Dieta RINA (9)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleniro spune:

Sunteti bine?Sper ca nu dati navala in frigider!Elly si mie mi-e o foame de nu mai pot ,cu toate ca am papat deja niste zacusca de fasole( fara paine ) si mai urmeaza fasole uscata ,numai ca nu e gata inca!Am uitat fetele sa va spun ca eu nu am mai mancat paine de 2 ani jumate si tot mandra grasa sunt.In schimb de paste fainoase ,dulciuri ,prajituri ,etc. vad ca nu pot sa ma las ,cred ca asta e si motivul ca am ajuns la atatea kg!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Aleniro sigur nu esti surioara mea asa si eu. de fapt paine nu chiar deloc, poate o felie pe saptamana. acuma cu dieta mananc aproape in fiecare zi o feliuta in schimb inainte de dieta rontaiam ca un iepure asa ca si eu tot din cauza rontaielii am ajuns ditai balena sper sa imi revin. oricum de rontaiala am scapat. nu mai am pofte de fapt rontai la ziua de vitamine. ba stafide, ba seminte, arahide ... deci sunt multumita ca am o zi de rontaiala, una de dulce , una de carne lapte oua si una de "boboase" fasole, mazare, soia etc... apoi nu e super dieta asta? ce sa ne dorim mai mult? sa slabim in 2 sapt 8 kg. si apoi vai de slaninile noastre ca se dubleaza
spor fetelor. ies ca minunea mea ma striga la joaca

dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
22.03.2010-71 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette79 spune:

alina bine zis "mananci si slabesti " dar sa stii ca asa e. Cand povestesc cuiva de regim (la ziua lui taica-meu ma intreba vara-mea ca ce mananc eu mamaliga si ei gratare si i-am zis de regim): "da tu si slabesti cu chestia asta??" DA

Si nu pot spune ca am 100 kile sa mearga slabitul oricum....

elly si mie mi-e groaza de ziua de fructe, dar atunci slabesc cel mai bine si ma tin tare

www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru

Start: 09.03: 66,1kg....22.03: 63,8 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

seara buna
astazi proteine, am facut omleta mai multa la pranz si am avut si seara
maine cred ca fac fasole verde ca am in congelator si asa o sa fiu mai mult pe drumuri, tre sa iau pe cineva de la aeroport apoi plec la vapor...

poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

ding ding ding
ce e cu linistea asta pe aici? ia luati mana de pe frigider
ieri a fost minunat pentru mine. am mancat pe la 2 omleta din 2 oua cu putina ceapa si 20 gr salam un pic de paine. si seara pe la 7 nu imi era foame dar am mancat totusi jumate de avocado ca era desfacut si nu-l puteam lasa asa.
azi dimi m-am catarit si aveam 70.5 in 3 zile am dat jos jumate de kil.
astazi la amidoane bag cartofii la cuptor. nu stiu cand...ca de ies iar cu alex afara uita domnul de mine m-as duce pana in cluj pe jos la cat imi place sa ma plimb
pup

dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
22.03.2010-71 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleniro spune:

Buna dimineata!Cum sunteti?Eu ieri am avut amidoane ,am fost cuminte ,am papat doar ce trebuia ,doar ca cred ca am mancat un pic prea mult .Azi ar trebui sa am carbo ,dar voi lua exemplul lui Korri si am sa tin zi de fructe si azi si maine.Korri ,tu ai azi zi de apa ,nu-i asa?Suntem alaturi de tine fetita,te sustinem .Spor sa aveti fetelor si sa fiti cuminti ,iesiti afara ca e vreme buna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Neatza fetelor.

Eu sunt cam sensibiloasa zilele astea- nu stiu de ce (sau poate stiu- vine ziua de Bhcg si iar o sa fie 0 ).
Ma irit ff repede.
Ma enervez ca nu ma suna sotul deloc (si aici am dreptate-nu isi poate face timp si el 1 minut sa ma sune; daca-l sun eu e ff ocupat si nu poate sa vb)

Nu stiu ce am.

Azi vitamine- am inceput cu sucul de dimineatza si o banana.
Sper sa reusesc sa trec peste ziua de azi.
Pana acum mi se parea ff usor de tinut - pt ca mie imi plac ff mult.
Dar acu.... o sa vad.
Sunt puternica si ambitioasa si o sa reusesc.

Elly

Astept, astept si iar astept ......
Rina: 13.02 (77kg)...22.02 (75kg)...01.03 (74kg)...08.03(72.5kg)...15.03(70kg)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

MAine am zi de proteine - si as vrea sa tin post
Ce sa fac?
Ce sa mananc?

Cred ca voi sari peste ea- trec direct la amidon sau tin maine tot fructe- ca sa se mai miste luni cantarul.

Elly

Astept, astept si iar astept ......
Rina: 13.02 (77kg)...22.02 (75kg)...01.03 (74kg)...08.03(72.5kg)...15.03(70kg)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette79 spune:

Noh, ca am calcat ieri becu, pe langa oala de tocanita de cartofi, nu m-am abtinut si am mancat strudel cu caise (eram la vecini in curte, cu copiii afara si vecina cumparase strudele).

Aseara cand s-o intors colocatarul, am mancat o juma de felie de paine graham, muream de pofta. N-o fost ft grav, dar o fost

Azi am carbohidrati, mi-am facut macaroane cu sos de rosii si mi-am luat un corn cu gem.

Nu stiu de ce in ziua de amidoane nu ma satur, as tot manca. In rest nu am treaba.

Sper ca voi ati fost mai cuminti

www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru

Start: 09.03: 66,1kg....22.03: 63,8 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korri spune:

Neata gasca,

Azi apa la greu
Dupa doua zile de fructe sper sa reusesc si sigur voi voi misca acul
ieri am mancat doar doua portocale si am baut un fresh ca am umblat de nebuna prin oras dupa ultimele cumparaturi pentru vacanta
E super de cand a venit caldura ca stau mult pe afara cu bebe si nu ma mai impiedic de frigider toata ziua

Multumesc aleniro de sprijin

Hai fetelor ca ami e putin pana la pasti si mancati tot felul de bunatati. Fiti cuminti, va rog

start 27.01cu 67kg...63kg-01.03...62kg-08.03...targhet 57kg

[/url]

Mergi la inceput