Dieta RINA (9)
Raspunsuri - Pagina 9
elly_me spune:
Neatza- la mine a fost "sarbatoare" mare de vineri pana duminica
Am mancat de toate- amestecate- carne cartofi, pizaa, la kfc- crispy, peste, salata de icre, de ciuperci, pe ton .. sucuri ... nu stiu ce a fost in capul meu.
Nebunii.. parca a fost lasata secului.
Nici macar nu m-am mai gandit la regim
Parca scapasem de la nebuni
Partea buna este ca- de dimineatza- cand m-am cantarit- aveam tot 70 kg.
Azi - sunt la vitamine- si o sa tin vitamine... nu mai calc stramb.
Nu m-am recunoscut weekendul asta- parca nu eram eu ..
Asa ca de 2 saptamani stagnez la 70 kg.
Elly
Astept, astept si iar astept ......
Rina: 13.02 (77kg)...22.02 (75kg)...01.03 (74kg)...08.03(72.5kg)...15.03(70kg)
merry_28 spune:
Salutare, fetelor! Hop si eu la raport. 60,5 - tot e bine 0,5 kg intr-o saptamana, tinand cont de faptul ca ieri am papat pizza, praji, etc. am baut suc... Las' ca o data-n an e ziua mea! Mai ales ca a fost sarbatoare dubla pt mine, ma cheama Florina si ieri am facut 22 de ani!
Saptamana asta asa vrea s-o las mai usor cu dezmatul, putin post n-ar strica, ca doar e Saptamana Patimilor. Problema e ca voi fi supersolicitata la servici si eu cand sunt stresata mananc!
si la noi e soare, sper sa fie caaald azi.
Sa aveti o zi buna, fara abateri
aleniro spune:
Merry,"LA MULTI ANI!!" ,de 2 ori ,sa fii sanatoasa in primul rand ,sa ti se implinesca toate dorintele si sa ai tot ceea ce ai nevoie!.spor la slabit fetelor!!!!!!!!!!!!!
Alecsia spune:
Buna dimineata,
Eu am trecut cu bine weekend-ul. Am prins sambata proteine si am mancat doar la pranz o salata cu putina telemea si crutoane( in loc de 1 felie de paine). Ieri am avut amidoane si am mancat cam mult dar oarecum in dieta: tocanita de cartofi si salata orientala fara ou. Aseara am mancat si cateva curmale, de pofta In rest am fost cuminte.
Din pacate astazi nu m-am putut cantari. Dar la ultima cantarire sambata aveam - 1.600 kg
Astazi la carbo aleg cativa covrigi.
Elly, ce ospat ai avut in weekend Nu-i nimic, recuperezi saptamana aceasta.
Tineti post saptamana asta? Ce facem la proteine?
O saptamana usoara !
Musette79 spune:
Florina de 2 ori "La Multi Ani!" atunci , sanatate, sa fii slaba si frumoasa
elly nu-mi povesti ca si eu am facut dezmat in weekend, parca-s nebuna
Alecsia bravos, bravos, ar trebui sa ne bati un pic ca numa prostii facem. Eu azi tin fructe sa-mi recuperez pacatele (nici nu am avut curaj sa ma cantaresc), ma cantaresc cand ajung acasa cu stomacul lipit de sira
www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru
Start: 09.03: 66,1kg....22.03: 63,8 kg
elly_me spune:
Alecsia- eu tin post sapt asta- deci voi sari peste ziua de proteine (care va fi maine)- ca am mancat in weekend numai proteine.
As incerca sa o inlocuiesc cu amidon- sau cu fructe (dar nu cred ca poti tine 2 zile de fructe la rand- as vrea eu- da nu voi reusi ..)
Iar dupa paste - voi tine mai strict regimul si voi baga si sport- ca fara nu se intampla nk.
PS- Alecsia cand raportezi kg- te rog sa spui exact cate kg ai
Elly
Astept, astept si iar astept ......
Rina: 13.02 (77kg)...22.02 (75kg)...01.03 (74kg)...08.03(72.5kg)...15.03(70kg)
alinabojuc spune:
am sosit din nou. bravo fetelor ce ma bucur slabeala in grup
elly e foarte buna si stagnarea mai ales dupa ce dezmat ai avut imi faci pofte.
merry dublu la multi ani sa slabesti bine
merg ca am treaba, ne-au luat apa si abia a venit. am de spalat o gramada de vase am pus si haine la masina.
dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
29.03.2010-69.3 kg
Babisa spune:
Buna ziua fetelor.
M-am cantarit si eu dimineata si aveam 77 kg ...de , daca am calcat stramb...
Musette79 spune:
Am ramas datoare cu cantarul: 63,2 kg (dupa dezmatul de ieri azi am baut ceai, o ciocolata calda si mi-am facut curaj sa ma cantaresc).
Acuma seara am mai baut lapte cu banane, si-a facut colocatarul la blender si nu am refuzat.
Alina da ce harnicuta furnicuta ai fost
Pe maine am peste ramas de la dezmat, ceva pulpa de pui (am gatit pt gasca fara sa gust desi mi-era foame ) + nelipsita mea salata.
Noapte buna fetelor
www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru
Start: 09.03: 66,1kg....22.03: 63,8 kg
merry_28 spune:
Multumesc pentru urari, si ceea ce mi-ati urat voi mie, va doresc eu voua inzecit!
Azi am avut amidonuri dar nu am reusit sa mananc decat fructe, o mana de alune si mai dupa-masa felia aia de paine pe care trebuia s-o pap la pranz si o bucata de ficat de pui plus ardei rosu plus o felie de sunca
nu am reusit sa gatesc altceva ca am plecat devreme si am ajuns acasa la zece fara 20 de min. Maine va fi mai usor, ca am carbo. si imi iau un covrig.
mi foame de nu mai pot, dar nu mai mananc la ora asta...maine... Astept Pastele sa ma delectez cu o multime de bunatati
noapte buna...