Dieta RINA (9)
Raspunsuri - Pagina 14
pissi78ro spune:
Salutare,
ieri a fost prima zi, cea de proteine. Am mancat 2 pere dimineata,o portie de gratar de porc si una de gratar de pui cu salata la pranz. Am baut si supa. Recunosc mi-era foame la pranz
Seara am mancat o shaworma la farfurie, dar doar carnea -120 gr cu putina salata de varza.
Azi am bagat o para si jumatate de baby ananas. Nu prea stiam ce sa mananc in continuare, dar am citit rapsunsurile de dinainte. Cred ca bag orez cu salata.
Va pup. Va astept sa mai impartaiti. Pe mine ma ajuta
zuzi.simona spune:
buna fetele
ieri proteine, dimineata fresh, pranz pui la cuptor cu salata si seara branza light ca nu mai era carne
astazi amidon, deocamdata doar fresh, pt. pranz o sa fac fasole boabe cu multe legume
bun venit fetelor noi! eu de obicei nu mai iau supa de la pranz, nici painea, iar ciocolata de la carbo f. rar
rar se intampla sa tin strict toata ziua, adica mai gust si altele dar in limita bunului simt, ieri de ex. am luat si 2 biscuiti, am incercat o marca noua
si cand simt nevoia sa rontai iau seminte neprajite
apa nu reusesc sa beau mai deloc, poate cand or veni caldurile...
si spor la treaba!
poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
philip spune:
arriel, multumsc mult, de asemenea fetei care mi-a trimis cartea pe email (tot tu? ). cred ca am inceput sa inteleg. ieri a fost tare bine, dar cred si eu, zi de proteine. azi (simona) fac fasole cu multe legume si am fiert mai multe, le impart in jumate si-mi pastrez si pt urmatoarea zi de amidon si le fac batute (le congelez asa fierte). maine voi manca pizza la pranz si probabil inghetata la cina. uf, sa vedem luni cum 'oi rezista.
pup la gasca, succes
alinabojuc spune:
Helo. la mine ziua de ieri de apa a fost varza nu pot si gata. iar mi s-a facut rau, ameteli, dureri de cap, alea, alea. asa ca pe la ora 16 am mancat un pic de sunca si niste fructe uscate. dimi aveam 69.3. nu vrea cantarul asta sa arate sub 69 nicicum cine stie poate luni imi face vreo surpriza. azi am mancat dimi o para apoi la pranz 3 mititei si o feliuta de paine. diseara nu mai pot mititei si bag o bucatica de carne fiarta.
maine inca nu stiu...ceva amidoane cu siguranta.
dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
29.03.2010-69.3 kg
pissi78ro spune:
Hello.
Am o intrebare.Azi la pranz am mancat cartofi la cuptor si salata de ardei cu rosii si ceapa. E bine? Sunt la ziua de amidoane. Diseara tb sa mananc acelasi lucru, ca in ziua de proteine sau orice alt amidon e ok?
Multumesc
philip spune:
pissi, cartea spune ca trebuie consumate aceleasi alimente ca la pranz, dar in cantitati mai reduse.
ckristina spune:
buna fetelor! va citesc de ceva vreme dar mereu zic ca nu i de mine cura pt ca s gravida; stiti cumva daca e contraindicata in sarcina? sunt insarcinata in luna a7a si am luat pana acum 17-18 kg; la prima sarcina m am ingrasat 34 kg(am scapat de 30 intr un an); de fiecare data am facut tratament;
voi naste prin cezariana si ma tem ca mi va fi din nou greu(ca prima data); as fi multumita sa slabesc cate 2-3 kg/ luna(adica pe total sa nu mai iau... sa raman cu astea 18 de acum)
daca puteti sa mi trim si mie cartea... adresa mea de mail e coroscristina@yahoo.com
multumesc frumos
edit: ce inseamna "zi de apa"? doar apa toata ziua?
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
www.inimacopiilor.ro
philip spune:
inteleg ca dieta nu e recomandata in sarcina/alaptare dar continuarea ei ar putea fi. eu nu ti-as recomanda sa slabesti acum, e total contraindicat, ti-as recomanda sa-ti urmaresti portiile, sa nu fie prea mari, multe fructe si legume proaspete etc.
eu la prima sarcina am luat peste 20 kg in greutate, dar n-am facut nici un sport si-am mancat ca porcul, la a adoua sarcina am luat numai vreo 9, dar am fost diagnosticata cu diabet de sarcina si am mancat f calculat, dupa sfatul nutritionistului, si am exersat pana am nascut.
ckristina spune:
philip, multumesc pt raspuns; mananc platouri intregi de legume crude(varza,ardei,rosii) de ani de zile; fructe mananc zilnic iar mancare gatita ciorbe si restul gatit aproape numai la abur; dimineata-lapte,cereale,unt, miere,dulceata,oua; painea e integrala cu multe seminte si o fac in casa( o paine de 1 kg ne ajunge 3-4 zile la 3 persoane);prajeli,mezel, grasimi nu mananc;
eu cred ca de la tratament m am ingrasat(am facut primele 4 luni de sarcina);
poti sa mi spui ce recomandari ai avut tu in timpul sarcinii de la dr nutritionist?
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
www.inimacopiilor.ro
philip spune:
Cristina, ideea era ca nu puteam manca decat un anumit numar de carbohidrati pe zi. adica aveam voie 15 grame de carbs pt gustari si parca 30-40 pt pranz si cina. obligatoriu trebuia sa mananc proteina la masa de carbs, si musai o gustare seara inainte de culcare. retine, astea erau recomandarile pt diabet. miscare, miscare, miscare. chiar si mers pe jos.
am editat ca imi joaca feste calculatorul si mananca litere