Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (57)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mov_79 spune:

Neatza fetelor,
paula nici eu nu am chef de munca si cadn vad ca afara sta pe ploaie e si mai rau.....
in legatura cu perna pt gravide ..e superrrrrr, azi noapte am incercat-o prima data desi o aveam mai demult , e f comoda si o sucesti cum vrei tu...
o zi faina va doresc

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

'Neata dragele mele!

E foarte urat in Bucuresti, ploua marunt si e rece, zici ca e toamna.

La multi, multi ani, Larissa!!! Sa fi sanatoasa si voioasa! Multa fericire alaturi de familie.

Paula, felicitari! M-am mai linistit si eu ca mai apar bebei grasunei.

Cris 23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

LA MULTI ANI LARISSA! SANATATE, FERICIRE SI ARMONIE IN FAMILIE!

Alina 21+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

la multi ani LArissa!!Sa te distrezi frumos azi, sa iti dea DD un bebe frumos si sanatos!!!
Ploua la Bucuresti..dar lasa, macar nu mai e frig rau..si cica de maine isi revine vremea.
Sa aveti o zi usoara si frumoasa.

Laura 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Fetelor care aveti perna pt gravidute, am gasit la un pret buna pe http://pernegravide.weebly.com/. Ce parere aveti? Seamana cu ce aveti voi acasa?

Cris 23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia_N spune:

Neata Burtici!

am facut si noi cateva poze cu burtica aseara! ii cam tremura mana lu' tati...nu au iesit chiar cele mai clare, dar se vede ce e de vazut!!

In alta ordine de idei, suntem bine, vesele, crestem si in latime si in greutate! asteptam ziua de joi sa mergem la dr. sa vedem ce ne mai zice!

Va pupam,
O zi bunaa!!

17+ Bianca-Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Fetelor care aveti perna pt gravidute, am gasit la un pret buna pe http://pernegravide.weebly.com/. Ce parere aveti? Seamana cu ce aveti voi acasa?

Cris 23+ cu

Da, seamana

Alina 21+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iulia_N

Neata Burtici!

am facut si noi cateva poze cu burtica aseara! ii cam tremura mana lu' tati...nu au iesit chiar cele mai clare, dar se vede ce e de vazut!!

In alta ordine de idei, suntem bine, vesele, crestem si in latime si in greutate! asteptam ziua de joi sa mergem la dr. sa vedem ce ne mai zice!

Va pupam,
O zi bunaa!!

17+ Bianca-Maria

sunt f faine pozele!

Alina 21+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

LA MULTI ANI LARISSA!!!!!!! ITI DORESC SANATATE SI INDEPLINIREA TUTUROR DORINTELOR!!!!!!
Cris acum m-am uitat pe un tabel unde scrie cat ar tb sa fie greutatea bebeilor:)). Intr-adevar suntem un pic mai mari, dar nu-i nimic, sa fie sanatosi toti bebeii nostri...
Dar ce repede cresc...cand ma gandesc ca pana la nastere or sa fie de 6, 7 ori mai mari, stau si ma intreb unde vor incapea, ca si acum uneori am impresia ca deja nu mai are loc...

Paula, 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata si de la mine

o zi usoara si cu soare doresc la fiecare burtica

Oana 24+ cu

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput