Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (57)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Buna fetelor....am avut ceva de citit si in concluzie am cam uitat ce am citit
Bumblebee pt curaj..sunt sigura ca totul e bine
Creatza felicitari pt micul cavaler din burtica
Michelle bine ai revenit..ma bucur ca v-ati simtit bine si te-ai relaxat
Laurika multi ani inainte plini de bucurii
Mov felicitari pt vestile bune de la eco...si pt grasunel
Mycya sunt sigura ca bebe tau e sanatos tun asa ca stai linistita sa nu-i faci rau...fii optimista
Racusor uite ce mi-a iesit mie la ultima analiza:
-hematii 3.47...valori normale:4.00-6.00
-hemoglobina 10.68...valori normale:12.00-17.00
-hematocrit 31.52...valori normale:36.00-52.00
mi s-a spus ca am o usoara anemie asa ca mi-a recomandat maltofer

Legat de picioare umflate..nu am aceasta problema in schimb am carcei

Legat de cumparaturi:am luat cateva hainute si mi-am facut lista cu celelalte lucruri necesare si incet incet ma apuc de cumparat

Enik si al meu catel mai sforaie uneori..acum e suparat rau ca a facut vaccinul azi de 3 luni..si sta bosumflat in pat..imi e mila de el

Geanina LA MULTI ANI, multa sanatate si un bebe sanatos

GEO 25+ cu Antonia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Fetelor care-i da o reteta rapida de spanac????

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 18+ de si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

deci o sa il rog pe sot sa faca masaj

si l-am rugat sa mai cumpere si niste fructe...si acum tot butucei am...doar ca m-a mai lasat durerea...

Bulina 24+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

aceeasi problema am si eu cu sarea,inca nu mi se umfla mainile sau picioarele,dar sigur o sa am si eu parte de asta la cata sare pun in mancare,al meu ma mai controleaza cand mananc,dar cum intoarce capu cum am mai scapat oleaca,asta e problema mea dintotdeauna,mananc prea cu multa sare,sper sa nu ma umflu pe atat de mult.
si eu am fost cu spanacul vreo 2 sapt,eu il cumparam deja preparat si era congelat dragaicadar acum ma pastrez pentru urzicideja am vb cu mama ca vineri seara sa gasesc din belsug mancare cu urziciam atentionat-o ca la pofta care o am sa culeaga de pe acu

Bianca 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

acum mi-a zis sotul ca din luna a opta nu mai am voie sa fac nimic si de serviciu nici nu se mai pune problema...

o colega, care s-a agitat destul de mult in sarcina, a nascut la 36 de saptamani si bietul copil a avut probleme cu respiratia, l-au intubat, a facut si stop cardio-respirator....dar acum se pare ca isi revine slava Domnului!

e un luptator mititelul de el si parintii lui la fel, niste curajosi! Doamne ajuta sa fie bine in continuare si sa se bucure de viata!

asa ca burtici dragi, sa fim cu grija, sa ascultam de doctori si mai bine sa fim precaute! pentru bebeii nostri!

pe mine m-a cam pus pe ganduri...ca ea a nascut la particular si pana la urma copilul a fost mutat la Polizu, de urgenta...acum stau sa ma gandesc daca am facut o alegere buna ca nasc la privat! ce mi-a spus e ca pentru mamica e foarte bine si comod la privat, dar in caz de complicatii, nu pot face foarte multe pentru micul bebe...

acum pun binele in fata si ma gandesc ca va fi totul in regula! sanatate maxima tuturor burticilor si sa avem bebei sanatosi si la termen!

Bulina 24+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Salutari si de la mine.Acum am ajuns acasa, sunt rupta de oboseala. Nu stiu ce e cu mine.

Vb de hemograma; si la mine a iesit cam tot asa. Din pacate la mine maltofer nu prea face ce trebuie, in sensul ca nu mi-a imbunatatit deloc rezultatele. Cicami-a prescris fier, sa il fac intravenos, dar nu pot; mi se face rau. CIneva imi zicea ca atata timp cat hemoglobina nu scade sub 10 sa nu imi fac griji, ca ar fi de la dilutia sangelui. Acum nu stiu cat de adevarat e.

LA MULTI ANI! geanina_a

24+
Vine o ! Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

acum mi-a zis sotul ca din luna a opta nu mai am voie sa fac nimic si de serviciu nici nu se mai pune problema...

o colega, care s-a agitat destul de mult in sarcina, a nascut la 36 de saptamani si bietul copil a avut probleme cu respiratia, l-au intubat, a facut si stop cardio-respirator....dar acum se pare ca isi revine slava Domnului!

e un luptator mititelul de el si parintii lui la fel, niste curajosi! Doamne ajuta sa fie bine in continuare si sa se bucure de viata!

asa ca burtici dragi, sa fim cu grija, sa ascultam de doctori si mai bine sa fim precaute! pentru bebeii nostri!

pe mine m-a cam pus pe ganduri...ca ea a nascut la particular si pana la urma copilul a fost mutat la Polizu, de urgenta...acum stau sa ma gandesc daca am facut o alegere buna ca nasc la privat! ce mi-a spus e ca pentru mamica e foarte bine si comod la privat, dar in caz de complicatii, nu pot face foarte multe pentru micul bebe...

acum pun binele in fata si ma gandesc ca va fi totul in regula! sanatate maxima tuturor burticilor si sa avem bebei sanatosi si la termen!

Bulina 24+ cu poznas

am auzit si eu de la o colega,care nascut la privat ca la fel i sa spus si ei,in caz de o urgenta trebuie transferati la spital,dar ea totusi a nascut acolo si a fost totul bine,si intradevar conditiile nu se compara cu spitalul.ea este multumita de decizie

Bianca 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Bulina 24+ cu poznas

E ciudat, eu stiu cazuri de gemeni nascuti la 33 de saptamani care n-au avut atatea probleme .......nu tre sa te sperii, mai ales ca sarcina ta e obtinuta natural, n-ai alte probleme.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 18+ de si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Haideti sa spun si eu cu nascuul la particular/stat!
Eu sunt asigurata privat si pot merge sa nasc unde vreau in orice tara, dar pentru ca deplasarea este grea si periculoasa pentru bebe am ales sa nasc in Budapesta, la spital de stat si de ce la stat?\Aici merg la o clinica foarte buna de 5 stele cu aparate ultraperformante , medicul imi urmareste sarcina acolo au rezerve garsoniere cu salon de invitati si camere de travaliu automatizate, dar ca toate clinicile private din partea asta a europei daca e o urgenta ne trimit cu taxi, masina sau salvarea la un alt spital pentru ca nu au terapie intensiva in cazul pierderilor masive de sange nu pot face mare lucru, in cazul bebelusului albastru la fel!
Asa ca las jena la o parte si merg la spitalul universitar unde lucreaza doctorul care ma urmareste, cu translator si sot, cu plicurile cu spaga aferenta si ma sui pe masa rupta clasica, dar stau linistita ca au neonatal, urgente, incubare urgente, sange de o fi nevoie si cam tot cu tot cu mizeria unui spital de stat care pe mine ma va costa oricum mai mult decat unul privat!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui SabrinaLia

Eu am avut dureri de abdomen la primul copil si chair le-am avut dese si de foarte multa durata si in ciuda durerilor doctorul meu nu mi-a dat nimic .Daca vezi ca durerea persista ,intreaba doctorul.

Multzam de raspunsuri !!!

E rindul meu sa fiu cam suparata . Am fost la doctor, si dupa ce am asteptat peste o ora jumatate de abia s-a uitat la mine . A constatat ca mi-a crescut fibromul uterin, a dat pe el vina durerilor si uite asa iar am primit doua saptamini concediu medical si altceva nimica . Cind ma uit prin cartile mele despre sarcina si vad numai gravidutze fericite iar eu nu am apucat decit o saptamina fara dureri sau fara rau, imi vine sa imi iau cimpii .... ufffff

Mai e cineva cu fibom uterin pe aici?

------------------
Still looking for pieces of heaven...

Mergi la inceput