Dieta RINA (9)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

fetelor eu sunt tare necajita ca e alex racita. nu am chef de nimic. de azinoapte de la 1 is in picioare. nu poate respira saracuta, curg mucii in continuu. noroc cu batista bebelusului ca ma ajuta dar face alex un scandal
eu dimineata am mancat proteine, imediat mananc amidoane, diseara nu stiu si maine trebuie sa plecam in maramures la socri...cu copil bolnav sper sa isi mai revina.
sarbatori fericite va dorim si ne intamlin saptamana viitoare.

dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
29.03.2010-69.3 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arriel spune:

PASTE FERICIT TUTUROR!!!

Mami de Thea Bianca (03.02.2009)

http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

Hristos a inviat!
am intrat si eu in DE si am net
am trisat mai toata sapt de cand n-am mai scris, dar mi-am adus aminte ca trebuia sa tin ziua de apa si mi-am propus s-o fac in vinerea mare, ei bine am fost victorioasa, nu m-am atins de nimic, si apa am baut doar cateva guri la 8 seara, iar a doua zi am plecat dupa cumparaturi, treaba si am baut putina apa mult dupa pranz apoi la 5 m-am apucat sa mananc ceva ca eram parca somnambula, am ciugulit putin legume
noaptea am stat si eu cu omu de cart si inainte sa ma culc, dupa ora 1 m-am bagat in cozonac putin ca mirosea tot vaporu (tot omu i-a facut, eu nu ma bag)
astazi, de, am ciocnit cu totii oua si am mancat si cozonac iar pt. pranz am friptura cu salata
cantarul asta de la vapor nu-i de incredere, sarmanul nu-i el de vina, dar noi suntem incarcati sau ba, numai in mars, daca ma urc de 10 ori pe el imi da 10 rez. diferite
cand ajung acasa, peste o sapt o sa vad intr-adevar cat am
daca tot am reusit cu ziua de apa ma gandesc s-o fac mai des ca eu de nu mananc nu mi-e foame, iar de gust nu ma mai opresc
vacanta placuta

poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Salutare fetele.

nici nu-mi vine sa raportez- dar o fac 71 kg - dar toata saptamana trecuta am calcat in strachini.
Iar in ziua de Paste mancat de toate pentru toti - nu cred ca tb sa va spun si ce - pt ca va dati seama.

Oricum este bine ca m-am ingrasat doar 1 kg.

Oricum - de azi- continui regimul.
Sper sa nu ma mai abat (prea mult).

Azi vitamine sper sa pot tine ziua de vitamine: dupa o saptamana de dezmat.

Ma pregatesc sufleteste pentru ziua de sambata - cand am apa.

Elly

Astept, astept si iar astept ......
Rina: 13.02 (77kg)...22.02 (75kg)...01.03 (74kg)...08.03(72.5kg)...15.03(70kg)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette79 spune:

Salutare fetelor!

Si eu am calcat de numa in strachini, azi am 4 saptamani de cura si dupa dezmatul de sapt trecuta tin zi de apa.

Nu am avut curajul sa ma cantaresc, maine dimineata ma sui pe cantar.

Simona asa sunt si eu, mai usor mi-i sa nu mananc nimic decat sa gust, ca nu ma stiu opri.

www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru

09.03: 66,1 kg
30.03: 63,2 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

servus dragelor.
dau asa un semiraport 70 kg. e foarte ok zic eu. zilele astea am mancat mai mult proteine.
lui alex inca nu i-a trecut raceala. tot mai are muci biata de ea. dar e pe final. sper sa scapam odata.
azi am carbo si deja am mancat 3 felii praji. azi cred ca o tin tot intr-o prajitura maine vitamine pomaine apaaaaaaaaaaaa
spor la treaba fetelor.

dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
29.03.2010-69.3 kg

Mergi la inceput

Azi am zi de proteine- si voi manca oua rosii.
Mi-am luat si eu 4 oua sa ciocnesc cu colegii si cand am ajuns mi-au cazut pe jos si am spart 3 .
Dar mi-a ramas un ou si i-am batut pe toti cu el-

Un ou invingator.

Aseara am calcat iar in strachini- am mancat pe la 21.00 (de toate amestecate)

Elly

Rina: 13.02 (77kg)...22.02 (75kg)...01.03 (74kg)...08.03(72.5kg)...15.03(70kg)...05.04(71kg)

Mergi la inceput

Alina- eu sambata am zi de apa
Sper sa reusesc sa o tin.

Am observat ca imi este mai usor sa tin regimul daca vin la munca.
Daca stau acasa mananc de toate.

Elly

Rina: 13.02 (77kg)...22.02 (75kg)...01.03 (74kg)...08.03(72.5kg)...15.03(70kg)...05.04(71kg)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette79 spune:

Fetelor, is tare mandra de mine .
Ieri am tinut zi de apa, a fost ft usor dupa festinul de Pasti.

M-am cantarit dupa-masa, aveam 63,8 (pana s-o afisat greutatea ma gandeam: 64,5; 65,1?) E ok.

Alina, si fiica-mea a racit acuma, ca am fost la socri in maramures si acolo ori e frig, ori e prea cald in casa. Si eu am ragusit de numa.

Bine macar ca a iesit soarele si parca altfel ai chef de viata!

Elly, nu mai calca in strachini, ca doara acuma au trecut pastile

Azi am proteine, mi-am adus putina carne, multa branza + salata de rosii cu castraveti (salata verde nu mai gasesc).

Maine am amidoane, imi fac cartofi fierti cu ceapa verde, ciuperci + salata. is in forma si am chef de cura, mai ales ca o cunostinta care nu m-a vazut de o luna mi-a zis ca am slabit

www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru

09.03: 66,1 kg
30.03: 63,2 kg

Mergi la inceput

Incerc sa nu mai calc stramb- dar cand te duci in vizite si nu vrei sa mananci - se supara gazda: ca esti mofturoasa, simandicoasa ....

Ma apuca groaza- Duminica dupa ziua de apa - avem o iesire la restaurant- sper sa ma limitez doar la fripturica cu slata- fara desert.

Elly

Mergi la inceput