Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (57)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav
Si Alina2005 se joaca cu emotiile noastre. De la fetele care sunt in concediu am pretentii sa intre la prima ora sa ne spuna ca sunt bine mersi.

Sr`na ca te-ai gandit la mine Nu vreau sa ma joc cu emotiile voastre, numai ca nu am ce sa va mai povestesc acum, dar va citesc dimineata, la pranz si seara. Ieri si azi am scos un pic burtica la soare, asa bine m-am simtit, parca mi-am incarcat bateriile. Maine ma duc la control sa vad cum mai e situatiunea pe acolo si miercuri va dau raportul.
Pupicei

Alina, 23+ cu Aida Alexandra
Fetita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Nici eu n-am inca perna de alaptat pt ca nu am gasit.Am inteles ca e buna acea perna cu granule de polistiren.Care aveti?De unde v-ati luat?
Eu am incercat-o la o prietena si e mortala,atat de comoda,inclusiv sa stai la TV,laptop,sa dormi,sa te relaxezi in toate pozitiile.Ea a primit-o si nu stie de unde e.

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
20+ Carla MariaMatteo Cristian

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Carla, sa iei de firma buna, in nici un caz ieftine chinezesti. Am fost odata la un seminar pt serviciu si am avut o prezentare despre substante nu tocmai bune pt sanatate prenzente fie ca diverse adaosuri, fie ca resturi de la reactii chimice in produsul final. Exemplu de product a fost o pernutza de alaptare umpluta cu polistiren si tipica ratusca de baie.

Stiu ca pe aici sunt numai mamici responsabile si citite, dar totusi pun acilea ca avertisment: nu cumparati jucarii si produse de plastic pt hranire / congelator/ microunde de la magazine din alea de 1 euro sau dubioase. Pentru aceste producte exista legi cu ce substante ai voie sa folosesti la adaosuri , iar firmele respectabile isi controleaza marfa mai atent, chit ca o produc in China.

------------------
Still looking for pieces of heaven...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Maurice,hmm eu ma culc pe la 1,ma duc de 10 ori noaptea la baie,ma tot trezesc ca ma incurca burtica,ca imi atarna,ca misca bebeii mai nou,si de aceea dorm pana la 12.Dar oricum cel mai bine dorm dimineata,nu in toiul noptii.Sper ca bebeii sa doarma noaptea totusi

Racusor,retii apa se pare.Nasa mea a retinut apa de la 4 luni jumate,nu manca exagerat de sarat,nu a renuntata nici la sare,ce-i drept la finalul sarcinii avea cu 2 numere mai mari la picior,inelele de mult le-a uitat in dulap,si s-a ales cu 28 kg in plus.Grasuta nu era,ca e cam ca mine dar a retinut ff multa apa.Vezi ce-ti spune dr.
Si eu nasc la stat in Ungaria,Debrecen,pt ca ,desi pt mama nu e nu stiu ce lux cu tot cu rezerva,cu bebeii se poarta impecabil,au oameni super profesionisti,aparate performante orice ar fi;pe langa asta spitalul e renumit pt ca salvat o gramada de bebei iclusiv de la 650 gr!!!Inclusiv o prietena de-a mea de care va pvesteam acum 2 luni daca mai tineti minte,a nascut la 6 luni jumate o fetita de 850 gr,si acum e bine merci.

Carmen de unde ti-ai luat perna?de pe net?

Dragaica ,referitor la cazul cu 36 sapt de care povestea Racusor parca si comparativ gemenii nascuti la 33s : de regula, in cazul sarcinilor gemelare mama primeste la 28-30 sapt o injectie de maturare a plamanilor ,pt ca probabilitatea ca gemenii sa se nasca inainte de termen e foarte mare si sa nu sufere plamanii lor inca nedezvoltati complet.In Ro nu se practica peste tot asa ceva,de aceea sunt multe cazuri de probleme respiratorii dupa nasterile premature,depistate poate tarziu,chiar peste cativa ani.Si in cazul povestit de Racusor sigur nu a fost data injectia.Dar banuiesc ca stii de injectia asta si o faci nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

offf....nici nu stiu ce sa mai mananc ca sa nu mai am arsurisi mie asa o foame dar parca mie si frica ca dupa iar incepe sa ma arda

Bianca 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

offf....nici nu stiu ce sa mai mananc ca sa nu mai am arsurisi mie asa o foame dar parca mie si frica ca dupa iar incepe sa ma arda

Bianca 20+

Din pacate, nicio mancare nu e buna acum, toate dau arsuri, pentru ca la femeile insarcinate se dilata inelul esofagului si de aici senzatia nasoala. Eu cand am arsuri beau un pahar de lapte cald si trece. Incearca si tu.

Fetita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Mycya, si eu, ca si Alina beau laptic. Din pacate, din ce stiu eu, se inrautatesc simptomele astea in ultimul trimestru

Alina 20+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina2005

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Bianca 20+

Din pacate, nicio mancare nu e buna acum, toate dau arsuri, pentru ca la femeile insarcinate se dilata inelul esofagului si de aici senzatia nasoala. Eu cand am arsuri beau un pahar de lapte cald si trece. Incearca si tu.

Fetita mea

alina ms multdar am incercat si cu lapticul,mia spus bublee ca tot as sufeream,dar la mine numai pentru 10 minute isi face efectul dupa iar incepesi is asa puternice si insuportabile

Bianca 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Carla perna am luat-o de la brandon

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Cu arsurile e groaznic, cine stie msi multe despre femomen si durata lui?

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Carmen,merci,o sa ma uit in Debrecen.Cat ai dat pe ea?E cu bilute de polistiren nu?
Eu nu am arsuri,sper sa nu am deloc.Nu stiu prea multe.Desi inainte de sarcina mai faceam acid la stomac de la diverse mancaruri,gen zacusca.(Ca am avut acum 2 ani si o gastrita f urata pt ca nu prea mancam)Si imi treceau cu Maalox,sau mancam cartofi fierti in coaja,fara unt,fara sare.Calmeaza foarte bine stomacul.Plus laptele de care zicea Alina.

Mergi la inceput