Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (57)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grety_niku spune:

test de semnatura... uite ca am ajuns la 18s; nu imi vine sa cred

18+ cu bebic rusinos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Oana mie tocmai de asta mi-e frica sa nu las prea multe pentru dupa nastere stii cand nu dormi, nu ai timp de nimic! Eu lista de dupa o alcatuiesc din necesare, (scutece, creme, hainute in functie de cat creste, med pentru colici , si in general astea neprevazute ca e greu sa anticipez tot mai ales ca nu mai am alt copil sa stiu cum este)! Cred ca si la tine este la fel defapt

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
20+ cu

asa e, e nasol si sa lasi pentru dupa ca vom fi obosite...dar nici nu putem stii acum exact ce nevoi vom avea

Oana 24+ cu

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui grety_niku

test de semnatura... uite ca am ajuns la 18s; nu imi vine sa cred

18+ cu bebic rusinos

Tot inainte vrednici pionieri nici mie nu-mi vine sa cred ca am ajuns la 18 saptamani.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 18+ de si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Grety, felicitari pt semnatura!

Sabrina, eu ador sa dorm pe burta, dar de vreo 3 saptamani ma doare crunt... asa ca pernuta asta ma ajuta sa dorm cumva pe semiburta

Alina 20+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Apropo de linea nigra... mie mi-a aparut pe la 9 sapt... a vazut-o sotu... pe burtica nu se vede fiindca sunt inca bronzata de anul trecut, se vede doar pana unde nu sunt bronzatapana la linia chilotului.
Iar celulele stem, controversat subiect... noi o sa colectam tocmai pt ca nu vreau, daca doamne fereste se intampla ceva, sa imi dau pumni ca nu am recoltat. sper din tot sufletul sa nu fie nevoie vreodata de ele, dar prefer sa le stiu acolo. asta este inca un mic efort pentru bebelasul din burtica.

18+ cu bebic rusinos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Sabrina, eu ador sa dorm pe burta, dar de vreo 3 saptamani ma doare crunt... asa ca pernuta asta ma ajuta sa dorm cumva pe semiburta

Alina 20+ cu
gargarita

credeam ca numai eu dorm pe semiburta..sotul seara se tot uita la mine sa nu dorm direct pe printisorul lui..

18+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

matusa77 – suuces la morfofetala, te asteptam cu vesti bune; eu perg pe 12, mai am pana atunci!

racusor2010 – oau, nu pot sa cred, mai ai 2 saptamani si intri in luna 7! ce repede trece timpul! Si eu tot prin luna 7 ma gandeam sa ma apuc de cumparaturi, dar vad aici fetele astea harnice care se pregatesc intens incat…nu stiu ce voi face pana la urma J

Otiliav, era liniste in zona in care am stat noi!

carla_2008 –la mothercare am vazut niste perne, nu stiu si daca de alaptat dar erau mai multe modele, eu vreau sa-mi iau pentru somn, una lunga, ca simt nevoie sa bag ceva intre picioare si sub burta (si inca nici n-am burta J )
Daca te trezesti la 12, la ce ora te culci ?? Felicitari pentru primele miscari!

Intrebare: joi intru in sapt 19, ce scriu azi la semnatura, 18 + sau 17 +?

17+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui enik83

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Alina 20+ cu
gargarita

credeam ca numai eu dorm pe semiburta..sotul seara se tot uita la mine sa nu dorm direct pe printisorul lui..

18+ cu o minune de
poze

asa face si al meu ... eu dorm intr-o parte dar cu un picior ridicat aproape de sani(a inteles cineva ceva?) si tot timpul sotu imi muta piciorul ca il strivesc pe fisu (apropo este fisu, ca cica asa simte el; dar ca sa nu se supere bb in cazul in care este fetita dimineata ii canta: are tata o fetita frumusica foc)

18+ cu bebic rusinos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui maurice

matusa77 – suuces la morfofetala, te asteptam cu vesti bune; eu perg pe 12, mai am pana atunci!

racusor2010 – oau, nu pot sa cred, mai ai 2 saptamani si intri in luna 7! ce repede trece timpul! Si eu tot prin luna 7 ma gandeam sa ma apuc de cumparaturi, dar vad aici fetele astea harnice care se pregatesc intens incat…nu stiu ce voi face pana la urma J

Otiliav, era liniste in zona in care am stat noi!

carla_2008 –la mothercare am vazut niste perne, nu stiu si daca de alaptat dar erau mai multe modele, eu vreau sa-mi iau pentru somn, una lunga, ca simt nevoie sa bag ceva intre picioare si sub burta (si inca nici n-am burta J )
Daca te trezesti la 12, la ce ora te culci ?? Felicitari pentru primele miscari!

Intrebare: joi intru in sapt 19, ce scriu azi la semnatura, 18 + sau 17 +?

17+

17+, de joi 18 fix

Alina 20+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Eu am dormit putin ca am luat de la sot o raceala cam urata si ma doare capul si ochii, asa ca acum raspund!
Maurice pompa electrica o iau sa mulg laptic si sa profit cand vreau cateva ore pt mine sa-i dea tati lapticul meu si eu sa dorm bustean , asta ziua ca noaptea nu vreau sa-l trezesc! E targul nostru!
Dragaica, Otilia, si eu am fost foarte surprinsa de istoria cu placenta in congelator, doamna care mi-a spus era educata la yale deci nu era proasta, parte din aristocratia francezxa, cica placenta are aceleasi proprietati ca si sangele cu diferenta ca se poate creea nu stiu ce..., acum au interzis practica pe motive de clonare si alte minuni dar ea e prietena cu medicul cu care a nascut si a luato pe sub mana!
Acum nu stiu daca mi-a vandut gogosi, cert este ca are 2 bucati din 2 placente in congelator acasa, nu stiu ce face cu pana de curent, ea a luat in loc de celule, cica e taman acelasi lucru, doar gratis..
Otilia multumesc pt complimest dar aici tu esti super mami , serviciu casa si al 3 lea copilas!
Deci unanim aici librese!
Perna am si eu, dar inca dorm mai bine cu perna clasica intre picioare si sub burta!
Am perna de gravi pe care a aratat-o Dragaica, e totusi putin rigida pt mine!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
20+ cu

Mergi la inceput