Dieta RINA (9)
Raspunsuri - Pagina 10
Arriel spune:
La multi ani tuturor floricelelor! Sa fiti sanatoase si slabute
Eu n-am ce raporta ca de vineri am plecat la tara si pana duminica am tinut-o tot intr-o masa. Si cand ti se pun bunatati sub nas cum poti refuza?
Fetelor care tineti post, am observat in carte ca tofu poate inlocui carnea in zilele de proteine
IrinaC bine ai venit! Este super dieta, poti sa te apuci cu incredere
Mami de Thea Bianca (03.02.2009)
http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712
alinabojuc spune:
salut fetele. eu m-am ingrasat 200 de gr. am 69.5. si ieri am mancat doar la amiaza 3 sarmale micute si 2 fasii de piept de pui, adica pe langa amidoane
azi la carbo pizza of cors am ceapa, ardei, ciuperci, masline, sos de rosii. buuuun de tot. la sot mai trantesc cascaval si ceva salam si gata. diseara habar nu am. am praji, inghetata, cioco. vad eu.poate doar cioco
am o pofta de cateva zile de paine in ou, friganele adica, cu zahar deasupra si un ceai de menta poate ma satisfac intr-o zi macar doua felii mici de paine.
o zi faina
dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
29.03.2010-69.3 kg
elly_me spune:
Salutare- au azi am avut zi de proteine- dar am transformat-o in Carbo-proteine - pizza de post
Asta este - am comis-o si azi
macar sunt bucuroasa ca ieri am fost cuminte.
Maine Amidon- mancarica de cartofi.
Elly
Astept, astept si iar astept ......
Rina: 13.02 (77kg)...22.02 (75kg)...01.03 (74kg)...08.03(72.5kg)...15.03(70kg)
aleniro spune:
Slaba miscare pe-aici!Pe unde umblati fetelor?A venit vremea frumoasa si ati plecat la plimbare?.Eu am abandanot dieta pana dupa Pasti ,am calcat tot stramb de cateva zile ,asa ca sper doar sa nu pun prea mult pe mine in sapt asta .Oricum ,mai intru sa vad care ce ati mai facut (daca aveti chef de scris).Multi si spor sa aveti la dieta in continuare !
Musette79 spune:
Eu am fost cuminte si azi la proteine, am mancat peste si salata. Seara am mai papat de pofta branza cu rosii si ciuperci din conserva, dar le consider tot proteine.
Maine imi duc la servici orez cu legume si salata + 1 cartof fiert (cu mancarica de cartofi eu termin oala si tot as manca ceva, parca-s burta sparta )
Eu sper sa ajung la 62 kg la sfarsitul saptamanii iar de Pasti sa ma mentin . Am planuri mari, precum observati
elly cred ca acuma sunt cu tine in rand la zile, maine si eu am amidoane.
www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru
Start: 09.03: 66,1kg....22.03: 63,8 kg
elly_me spune:
Neatza fetelor.
Azi amidoane- dar nu mi-am luat nk de papare la mine.
Deci si azi voi manca pe langa dieta.
De o saptamana - nu mai dieta nu tin- in fiecare zi sunt pe langa.
Dupa Paste ma mobilizez si eu si voi tine mai strict.
Acum sper doar sa nu ma mai ingras.
Oricum nu prea am chef de mancare- nu ma simt ff bine- parca ma incearca o raceala si tb sa-mi vina si uratii.
Elly
Astept, astept si iar astept ......
Rina: 13.02 (77kg)...22.02 (75kg)...01.03 (74kg)...08.03(72.5kg)...15.03(70kg)
aleniro spune:
Buna dimineata ,gasca!Vad ca nu sunt singura care e pe langa dieta!!.Lasa draga mea Elly ,ca dupa Pasti ne mobilizam si o tinem strict ,ca la carte .Eu incerc macar sa nu mananc pana la amiaza decat fructe ,iar de la amiaza cam tot ce vine .Fetele care ati inceput dieta in 4 ian ,dupa Pasti ce faceti :o luati de la capat sau urmati partea a doua? Eu am inceput dieta in 11 ian ,iar dupa Pasti cred ca o iau de la capat ,ca mai am inca mult de dat jos!Multi pupici!!
alinabojuc spune:
servus fetele. am o stare s-a innorat afara urat de tot of si zilele astea am iesit de 3 ori pe zi cu alex afara ce bne a fost. tot urmaresc sa vad cum se prezinta norii ies sau nu ies asta e intrebarea
ieri am halit pizza si cioco cam peste masura acum am baut o cana maaaare de apa cu praf proteic sper sa nu mi se faca foame repede. apoi am banane, portocale, avocado, ciuperci, seminte, arahide ...ma descurc. maine la proteine fac painea in ou, nu mai rezist. pun si putin zahar asta e si o cana maaare de ceai de menta in asta pot pune indulcitor.
fug la galusca. s-a trezit
spor la treaba
dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
29.03.2010-69.3 kg
Alecsia spune:
Buna fetelor,
Si eu am calcat stramb ieri. Am fost pe drumuri si pana la 6 mancasem doar o banana. In drum spre casa am luat si un radar si de nervi si de foame, desigur, m-am oprit la o benzinarie. Ce sa-mi iau de acolo..o ciocolata Si pana acasa, am tot luat din ea, ca altfel , cred ca ajungeam lesinata.
La mine dieta asta nu prea vrea sa mearga. Desi am mai tinut-o si am slabit 4 kg in 2 saptamani. Marti aveam cu 1 kg in plus fata de sambata cand ma cantarisem ultima data. Si zau ca nu stiu de ce, chiar am fost cuminte. Ba chiar de vreo saptamana si mai bine, trec peste fructele de dimineata din lipsa de timp. Sa fie din cauza asta?
Maine mai tin dieta, poate si poimaine. Dar dupa asta incep pregatirile de Paste si musai sa gust din toate. Dar revin dupa Paste cu forte noi.
Musette79 spune:
Numa eu am fost cuminte ieri?
Alecsia, nici eu nu mananc deloc fructele zilnice, nici felia de paine, si incerc sa nu mananc dupa 6 seara. daca as manca si fructele dimineata, si painea, si la 8 seara inca o portie n-as slabi nimic
www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru
Start: 09.03: 66,1kg....22.03: 63,8 kg