laptele, dar Sophia iar are o perioada ca nu vrea sa manance, are reflux si de asta, asa ca mi s-a redus productia de lapte, dar sper sa-si revina. Oricum, mersi tare mult pt raspuns!

DianaR mersi pt link, m-am si uitat, au si in Timisoara, asa ca sunt salvata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

!!!

Noi iarasi plecam la Tg Mures! Revin mai tarziu!

Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!Asa creste puiul meu

Mama, ideal de femie, fermecator si venerat!
(Lev Nicolaevici Tolstoi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Lavinia merci de cafia.
Azi Danut s-a trezit de la 06.30. Aseara insa a adormit pe la 22.00 iar la 23.00 am dat si eu stingerea ca nu mai puteam. Acu sunt si eu "frustrata" ca citesc doar din urma si nu prind pe nimeni on line dar asta e. Ieri am facut si eu ordine in dulap la cupchil si ca si voi am gasit o multime de haine nepurtate si am constatat ca are multe care o sa ii vina peste vreo 2-3 luni dar sunt groase. Le-am pus pe toate intr-un sac si ma gandesc ca pe cele noi si mai deosebite sa le pastrez pentru o prietena/ ruda iar celelalte sa le dau la Centrul maternal. Poate totusi le foloseste cineva.
Lumi eu am fost cu Danut in Botanica de vreo doua ori dar nici acolo nu e mai bine. Pe alei sunt niste dale din alea cat placa de gresie si bineinteles ca sunt denivelate. Mai sunt si ceva alei asfaltate dar nu cine stie ce, plus multe scari. Ce e drep e aerul mai putin poluat dar pana se intoarce sotul eu nu ma incumet sa merg cu carutul pana in Copou ca e prea departe.
Apropo de BPA am constatat si eu de vreo doua saptamani ca biberoanele pe care le fol(de la Avent sunt cu BPA). Acu nu stiu daca sa le schimb(ca le folosesc ff rar) pt ca si eu ca si Monis odata ajunsi la diversificare sper sa nu mai avem nevoie de ele...
Tina merci pt site. Pe moment insa nu ii mai cumpar nimic de imbracat. Astept sa vad ce aduce tati si dupa aia mai bag o tura... nu de alta dar nu vreau sa raman cu ele neimbracate...

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

MMneata!

sa ma vait si eu nitel de somn...iar s-a trezit de-a binelea la 6 jumate, dupa ce a mai avut 2 treziri pt papa la 1 si la 4
acu sta in patut si se cearta cu animalele din jurul lui. pitiku meu sta f mult pe burta, defapt se intorce cand pe burta, cand pe spate, dar asta numai cand este in pat, in patut nu prea are loc de manevre.

o crema de fata luasem si eu de la bubchen cu ulei de migdale, ceara de albina, unt de sea, dar in viteza luminii in care eram la cumparaturi nu am vazut parabenii din ea, asa ca o folosesc eu

pe sub pantalonasi eu ii dau dres, depinde de temperatura de afara si locul ude mergem, pantalonii sunt subtiri sau dublati

trimit si poate mai revin si se maraie

ce vreme naspaaaa, ma invatasem afara

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

neata
lauragarner, nu stiu sa-ti spun nimic despre cutele de pe picioruse, dar daca pediatru a spus ca ii ok...
eu il tin mult pe david cu fatza la soare, dar nu l-am facut cu nici o crema inca ....oi fi mama denaturata? dar nici pielea uscata nu are...
cand citesc la voi ca scoateti copii afara in body...brr...eu il imbrac destul de bine, n-am curaj sa-l duc asa subtire, si totusi n-a racit niciodata......lui ii place sa-i fie cald....de aia ii place si apa la baie de 42 grade

A_driana, de David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

Ramonika dar si eu alaptez...dar unde este pericolul daca mananc sanatos????? Daca e sanatos nu e bun si pt Flavius?????? Mananc multe lactate, iaurturi, lapte, oua fierte, branzica de vaci, branza normala, legume, fructe, carne doar pui si vitel si numai la gratar sau cuptor electric..fara adaosuri.
Am spus NU la fainoase, dulciuri, grasimi, prajeli, alcool, sucuri...

Cum spuneam fara sport deocamdata..

De ce nu e bine cand alaptez???...mai sanatos de atat ce sa mananc????

ah, daca mananci in cantitati suficiente si variat e ok, insa eu mancam si sanatos si cam putin, iar acum nu m-as lasa fara paine si fainoase ca nu ma satur si inca nu ma simt in stare sa renunt la ele.
ma simt deja ca ma secatuieste alaptatul, uneori is ametita de cap, de asta nu-mi permit inca sa renunt la ceva, insa la dulciuri as putea renunta si eu, si o sa o fac, insa... dupa Paste...
daca mananci carne, lactate, oua, legume, fructe si te saturi cred ca e ok si pt. alaptat.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

Buna fetelormultumesc mult pentru urari , am intrat mai tarziu pe internet fiindca am avut o problema adica ma durut mijlocul de am ramas aproape intepenita ma junghia si ma durea, plangeam ca un copil mic de durere. Am fost la medic am facut radiografie la spate (mijloc) si mi-a dat tratament cu injectii si pastile . Acum sunt ceva mai bine dar nu de tot. Zicea ca durerile de spate le am din cauza ca am stat foarte mult pe spate (pat) in timpul sarcinii si acum solicit coloana si mijlocul si din cauza ca nu am avut activitate acum am durerile astea. CEl mai trist si toata ziua e ca nu am voie sa ridic nimic inclusiv nici pe Mihai, atat cat fac tratamentul si e nasol ca trebuie sa dorm si pe un pat tare am niste dureri de oase ca pana la urma termin cu una si incep cu alta .

MONIS SCUZE PENTRU INTARZIERE
LA MULTI ANI !

ALEXA Felicitari

VA

ALI mama lui MIHAI

[ url = " http://family.webshots.com/album/576995701yizabq?vhost=family&vhost=family " ] poze Mihai [/url ]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui A_driana

'seara
fetelor multumesc mult pt sfaturi ....va dati seama cu la regimul meu mananc doar: 2-2,5 litri lichid pe zi (si chiar beau, nu glumesc, apa plata, supa, ceai, lapte), legume fierte de toate felurile (cate n-am mancat in viata mea adunate laolalta), iaurturi....si totusi ii grava pb asta...

Adriana, maica-mea a avut pietre la bila si nu se putea opera, din cauza ca nu se coagula bine sangele ei si nu se riscau sa o opereze, sa nu faca hemoragie.
insa i-au prescris medicamentul URSOFALK pe care il ia mereu de atunci si i-au disparut pietrele.
poti intreba si tu medicul sa vezi ce zice. adevarul e ca nu m-am uitat daca e permis in alaptare, poate nu e si vorbesc degeaba, insa doar am vrut sa-ti zic ca se mai poate trata (uneori, probabil nu la toti) boala asta si fara cutit.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput