Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (57)
Raspunsuri - Pagina 18
tina_80 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
si eu m-am uitat astazi dupa niste balerini...trebuie sa ma dotez si eu cred ca aste sunt ultimele saptamani pe tocuri desii imi sunt foarte comode si toata lumea se mira cand ma vede ai incercat sa stai cu picioarele mai sus...eu la birou am scos un sertar pe care l-am intors cu fundul in sus si l-am bagat sub birou...acu' stau cu picioarele ridicate pe el si imi e mult mai bine |
Bine ai revenit Oana! Sper ca si cu forte proaspete!
Cand am fost la morfofetala, la Bucuresti, am ajuns si la miprix( pe DN1) si mi-am gasit niste balerini super.
Cu 150 lei mi-am luat 3 perechi. Am prins si reduceri de 30%
tina 21+ cu
tina_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m M-am intors si eu acum de la dr. Suntem bine, crestem, am ajuns la 506 g, am ramas tot baietel...A stat tare cumintel, s-a agitat inainte sa intram la dr. Ne mai vedem la 30 de saptamani . E f mult timp. Mi-a zis sa nu mai iau Centrum Materna, mi-a dat numai calciu si mi-a zis sa beau mai multe lactate. Paula, 22+ cu |
Bravo! Felicitari pt vesti bune de la eco!
Nici eu nu vreau sa mai ajung atat de des la dr. Cred ca mai mult ma stresez cu fel de fel de idei. Asa bine m-am simtit zilele astea pt ca m-a incurajat sora mea si o prietena.
tina 21+ cu
paula_m spune:
Sa dea Dumnezeu sa fim toate sanatoase si sa avem copii sanatosi si asa cum ii dorim.
Noapte buna si vise placute va doresc
Paula, 22+ cu
giorgia23 spune:
Paula felicitari pt vestile bune si pt grasunel
Tina imediat ai sa ajungi si tu la sapt mele..nu mai ai mult
Legat de curatenie...sotul mi-a zis sa nu ma agit prea mult...am inceput de azi dar incetisor...eu de abia astept pastele sa mananc pasca...asa buna o face mama
Ma bag in pat la tv..ne auzim maine..n.buna
GEO 25+ cu Antonia Maria
poze
Sheritra spune:
Salut fetelor ce mai faceti?
Noi suntem bine, mai cumintele, mai umblam asa usor dupa un tapet, o faianta, o canapea.... Zzici ca se termina timpul, dar ce sa-i faci cu instinctul asta de cuib!
Partea naspa ca peste doua sapt pleaca maica-mea, i-am dat doua luni concediu, va trebui sa gasesc pe cineva sa ma ajute ca nu ma descurc cu burtanul si cu treburile casei naspa sa fii femeie!
Shery 22 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)
tina_80 spune:
Ups! Am uitat sa-mi schimb semnatura! ....si mai vroiam sa o ajung si pe Giorgia
tina 22+ cu
Sheritra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maya71 Burticilor, va pup! Imi vine sa jelesc de nu mai pot,plang cu vorbe, 'noroc' ca sunt la munca si nu pot sa ma manifest. Mi/a venit si luna asta... si am o stare de voma... cred ca de necaz si suparare... ucenic(aspirant) burtica |
Maya, de la hormoni!
Nu-i nimic, incepi cu ceaiul si vinul rosu pana la avulatie!
Un nou inceput, un nou noroc! placuta!
tina_80 spune:
Sheri, dar parca spuneai ca ai pe cineva care te ajuta la curatenie. Nu ii poti propune sa vina mai des? poate te ajuta si la mancare si alte treburi pe care mama ta le facea.
Nu cred ca tu nu ai sa gasesti o solutie.
tina 22+ cu
Sheritra spune:
Fetelor, cumparati-va musai perna gravidei, si eu am crezut ca-i un moft, m-am chinuit rau si la Alesia cu coloana, daca n-o primeam nici c-as fi incercat-o!
Aveam niste dureri de ceafa cumplite nu dormeam toata noaptea, au trecut dupa o singura seara cu perna asta.
E cam ciudatica ea, am ras o gramada cu sotu, ne-am prostit cu ea, mi-a facut-o turban, prima noapte n-am dormit ca ma tot foiam pe ea mi se parea ca n-am nimic sub cap.
Acum fac de toate, o invart ca pe un sarpe si ciu=ciu dureri de spate.