Dieta RINA (9)
Raspunsuri - Pagina 6
Babisa spune:
Buna ziua fetelor
As vrea sa ma inscriu si eu pe lista voastra.Cred ca imi usureaza cat de cat munca daca ma confesezcuiva, si macar de jena fata de voi nu am sa calc asa mult stramb.Sper din suflet sa rezist cat mai mult...a venit primavara si sunt o adevarata balenuta...am 1.67 cm si ajunsesem la 81 de kg...deci arata ca o mingiuita.Azi sunt in a 4 a zi de dieta, deci ziua de vitamine. Nu stiu de ce ma cam ustura putintel stomacul...culmea ieri am avut zi de carbo si sincer nu am stat deloc nemancata , ba chairt am exagerat cu dulciurile, am mancat si spaghete cu sos de rosii , si painica graham, prajitura, ciocolata ...deci nu pot sa zic ca am stat nemancat (sau poate am mancat prea mult ?)...ma rog, sper sa trec peste acest inconvenient. Ma trece si pe mine cineva in lista? Am inceput pe data de 22.03.2010 cu 79.800 kg si azi dim. aveam 77.700kg.
Pe ziua de azi am mancat o portocala si o banana
aleniro spune:
Musette ,sa stii ca si eu la ziua de amidon sufar tare rau de foame.si eu am avut ieri tot amidoane ,nu am calcat stramb dar am mancat tare mult ,asa mi se pare.Babisa ,bine ai venit !Sigur Elly te va trece si pe tine in listuta(ea se ocupa de actualizarea listutei ,de deschidere de pagini ,etc si pentru asta multe ).SPOR ,fetelor!
Alecsia spune:
Fetelor, pe prima pagina la descrierea alimentelor permise pe zile, prajiturelele si ciocolata sunt trecute la amidoane in loc de carbohidrati.
elly_me spune:
Babisa- bine ai venit alaturi de noi
Eu ma bucur ff mult - pt ca esti in aceiasi zi cu mine (vitamine)- ca eu eram singurica
Asa ca pana pe 10.04 - cand am zi de apa- o sa fim surate
Te-am trecut pe prima pagina- insa te rog sa ne spui si la cate kg vrei sa ajungi.
- de asemenea - noi avem o regula (nu este imperativa)- ne cantarim in fiecare luni si atunci raportam ca sa modific pe prima pagina (oricum poti raporta cand vrei- dar cel mai bine ar fi la un interval de 1 saptamana.
Vad ca merge ff bine regimul - ai rezultate- asa ca succes si ne auzim
Elly
Astept, astept si iar astept ......
Rina: 13.02 (77kg)...22.02 (75kg)...01.03 (74kg)...08.03(72.5kg)...15.03(70kg)
elly_me spune:
Alecsia- gata am modificat
Elly
elly_me spune:
Si ca sa ma laud- pana acum nu am calcat stramb.
Am mancat - 1 banana, 1 kiwi, 3 portocale, 3 grapefruit
Sper sa rezist pana diseara .
Mi-am propus sa tin mai strict regimul si sa nu o mai iau pe aratura .
Elly
aleniro spune:
Vai fetelor!!!!Am o durere de cap ingrozitoare si mi-e o foame de nu mai pot!Am tinut strict azi (pana acum),am mancat doar fructe ,cu apa tare greu mi-a fost azi ,am baut foarte putina.Pana acu am mancat:4 mere ,o banana ,100 gr stafide si cam 50 gr nuci.Am intrat pe net la un calculator de calorii si nu mi-a venit sa cred :in jur de 1030 de calorii.Mi se pare tare mult (mai ales ca eu tot mor de foame).Korri cum ti-a trecut ziua de apa?Elly ,felicitari.Acum calculez sa vad tu cate calorii ai bagat azi si intru apoi sa-ti scriu .
aleniro spune:
Elly ,tot ce ai papat tu azi sunt sub 500calorii!!!!.Rusine sa-mi fie ca eu si azi la zi de fructe am cam imbulinat-o
zuzi.simona spune:
salutare
eu am ajuns la vapor, tarziu, is mortaciune, am aranjat bagajele, am copt niste vinete, am dat de mancare la oameni, am gasit si eu niste varza prin frigider si am bobinat-o ca mi se lungisera urechile de foame
ca bine ziceati, eu la amidon mi-e foame toata ziua si doar la pranz am mancat o farfurie plina de cartofi si morcov fierti, cu hrean, n-am avut nici timp si nici alta idee. m-am gresiz cu 2 guri de praji ca trebuia sa spal tava si nu mai incapea in cutie
am fost in priza de dimineata, la cumparaturi, apoi in gradina pana la pranz, mancare, bagaje si la drum
maine carbo, oi vedea, acu nu-s in stare sa gandesc prea mult
alina, suntem la aceeasi zi!
va pup, noapte buna
poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
elly_me spune:
Aleniro- eu nu calculez caloriile si mananc cat pot
Cand am ajuns acasa am mai mancar niste migdale - vreo 15 si curmale - vreo 5.
Imi era ff foame.
Oricum a decurs ok ziua de vitamine- insa m-am cantarit dim. si nu mai slabesc deloc .
Dar nu renunt.
Azi am zi de proteine- dar o inversez cu cea de amidon (pt ca tin post)- asa ca azi mananc-icre fasole cu pitina ceapa cu bulion.
Si maine - o sa tin zi de proteine.
Nu stiu ce voi face sapt. viitoare- pt ca vreau sa tin post toata saptamana- si nu voi tine ziua de proteine.
Voi ce faceti ? tineti post? sau tineti regim?
Elly