Dieta RINA (9)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Musette79 spune:

Pauza generala? Unde sunteti?

Eu am fost ft cuminte ieri, am avut proteine. Am bucatarit pt familion 2 feluri, mi-am facut cartofi cu ceapa si ciuperci pe azi.

Azi dimineata m-am cantarit si am 63,1...am revenit la greutatea de dinainte de Pasti.

Ma gandesc cu groaza ca sambata imi pica zi de fructe si nu stiu cum o sa ma abtin, ca la servici mi-i mult mai usor. Acasa e pericol

www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru

09.03: 66,1 kg
30.03: 63,2 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

salut. azi la vitamine tare bine am dus-o tot in oua umplute si sunca cu hrean am fost nu se poate tine dieta cu frigiderul plin de bunatati si maine am zi de apa. tare as vrea sa reusesc sa o tin. dar...sa vedem

dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
29.03.2010-69.3 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

salutare fetele
m-am intors si eu la vapor ca 2 zile am avut curse dar am reusit sa ma tin bine de dieta
azi am avut vitamine, fara greseala!
la ultimul cantar 76!
mult spor la apa

poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

fetelor, m-as baga si eu. 1,67 m si 73 de kg. as vrea si cartea please.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Salutare fetelor- eu mi-am datr seama ca am cam zapacit zilele.

Oricum stiu sigur ca maine am apa- asa ca azi - am Vitamine.
Nu m-am mai cantarit.

Ieri am mancat orez (amidon)- CARBo nu mai mananc.
Ieri am fost ff cuminte- nu calcat stramb deloc.
Sper sa reusesc sa fiu si azi/ maine la fel de cuminte.

Alina- mult succes cu apa- NU te mai apropia de frigider.
Musette- felicitari - tine-o tot asa
Simo-

Cred ca restul fetelor au cam dat bir cu fugitzii - si cand se vor intoarce vor raporta -5kg.

Elly

Astept, astept si iar astept ......
Rina: 13.02 (77kg)...22.02 (75kg)...01.03 (74kg)...08.03(72.5kg)...15.03(70kg)...05.04(71kg)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

dupa ziua de ieri am slabit 400 gr. nu pot sa cred. de fapt au fost proteine si de la ele slabim e adevarat ca dupa ora 13 am mancat numai fructe si cam putine.
Azi dimineata am mancat o curmala, am uitat ca am zi de apa noroc ca mi-am adus aminte repede momentan e ok dar e ora 10
azi merg cu alex la medic ca a inceput sa tuseasca sper sa nu ma ia cu lesin pe acolo. c`apoi sa vedeti ce imi zice doamna doctor de aude ca azi mananc apa.
spor fetelor.

dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
29.03.2010-69.3 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_gabriela spune:

Buna fetelor,
As dori ei eu va rog frumos parola si mailul pentru a descarca cartea in format electronic.

Multumesc,
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

Salut, tuturor.
Doresc si eu sa ma alatur la aceasta dieta. Sper sa mearga si pentru mine.
Va rog sa ma adaugati pe lista.
Sunt o "veterana" a dietelor, in sensul ca am tinut toate felurile de diete posibile. Unele au mers, altele nu.
Acum vreau musai sa slebesc....deci azi este "day one"
Am 66,2 kg :(, as vrea sa ajung la 58kg.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

am inceput. dimineata 2 pere si o manutza de migadale. cafea. la pranz am snitele cu faina de soia (proteina) si seara, inteleg, la fel. n-am citit inca din carte, se pot lua gustari in timpul zilei intre mese? daca da, ce? nu prea inteleg diferenta dintre amidon si carbs, ca unele-s cam aceleasi. cineva sa ma lumineze si pe mine ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arriel spune:

philip pana la pranz, poti manca fructe din doua in doua ore. Intre pranz si cina nu mai mananci nimic, dar nici nu mai ai nevoie. In ziua de vitamine, poti manca din doua in doua ore, toata ziua.
In esenta, la amidonuri mananci cartofi, orez, fasole, linte,mazare, in diverse combinatii cu alte legume:ceapa, usturoi, rosii, castraveti, ardei gras, ciuperci, morcovi, salata verde etc. Pe acestea din urma, le poti consuma fara nici o problema in oricare din zile, in combinatie cu alimentele din grupa respectiva: proteine, amidonuri, carbohidrati.
In ziua de carbo, mananci la pranz fainoase: paste, pizza(blatul cu sos si cateva legume deasupra), cus-cus, mamaliga. Seara ceva dulce: o felie de tort, o prajitura, cativa biscuiti, la care adaugi patru bucatele de cioco neagra.
Nu stiu cat am fost de explicita, sfatul meu este sa citesti partea introductiva a cartii, iar pe retete sa te uiti macar asa, orientativ, sa vezi cam ce poti gati, ce alimente poti combina. Iar unele sunt chiar bune.
Succes!

Mami de Thea Bianca (03.02.2009)

http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712

Mergi la inceput