Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (57)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Carmen, eu stiu numai de la cunostinte, ca in ultimul trimestru au avut si reflux esofagian si arsuri grupa mare... ne imping strumfii astia stomacu-n gat, si o sa dea si cu picioarele acolo... si in ficat, ce distractiv va fi...

Alina 20+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Bumblebee mersi!
Carla am dat daca nu ma insel 10 000 ft, da cu bilute, dar am luat-o pe cea mare in forma de u!
Eu am avut aseara arsuri pt prima data si a fost groaznic sper sa nu se repete, mersi de remedii, imi fac acum un laptic cald

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

acum mi-a zis sotul ca din luna a opta nu mai am voie sa fac nimic si de serviciu nici nu se mai pune problema...

o colega, care s-a agitat destul de mult in sarcina, a nascut la 36 de saptamani si bietul copil a avut probleme cu respiratia, l-au intubat, a facut si stop cardio-respirator....dar acum se pare ca isi revine slava Domnului!

e un luptator mititelul de el si parintii lui la fel, niste curajosi! Doamne ajuta sa fie bine in continuare si sa se bucure de viata!

asa ca burtici dragi, sa fim cu grija, sa ascultam de doctori si mai bine sa fim precaute! pentru bebeii nostri!

pe mine m-a cam pus pe ganduri...ca ea a nascut la particular si pana la urma copilul a fost mutat la Polizu, de urgenta...acum stau sa ma gandesc daca am facut o alegere buna ca nasc la privat! ce mi-a spus e ca pentru mamica e foarte bine si comod la privat, dar in caz de complicatii, nu pot face foarte multe pentru micul bebe...

acum pun binele in fata si ma gandesc ca va fi totul in regula! sanatate maxima tuturor burticilor si sa avem bebei sanatosi si la termen!

Bulina 24+ cu poznas

am auzit si eu de la o colega,care nascut la privat ca la fel i sa spus si ei,in caz de o urgenta trebuie transferati la spital,dar ea totusi a nascut acolo si a fost totul bine,si intradevar conditiile nu se compara cu spitalul.ea este multumita de decizie

Bianca 20+

mie mi s-a spus ca la clinica privata(unde intentionez sa nasc) doar daca e sub 34 sapt si are pb il muta la stat.. sper sa nu fie cazul de asa ceva...

eu am nascut la 36 s si 4 zile si bb a fost ok, fara pb, cu nota 10...

[b]denisa[/]b..mersi de lista cu magazinele...sper sa-mi ajunga timpul sa merg macar la 2...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 25+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

tot vorbeati azi de picioare umflate..

mie mi s-au umflat atat de rau picioarele azi la birou, ca aproape mi-au facut rani balerinii

abia am ajuns acasa, ma dor foarte tare si gleznele sunt foarte umflate.... dar mainile sunt ok (fac proba verighetei si o pot scoate)

stiti vreun remediu?

m-am intins acum in pat, cu o perna sub picioare, sa circule sangele...sa vedem ce rezolv....

si inca ceva, daca ti se umfla picioarele inseamna ca retii apa si tragi mai mult si la cantar?

Bulina 24+ cu poznas

si eu m-am uitat astazi dupa niste balerini...trebuie sa ma dotez si eu cred ca aste sunt ultimele saptamani pe tocuri desii imi sunt foarte comode si toata lumea se mira cand ma vede

ai incercat sa stai cu picioarele mai sus...eu la birou am scos un sertar pe care l-am intors cu fundul in sus si l-am bagat sub birou...acu' stau cu picioarele ridicate pe el si imi e mult mai bine

Oana 24+ cu

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

M-am intors si eu acum de la dr. Suntem bine, crestem, am ajuns la 506 g, am ramas tot baietel...A stat tare cumintel, s-a agitat inainte sa intram la dr. Ne mai vedem la 30 de saptamani . E f mult timp.
Mi-a zis sa nu mai iau Centrum Materna, mi-a dat numai calciu si mi-a zis sa beau mai multe lactate.

Paula, 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

M-am intors si eu acum de la dr. Suntem bine, crestem, am ajuns la 506 g, am ramas tot baietel...A stat tare cumintel, s-a agitat inainte sa intram la dr. Ne mai vedem la 30 de saptamani . E f mult timp.
Mi-a zis sa nu mai iau Centrum Materna, mi-a dat numai calciu si mi-a zis sa beau mai multe lactate.

Paula, 22+ cu

Felicitari pt grasun! Va fi bine, doar ca o sa-ti fie dor de bb..

Alina 20+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Paula ce maricel!! Nu e de mirare ca a oprit vitaminele! Felicitari si sa cresteti mari in continuare!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Paula, 22+ cu

bravo sa cresteti mari
eu nu iau nici un fel de vitamine

Oana 24+ cu

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

paula ma bucur ca bebe e bine si creste -bravo-
nu e prea mare distanta pana in saptamana 30, asta ti-a spus medicul tau

saptamana 22 Ducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Harnicute ati mai fost!
M-am uitat si la poze sunteti niste dragute si aveti niste burtici pe masura

Elena, spor la impachetat si grija mare de burtica.
Puiutz, dar tu ce mai faci? Bebelusul mai face gimnastica?
Bumblebe, felicitari pt curaj! Bravo!
Borsul este f bun in sarcina, ajuta la eliminarea toxinelor din organism si la producerea lapticului.
Giorgia, de fiecare data cand citesc un mesaj de la tine, imi place sa ma uit la semnatura ta si ma gandesc cand am sa ajung si eu la acele sapt... La mai multe si sa stea bebelusul in burtica pana la termen.
La toate va doresc multa sanatate si la mai multe saptamani!
Alina2005, multa bafta miine la control
Mov, felicitari pt vestile bune de la eco!
Geanina!La multi ani, multa sanatate si fericire! Sa va de-a DD un bebe sanatos si cuminte!
Maya! Relaxeaza-te si fa in asa fel sa nu-ti mai faci de duca, in zilele de ovulatie. Tinem pumnii! Noi te vrem optimista!
Mycya, eu sunt sigura ca totul o sa fie bine! Multa bafta la urmatorul control. O parere....Daca ajungi de sarbatori acasa poate te vede si un dr de-al nostru sa va intelegeti ramaneste

Am vazut ca vorbeati despre curatenie pt sarbatorile de paste
Eu chiar nu vreau sa ma agit. Pt ce? Ca de sarbatori sa stau in pat? Am sa incerc sa fac strictul necesar.
In fiecare vineri ma ajuta o doamna f gospodina care si-a rupt piciorul acu vreo luna si ceva, a stat cu el in ghips si cica ar putea incepe treaba dupa sarbatori. Pot spune ca ne descurcam, sotul da cu aspiratorul, cu mopul, spala vase, intinde rufe, iar eu sterg praful si fac mancare. E mai nasol cu calcatul....m-am dezobisnuit si e f f f greu pana ma apuc.
Oricum ne este f greu pt ca de f mult timp n-am mai facut noi curat si acum pot spune ca mentinem mai mult curatenia.

Va pup si sper ca nu v-am plictisit!

tina 21+ cu

Mergi la inceput