Dieta RINA (9)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

Musette, si eu am renuntat la paine. Doar ca ultima masa e pe la 7-8 seara. Pentru ca prima masa este cea de pranz pe la 12 - 1 chiar si 2 uneori. Oricum ajung acasa dupa ora 5- 6 , uneori pe la 7-8.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arriel spune:

aleniro in carte se recomnda ca dupa trei luni de dieta sa faci pauza trei luni si dupa aceea sa o reincepi. Eu am inceput pe patru ianuarie, dar pentru ca am mai facut pauza cateva zile, si voi face si de Pasti, cred ca voi termina undeva pe la mijlocul lui aprilie. Apoi voi incerca sa urmez regulile din partea a doua, cea de mentinere. Si poate la vara, mai reiau dieta o luna, doua, sa ma fac fotomodela

Mami de Thea Bianca (03.02.2009)

http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleniro spune:

Fetele ,eu ma gandesc ca dupa Paste sa tin cam o luna dieta atkins .Ce pot sa va spun despre aceasta dieta :stiu ca nu e foarte sanatoasa caci se bazeaza foarte mult pe proteine si prea putin din celelalte ,dar se slabeste foarte bine cu ea ,va spun din proprie experienta caci anul trecut in februarie eu aveam 95-96 kg si am ajuns la 77 cu aceasta dieta.Am pus cateva kg inapoi pt ca nu am mai tinut seama apoi ce ,cat si cand mananc .Astept sa-mi dati si voi un sfat ,mai am timp de gandire pana la Paste.Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette79 spune:

Neata!

Eu ca de obicei in ziua de amidoane, am comis-o. Cu pita cu zacusca. Si nu o felie.

Parca-s habauca. Azi am carbo, mi-am luat niste fornetti ca n-am avut timp si ingrediente sa-mi fac nika. Maine dupamasa mergem la socri, asa ca o sa ne auzim luni

Maine vreau sa tin fructe mai strict, mi-i ciuda pt ziua de ieri, ca m-o si durut capul azi noapte de numa

www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru

Start: 09.03: 66,1kg....22.03: 63,8 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Si eu am comis-o aseara rau de tot

Niste pateu de post cu painica- vreo 3 felii.
Si gem cu paine- multe felii

Nu am putut rezista.

Azi - CARBO- am inceput cu 3 covrigi

Si voi continua cu fructe- insa pana diseara nu stiu ce voi mai manca.
Saptamana asta- am fost "praf".

Elly

Astept, astept si iar astept ......
Rina: 13.02 (77kg)...22.02 (75kg)...01.03 (74kg)...08.03(72.5kg)...15.03(70kg)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Mey da nu mai poate nimeni sa tina dieta? eu parca-s batuta-n cap de fapt stiu ce e, sapt viitoare imi vin bucuriile si as rupe frigiderul. vantul ma enerveaza de mor ca bate iar tare si nu pot iesi cu alex sa mai uit de mancare.
eu ieri am mancat muuuulte fructe uscate si arahide
azi am mancat cateva stafide dimi si la amiaza niste carnaciori cu legume chinezesti, macar fara paine. paine diseara in ou cu zahar si ceai de menta. musai ca nu mai pot. incerc sa o fac la cuptor sa nu o prajesc in ulei.
aleniro draga mea tu faci ce stii ca e bine pentru tine. eu ma tin de dieta asta ca e pe termen mai lung si nu se slabeste brusc. am slabit brusc si am pus dublu
pupici
PS. luni totusi cred ca nu dam raportul, nu? eu nu pot ca plecam in MM la socri si nu am cantar nici net.

dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
29.03.2010-69.3 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Fetelor- eu maine voi pleca si nu voi avea acces la net.

Alina- sigur nu voi da raportul luni- nu pt ca nu voi fi- ci pentru ca mi-e frica sa ma cantaresc

Asa ca- va UREZ de pe acum PASTE FERICIT alaturi de cei dragi.
Aveti grija ce mancati si cat mancati !!!!
Usurel cu dulciurile.

Si ne "auzim" saptamana viitoare

Eu voi incerca sa mananc cat mai putin si sa nu le amestec.

Elly

Astept, astept si iar astept ......
Rina: 13.02 (77kg)...22.02 (75kg)...01.03 (74kg)...08.03(72.5kg)...15.03(70kg)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Elly sarbatori fericite va doresc
eu cu siguranta voi veni de acolo cu 2 kile in plus o sa imi fie frica sa urc pe cantar acu asta e. poate reusim sa ne abtinem.

dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
29.03.2010-69.3 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleniro spune:

Buna fetele!Am intrat sa vad ce mai faceti ,eu nu pot sa ma plang ca am calcat stramb pt ca nu am mai tinut de o sapt. ,tocmai pt ca de florii am busit-o si de atunci tot asa . Totusi nu fac abuz si macar incerc sa nu le amestec .Probabil ca nu voi mai intra pana dupa Paste ,asa ca va doresc si eu de pe acum "Un Paste Fericit" si Lumina Invierii sa va umple sufletele de caldura ,bunatate si sa aveti doar bucurii!!!!!!!!!!Multi pupici gasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette79 spune:

Neata!

Azi am zi scurta la servici, pe la 1 o sterg si plecam la socri. Ieri am mancat ca un porc, am inceput de dimineata cu fornetti si am continuat cu napolitane, covrigei. Acasa, in loc sa ma abtin da-i cu paine cu unt si parizer, nu ma mai puteam opri.

Radea azi dimineata sotul de mine ca bine ca te-ai chinuit 3 sapt sa dai jos 3 kile si aseara ai recuperat jumate (cam avea dreptate... in loc sa am 62 dupa inca o saptamana de regim, aveam 64).

Azi bag ceaiuri si cafele.

www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru

Start: 09.03: 66,1kg....22.03: 63,8 kg

Mergi la inceput