Dieta RINA (9)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

salutare
azi vitamine, 1 grepfruit, 1 portocala, 2 banane, 1 ananas! (era f. copt si nu mi-a mai facut bot ), o salata de rosii, ardei, castraveti si ceapa si vreo 5 guri din altele, ca am gatit si am gustat, si iar am gustat...
si mi-e foame!!!!!!!!
of, in loc sa ma invat cu regimul e taman pe dos, la inceput mi-a fost mai usor sa ma abtin
restul ocupate? n-ati mai intrat pe-aici

poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

buna seara, fetelor!
am primit un mail referitor la dieta, dar fara atasamentul cu dieta
ma puteti ajuta, va rog?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

avem floricele pe aici? la multi ani si multa sanatate
eu ieri am fost tare ocupata. am aranjat haine prin dulap, curatenie. mancare nu ca am avut vitamine azi mergem la mama asa ca nu m-am stresat cu mancare de sarbatoare am proteine, minunat ca pot manca si eu ceva. desi daca are mama praji voi savura cu siguranta o feliuta
eu nu stiu ce e cu mine dar tot slabesc azi dimi m-am cantarit si surpriza 69.3 m-am catarit de 4 ori ca nu-mi venea sa cred. sper ca azi sa nu-mi fac de cap si maine la cantar sa am 69
o zi frumoasa va doresc, chiar daca afara e

dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
22.03.2010-71 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babisa spune:

Buna seara fetelor si LA MULTI MULTI ANI pt toate FLORICELELE din lume si la cat mai putine kg. Eu vineri si sambata am cam calcat stramb ca am facut smotruiala prin casa si de am gasit motiv sa calc stramb sa nu ma ia cu ameteala ...dar drept pedeapsa , azi in loc sa tin zi de carbohidrati,tin zi de fructe,maine proteine si tot asa (deci am sarit dulciurile ). Pe ziua de azi am mancat un mar dimineata , si o portocala mititica rau si o bananica la fel de mititica...la cina o sa servesc un mar si probabil inca o banana ca nu mai am altceva...maine mergem la cumparaturi
Elly multumesc de primire ...targetul meu este de 70 kg momentan, visul meu e sa ajung la 58kg si sa raman acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

buna fetele
azi am avut proteine, am mancat peste si ciuperci
m-am cantarit si am mai mult ca sapt trecuta: 76,6 , e drept nu-i cantarul de acasa dar oricum n-am mai dat jos sigur ca prea mi-a fost foame ultimile zile
maine ies din DE si n-o sa mai am net, sper sa ma tin pana ma intorc si sa am vesti bune la raport
paste fericit si pofte putine

poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleniro spune:

Buna seara fetelor!Hop si eu .De 2 zile nu am intrat , ca tare ocupata am fost!Acum mi-au plecat si ultimii musafiri si am tras cu ochiul la calculator sa vad ce -ati mai facut.Vad ca si voi ati fost cam ocupate ,ca slaba miscare se vede la scris de 2 zile.Multumesc de urari ,eu consider ca si pt mine le-ati scris ,caci eu de Florii imi sarbatoresc ziua de nume!.Alina ,cat mi-as dori si eu sa-mi dea cantarul vesti bune ,voi vedea la dimineata caci azi nu m-am cantarit.Oricum eu de doua zile nu am tinut dieta ,deci am cam mancat ,dar nu am exagerat ,putin din toate.Va pup ,ne "vedem"la dimineata la raport ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette79 spune:

Neata fetelor!

Bravos Alina, asa vesti sa-ti tot dea cantarul!!

Eu azi tin zi de fructe ca ieri de florii am fost la o prietena si ne-a asteptat mama-sa cu bunataturi (gogosi, placinte cu branza, cartofi pai cu mujdei si peste...unde naiba sa mai tin zi de proteine )

Fetele noi, care nu ati primit cartea dati un semn si va retrimit mailul

Mi-am propus saptamana asta sa tin luni zi de fructe, si de marti iarasi cu proteine, cartofi, carbo si vineri iarasi fructe. ca de nu iarasi ajung la 64, nu la 62 cat voiam de Pasti .

www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru

Start: 09.03: 66,1kg....22.03: 63,8 kg

Mergi la inceput

neataaaaa. eh cantarul arata tot 69.3 ieri nu am mancat prea mult dar totusi nu au fost tocmai proteine
musette ce de bunatati. cred ca faceam ravagii
simona sarbatori fericite si tie si cat mai putine sute de grame in plus
babisa de as ajunge si eu la 58 si as ramane acolo spor si succes
aleniro sper ca vii cu vesti bune
o zi frumoasaaaaa ca e soareeeeeee

dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
29.03.2010-69.3 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleniro spune:

Buna dimineata fetelor!Pt raport 77,3 kg!!Bine-i si-asa rau!Putea fi mai bine!Totusi cu abaterile din ultimele 2 zile ,ma multumesc si cu atat.Bine ca s-a miscat acul cantarului in jos ,ca de doua sapt se intepenise.Astept sa raportati si voi ,sunt tare curioasa...

Mergi la inceput

bravo aleniro bine si atat cum zici
celelalte? hai cu raportul
mai dar parca eram mai multe...anca, adriana, merry, bunicuta, arriel, alecsia pe unde umblati? nu mai dati pe la noi? fetele noi ce faceti? v-ati apucat de dieta? hai scrieti si voi ceva.

dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
29.03.2010-69.3 kg

Mergi la inceput