Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (57)
Raspunsuri - Pagina 19
maya71 spune:
Va pup burticilor!
Am fost sa alerg si sunt epuizata fizic...am vrut sa/mi linistesc gandurile astea nebune.
Tina, ce pot sa zic... am fost obligata sa umblu teleleu exact cand a fost mai in toi. O sa incerc cu testele de ovulatie... sa fiu mai sigura
Sheritra... mai zi/mi te rog o data... ceai, de care? hai ca vin rosu am intele... sa se urce la cap si sa fie mai dihai si cu nabadai... nu?! si parca tablete de zinc??!!!
maya71 spune:
BZN.ule (BTZ_OVI) pe unde/mi esti, ce faci, esti bine? Da o stire pe aici. Hai, treci o raita, te rog ca mi/e dor putin de tine.
Paula... tu esti paunas (eee, paunita dar intelegi tu...)bravo, felicitari. Cred ca taticul 'se umfla in pene' si e atat de mandru...
Mycya spune:
burtici,delfinasi,Maya nbunaam papat eu pan la urma niste legume la cuptor miam facut curaj ca imi era foame,si mi sa facut si somnsa visati frumos
Bianca 20+
angharad spune:
Draga Maya,
Iti recomand sa incerci si tinctura de branca ursului care stimuleaza atat fertilitatea feminina, cat si pe cea masculina. Prin urmare e de preferat ca tratamentul sa fie facut de amandoi. Poti citi mai multe despre el pe internet; chiar pe DC exista un astfel de topic.
Eu tind sa cred ca prima mea sarcina a aparut in urma acestui tratament pentru ca inainte de a incerca branca ursului nu se lega nimic din cauza ovarelor polichistice.
Spor la treaba! Relax and enjoy!
Noapte buna delfinariu!
21+ si mami de pitzigoi Ioana-Miruna (28.01.2009)
SabrinaLia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui enik83 fetelor..catelu nostru doarme cu ochii deschisi si sforaie de mama focului.. 18+ cu o minune de poze |
Florentina_C spune:
Neata tuturor burticilor...
Tina80 multumesc pt PM.
La noi ploua marunt. Sa speram ca doar azi si de maine sa revina vremea buna, cu mult soare.
O zi cat mai buna.
Va
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 17+. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***
paula_m spune:
Buna dimineata si o zi usoara.
Nu am nici un chef de munca, de fapt nu am chef de nimic...as vrea doar sa stau cu fundu in pat si sa nu fac nimic
Paula, 22+ cu