Dieta RINA (9)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
alinabojuc spune:
bonjur
mai fetelor eu ma simt minunat. cand vad cum curg sutele de grame imi vine sa zbor. aacu am 70.3. imediat sunt sub 70, sper ca luni la raport asa sa fie imi prieste si vremea asta frumoasa
babisa bine ai venit. spor la treaba
elly eu tin regim. postul tre tinut din toate punctele de vedere asa ca nu stiu cine poate tine post cu adevarat ma rog asta e parerea mea.
azi la carbo am iar comanda de la mon shef sa fac macaroane cu varza
eu voiam cu pesmet dar treaca de la mine. data viitoare
diseara habar nu am. cioco cu siguranta. inghetata oare? sunt bolnava dupa inghetata de vanilie dar numai cea de la napolact
am evitat sa mananc sa nu racesc sa imi imbolnavesc piticotul. si eu 3 lg nu pot manca. eventual o cutie de 400 gr odata
dar poate acum cu dieta nu o sa pot manca prea multa.
ieri am facut cartofi copti au fost deliciosi. eu nu stiu cum ziceti voi ca va e foame la amidoane
la ziua de vitamine trebuie evitate alunele, arahidele, nucile, semintele ca au calori muuuuulteeeeeee numai ca tin mai bine de foame.
spor fetelor
dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
22.03.2010-71 kg
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/IRINA_p_C/IRINA_p_C.jpg)
IRINA.C spune:
Buna fetelor!ma primiti si pe mine?am 76 kg si...1.54 sunt deci obeza.
Cum e cu dieta , ma lamuriti nitel?
Multumesc
Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de Andreita
xandra28 spune:
la fel ca irina, am intrat si eu sa cer lamuriri despre aceasta dieta.
sunt intr-o perioada in care nu sunt in stare sa tin regim pe ore, cantitati fixe si simt ca acest regim al vostru ma va ajuta.
astept detalii si cat de curand ma inscriu si eu pe listuta voastra.
Musette79 spune:
Neata fetelor!
Eu ieri la carbo am mancat frumos macaroane cu sos de rosii, dar apoi m-am dat in barci cu fornetti, inghetata scufita rosie de napolact, ceva prajitura Poiana...seara paine cu unt, deci cam neortodox. Am mancat mai mult decat imi propusesem.
Azi am fructe, am mancat 3 mere mai am 2 banane si inchei ziua, ca daca ma apuca mancatul acasa nu mai termin. Si nici nu mai slabesc.
alina cartofi copti, buna idee Mie-mi plac cartofii la nebunie, dar nu ma satur, mananc o oala de tocana si tot as balota
Noi 2 suntem surate de Cluj, fane Napolact
In ziua de carbo imi programez o Scufita Rosie
Irina, Xandra, bine ati venit, dati o adresa de mail sa va trimitem cartea, e un ghid ft bun
Duminica mergem la gratare, asa ca o sa inversez zilele (sambata amidon si duminica proteine), ca sa nu renunt la regim ca si asa 2 zile merg ca la carte, 2 nu.www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru
Start: 09.03: 66,1kg....22.03: 63,8 kg
korri spune:
Salutare fetelor,
Am fost super ocupata cu bagajele de vacanta.Am tinut doua zile de fructe si jumate de zi de apa ca ieri dupamiaza am mancat peste ca mirosea tot blocul si am facut si eu pt familie
Cantarul azi dimineata arata 61,5 deci s-a miscat putin.
Eu duminica dimineata plec in vacanta si nu cred ca o sa ma tin de dieta
Incerc sa fiu cat mai cuminte cu putinta si sa nu ma intorc cu kg prea multe.Ma duc in Spania asa ca o sa mananc fructe la greu....
Deci va urez PASTE FERICIT sa fiti cuminti si sa nu va gasesc ma grasute decat v-am lasat.
Pupici multi si stati linistite ca ma intorc si continui de unde am ramas.
start 27.01cu 67kg...63kg-01.03...62kg-08.03...targhet 57kg
[/url]
i_cristiana spune:
buna fetelor,
eu am tinut regimul din 2 in 14 si totusi am ajuns le 70. Sper sa ma mentin pina dupa sarbatori si sa reincep in forta. Vreau sa mai dau jos 5 kg. va urez suces!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/zuzi_p_simona/zuzi_p_simona.jpg)
zuzi.simona spune:
irina, xandra, bine ati venit!
korri vacanta placuta!
eu am facut azi la carbo: spaghete cu sos si parca era prea putin in farfurie, am pus si boabe de porumb (daca merge faina tre sa mearga si boabe, nu?), patrunjel si mult piper, mi-a luat gura foc! dar a fost buna combinatia
pe deseara prajitura
poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009 Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
aleniro spune:
Buna ,fetelor!Acum am deschis si eu calculatorul ,caci azi am fost tare ocupata si nu am avut timp si daca nu am avut timp inseamna ca nici de mancat nu am mancat decat tare putin:2 mere si cateva guri de salata de varza .As fi vrut ca dupa 2 zile de fructe sa tin si una de apa ,dar nu cred ca maine voi rezista ,sambata fiind ,mancare de florii ,praji ,etc
.Duminica oricum nu voi tine dieta ,asa ca nu stiu daca se va vedea ceva la cantar luni?!Xandra si Irina ,bine ati venit fetelor!!!!
.Korri ,draga mea ,te pupacesc ,drum bun sa ai ,vacanta placuta si sa vii cu bine acasa !Paste fericit!
.
alinabojuc spune:
servus dragelor.
korri vacanta placuta. ai grija ce mananci
eu ieri am facut pana la urma macaroanele cu pesmet ca nu am avut timp de calit varza. am mancat o portie mica la ora 13.30 apoi alta la fel la 15.30 si gata azi dimi 70 kg.
hai ca se poateeeeeee
bine ati venit fetele noi. spor la treaba
dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
22.03.2010-71 kg