Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (57)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

[/quote]

17+, de joi 18 fix

[/quote]
multumesc Alina !
M-am distrat la fazele cu dormitul pe semiburta (nu stiam ca asa ii zice, dar si eu tot asa dorm cel mai bine, dar jumatatii mele nici ca-i pasa, el este un om tare echilibrat si relaxat, ma stresez in schimb eu cat 2 ).

ciristina_serban intrebai de Sanador, eu merg acolo uneori, si in victoriei si in decebal, dar nu la ginecologie; am intalnit medici mai mult decat draguti (de exp, la cardiologie si la medicina interna), mi-au alocat mult timp, si mi s-au parut bine pregatiti profesional.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

fetelor..catelu nostru doarme cu ochii deschisi si sforaie de mama focului..

18+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui enik83

fetelor..catelu nostru doarme cu ochii deschisi si sforaie de mama focului..

18+ cu o minune de
poze

mi-l imaginezsi al meu face la fel,si mai tare rad cand il ridic din loc si el inca sforaie ´nici nu se trezeste timp de cateva secunde

Bianca 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grety_niku spune:

va pupik fetele pe burtik
ne vb maine

18+ cu bebic rusinos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Dragaica, de aia am ezitat sa intreb... ca stiu ca nu este peste tot...
Denisa, eu am perna de aia, o am de la o prietena, ea o are de pe quelle.com

Alina 20+ cu
gargarita

si eu am primit-o...cred ca de la mother care a fost cumparata

zic sa mai cautati pe net, e super buna! in weekend cat am fost la socri si nu am avut-o cu mine am suferit..am dormit foarte prost...

Bulina 24+ cu poznas

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui grety_niku

Citat:
citat din mesajul lui enik83

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Grety, felicitari pt semnatura!

Sabrina, eu ador sa dorm pe burta, dar de vreo 3 saptamani ma doare crunt... asa ca pernuta asta ma ajuta sa dorm cumva pe semiburta

Alina 20+ cu
gargarita

credeam ca numai eu dorm pe semiburta..sotul seara se tot uita la mine sa nu dorm direct pe printisorul lui..

18+ cu o minune de
poze

asa face si al meu ... eu dorm intr-o parte dar cu un picior ridicat aproape de sani(a inteles cineva ceva?) si tot timpul sotu imi muta piciorul ca il strivesc pe fisu (apropo este fisu, ca cica asa simte el; dar ca sa nu se supere bb in cazul in care este fetita dimineata ii canta: are tata o fetita frumusica foc)

18+ cu bebic rusinos

tare sotul tau!

si al meu ma mai cearta cand i se pare ca fac ceva ce nu ar trebui..imediat imi zice sa stau cuminte, ca acum stim ca e baietel acolo si trebuie sa avem grija de el

Bulina 24+ cu poznas

Mergi la inceput

tot vorbeati azi de picioare umflate..

mie mi s-au umflat atat de rau picioarele azi la birou, ca aproape mi-au facut rani balerinii

abia am ajuns acasa, ma dor foarte tare si gleznele sunt foarte umflate.... dar mainile sunt ok (fac proba verighetei si o pot scoate)

stiti vreun remediu?

m-am intins acum in pat, cu o perna sub picioare, sa circule sangele...sa vedem ce rezolv....

si inca ceva, daca ti se umfla picioarele inseamna ca retii apa si tragi mai mult si la cantar?

Bulina 24+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Salutare gagici!

Weekend-ul asta am avut musafiri, sora mea cu sotul si binenteles si cu piticul de 3 luni. Per total a fost ok, dar f f f obositor.
Va povestesc in mare o patanie
Sora mea s-a programat la coafor pe la 14.30 si a terminat la 19.00. Noi (eu si cumnatul) in timpul asta l-am plimbat, l-am dus la mama lui sa pape si cand am crezut ca mamica n-ar mai avea mult de stat si copilul este mancat...am plecat spre acasa. In masina, eu cu el in spate, a facut un mare scandal, cand am iesit la aer s-a linistit. L-am urcat in acasa, l-am schimbat,... pampersul era full si cate ceva si pe spate. Imi era o mila de el!!! off!
L-am sters cu servetele, i-am pus pampersul (aici mi-a dat cateva indicatii cumnatul) l-am imbracat cu body(partea asta e cea mai dificila), dar m-am miscat si eu mai redepe, cred ca cu copii astia tb sa fi si un pic mai rapida, ca daca te misti mai incet ii sperie body-ul pe fata....in fine! Ideea e ca am reusit sa-l imbrac si sa-mi zimbeasca!
Dupa ce s-a vazut baiatul schimbat cred ca vroia papa si uite asa Am sunat-o pe mamica lui sa vina de urgenta ca nu ne mai intelegem cu el.
Pana a ajuns "milka" l-am mai pus in leagan si acum am vazut ca e de mare ajutor.
Deci Bamboleta ai mare dreptate! Cred ca e o super investitie
Inca n-am apucat sa va citesc.....dar in seara asta recuperez
Florentina, ai PM

tina 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

tot vorbeati azi de picioare umflate..

mie mi s-au umflat atat de rau picioarele azi la birou, ca aproape mi-au facut rani balerinii

abia am ajuns acasa, ma dor foarte tare si gleznele sunt foarte umflate.... dar mainile sunt ok (fac proba verighetei si o pot scoate)

stiti vreun remediu?

m-am intins acum in pat, cu o perna sub picioare, sa circule sangele...sa vedem ce rezolv....

si inca ceva, daca ti se umfla picioarele inseamna ca retii apa si tragi mai mult si la cantar?

Bulina 24+ cu poznas

PE mine m-a certat medicul...ca retin apa de la prea multa sare.daca mananci sarat..poate ar fi bine sa mai renunti.e tare greu, stiu, dar nu avem de ales.si sa bem cat mai multa apa.

pupici

Laura 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Racusor, retentia de apa nu poate influenta inca greutatea noastra (cel mult cateva sute de grame), spre sfarsit insa...
Un nutritionist spunea ca citricele sunt bune impotriva retentiei de apa, dar cat mai putin dulci, adica grape-fruit si lamaie si parca si potasiul (parca si citricele contin potasiu) si bineinteles trebuie sa mancam cat mai nesarat... eu imi promisesem ca pana in vara mananc fara sare ( sa pun doar la mancarea gatita putin), deocamndata n-am facut nimic in acest sens, ce-i drept nu mananc sarat, dar la vara cred ca o sa am perne in loc de membre.
Si masajul ajuta

Alina 20+ cu
gargarita

Mergi la inceput