Dieta RINA (9)
Raspunsuri - Pagina 4
zuzi.simona spune:
asa, acu am ajuns si eu la calc.
masa de seara la vitaminele mele de azi fu tiramisu bineinteles!
a iesit f. bun si am tras o fuga la prietena mea de aici si i-am dus si ei, asta ca sa mai dau jos ceva din el pe drum
eu zic ca l-am facut mai simplu:
o punga de piscoturi
500 g mascarpone
500 ml frisca lichida
2 galbenusuri
o cana de zahar
o cana de cafea (nu f. tare)
esenta de rom
2 cubulete de ciocolata rase
putina cacao
am batut galbenusurile cu zahar pana cand nu a mai incorporat (cam juma de cana), cu restul de zahar am batut frisca in alt vas pana s-a intarit putin (in reteta era cu intaritor dar eu am uitat, dar nu a iesit moale crema)
le-am amestecat, si cu mascarpone, esenta si ciocolata
am folosit o tava dreptunghiulara cu teflon deci nu am pus nimic pe fund, asa uscata cum era
am pus piscoturile in tava aliniate frumos, dar nu lipite de margine, cam la 2 cm, ca sa pot lua apoi bucata din tava, piscoturile le-am muiat in cafea dar f. repede, ca sa nu se inmoaie prea tare, numai pe o parte, cu partea aia le-am asezat in jos si cu partea cu zahar in sus
am pus jumate din crema peste, impingand pana la marginea piscoturilor, apoi iar un strat de piscoturi, la fel inmuiate, iar un start de crema pe care m-am straduit sa iasa cat mai uniform si am presarat cacao deasupra
am pus la frigider pana a doua zi ca oricum am facut prajitura seara tarziu
nu a durat mai mult de juma de ora totul
am taiat si scos din tava f. usor cu paleta de lemn, nu s-a deranjat nimic si ies 12 portii bune!
sunt f. incantata, v-am spus ca-i prima data si eu in general nu-s asa gospodina, nu stau in bucatarie de placere, mananc insa cu mare placere, se si vede
astazi am facut si miscare, am fost o tura in oras, apoi in gradina am plantat ridichi, salata si dalii
maine am proteine, inca nu stiu ce o sa mananc, as fi vrut sa tin post dar nu vreau soia, probabil o sa fac salata de ton sau oua...
noapte buna
poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
Arriel spune:
Fetelor multumesc Este prima dieta pe care o tin in viata mea si nu ma asteptam sa rezist atat. Dar fiecare kg dat jos imi dadea forte proaspete si ajuta la imbunatatirea psihicului meu depresat. E adevarat ca am avut si perioade in care am stagnat, am mai avut si abateri, dar una peste alta e bine zic eu. Oricum, mai am 15 zile, cu pauzele de Pasti si de Florii, probabil ca o voi termina pe la mijlocul lui aprilie.
Off, ce pofta mi-ati facut de tiramisu Mie nu prea imi place cu cafea tare, eu il fac cu capucino cu rom. Cine vrea sa dea si copiilor, poate folosi cafea fara cofeina
Musette, asa cum spunea si korri, poti manca nuci, alune, migdale, seminte, dar toate crude
Mami de Thea Bianca (03.02.2009)
http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712
elly_me spune:
Neatza
Alecsia/ Simo- bun rau tiramisu.
Am copiat retetele sa le incerc de paste - pana atunci - NU
Musette- eu mananc migdale- alune - miez de seminte de dovleac (de la sano vita) - dar sincer nu am tinut cont daca sunt sau nu prajita
Asta este - de slabit am slabit- deci sunt ok .
Arriel- si la mine este primul regim pe care il tin (nu ca la carte)- dar il tin de 1 luna si jumatate.
Niciodata nu am tinut atata timp regim- si dupa ce vad ca mai scad 1-2 kg ma ambitionez si mai mult.
Inainte tineam maxim o saptamana regim- slaneam 2-3 kg si ma ingrasam apoi 5kg .
Acest regim simt ca mi se potriveste.
Am tot fost la diversi doctori si imi dadeau tot feluri de diete si majoritatea erau: 3 mese principale si 3 gustari.
Eu nu pot sa tin astfel de diete .
Korri- Alina- Aleniro -
Elly
Astept, astept si iar astept ......
Rina: 13.02 (77kg)...22.02 (75kg)...01.03 (74kg)...08.03(72.5kg)...15.03(70kg)
elly_me spune:
Aaa eu sunt la CARBO azi- paste cu sos de rosii .
M-am tot cantarit zilele astea si nu scad deloc sub 70kg.
Am 2 sapt. de cand stagnez- dar nu-i nimic continui.
Cred ca e nevoie si de sport sa trec de pragul asta- dar nu am timp.
Elly
aleniro spune:
Buna dimineata fetelor!Eu azi am zi de amidon ,asa ca voi face o mancarica de fasole uscata ,desi mi-ar placea si un orez cu legume.Nu sunt tare hotarata ,mai vad.Tare mi-as dori sa mai misc cantarul un pic ,mai ales ca in aprilie am o nunta ,unde chiar as vrea sa pot sa-mi iau o rochita mai de fitze ,mai ales ca vor fi prezente si 2 verisoare ale sotului ,mari.Duminica vor fi Floriile si probabil vom avea musafiri (eu imi sarbatoresc ziua de nume ),deci sigur voi renunta la dieta , dar de luni iar o voi lua de la capat ,pana la Pasti.Dupa Pasti ,mergeti si voi in continuare cu dieta ,nu-i asa?!Chiar as dori sa pot sa o tin fara abateri!!!Va .
Musette79 spune:
Neata!
Si eu azi am zi de amidon, mi-am facut aseara o tocanita de cartofi cu ciuperci, ceapa, morcovi, arata si miroase ft bine.
Vad ca toate lumea care a tinut regimul a slabit, mai cu abateri, mai ca la carte....ideea e sa avem rabdare . Ca regimuri de 7 zile in care se slabeste 5 kile si cand termini rupi frigiderul, toata lumea a tinut si stim bine cum e.
www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru
Start: 09.03: 66,1kg....22.03: 63,8 kg
alinabojuc spune:
salutare sirenelor
vad ca ati fost harnice la scris.
azi la proteine mananc oua. cred ca imi fac o omleta cu ceapa o fac din 4 oua si o impart sa am si la cina. la amiaza pap cu un pic de paine, iar diseara cu broccoli fiert.
aleniro tare faza cu verisoarele
simona si eu fac tiramisu ca tine.
elly nici eu nu ma uit la seminte daca-s crude sau nu. e adevarat ca am o punga mare de seminte de floare crude si din alea tot rontai dar imi iau si arahide si alea-s prajite cu stagnarea sa ai rabdare ca treci si peste asta.
musette mi-ai facut o pofta cu tocanita si eu maine la amidoane fac iar cartofi la cuptor serviti cu salata de ceapa ordin de la mon sef
arriel nici eu nu m-am putut tine prea mult de vreo dieta. asta mi se pare foarte tare frate. adica mananci si slabesti
hai fetelor spor la slabit.
eu ma pregatesc sa fac suc fetei si apoi iesim afaraaaaaaaaaaiuhuuuuuuuuuu
dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
22.03.2010-71 kg
korri spune:
Aveti dreptate ca si cu ceva abateri e bine sa mergem inainte ca se vad rezultate. Poate daca regimul ara o durata mai mare, rezultatele se vor pastra mai mult timp si ne schimbam si noi obiceiurile proaste
Nici eu nu am reusit sa tin o dieta atat de mult timp si bineinteles ca voi continua si dupa pasi.
eu azi tot la vitamine asa cum mi-am propus si ieri am fost cuminte
maine apa
start 27.01cu 67kg...63kg-01.03...62kg-08.03...targhet 57kg
[/url]
elly_me spune:
Mi-e foame de crap- nu stiu ce m-a apucat .
Si ieri la fel am patit- am mancat pe la 12.30 si pe la 15.30 muream de foame.
Incerc sa ma abtin si sa mananc pe la 13.30- sa nu mi se mai faca foame asa de rpd- sa apuc macar sa ajung acasa.
Cand ajung acasa uit de mancare- ma apuc de treburi.
Azi am program de spalat - si, de facut mancare pt maine- pt sot (ca eu sunt la vitamine).
Mi-e frica ca nu pot sa tin maine ziua de vitamine- mi se cam face foame ff repede .
Elly
Alecsia spune:
Buna fetelor,
Abia acum am reusit sa va citesc. Ieri am avut o zi foarte grea, mai ca am ajuns plangand acasa. Si pentru ca nu am mancat mare lucru ieri, deja astazi s-a simtit la cantar
Astazi nu am reusit sa mananc fructele, si sar direct la pranz: pilaf de orez cu salata.
elly, la ziua de vitamine poti sa mamanci din 2 in 2 ore. Mie mi se pare o zi chiar usoara. O sa reusesti si tu, nu te panica.
Eu ma intorc la lucru acum, mai am multe de facut. Sa fiti cuminti!