Gravidute de Noiembrie- Decembrie 2010(3)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Multumesc pentru raspuns. Asa voi face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

Buna fetele!! Ce de burticutze noi! Va doresc BB i sanatosi si cuminti Eu i-am vazut bataile inimii joi, si abia astept sa l revad pe 31 deja mi s-a facut dor de BB .. Pup si o saptamana minunata va dresc
Alexa, testul de sange poate fi facut in orice moment al zilei.. Valoarea Beta HCG nu e influentata de factori externi.

[url=http://lilypie.com][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

ioana ceva simptome nasoale?

Doamne ai grija si de noi 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Cei de la Synevo mi-au spus ca nu trebuie sa beau si sa mananc nimik inainte, desi mi se pare o prostie. Acum incerc sa sun si la Medlife sa vad ce spun si ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BebyCry spune:

Felicitari pt Noul Capitol sper sa se umple repede repede.Alexia bun venit.Am asa mari emoti maine merg prima oara la doctor sunt asa de emotionata,nu stiu cum e aici ce vor face daca imi face eco.sau doar niste analize de sange si ma reprogrameaza pt eco. voi vedea dar nu cred ca o sa pot sa dorm la noapte VREAU SI EU IN LISTUTA DN:01.09.1987. UM:11.02.2010 DNP:18.11.2010

+5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina22 spune:

Buna!
Let me in your group!
DN=20.04.1981, UM =29.01.2010, DPN = 05.11.2010.
Am aflat acum 2 saptamani, am 2 eco la activ dintre care saptamana trecuta i-am auzit si inimioara batand...exceptional sentimentul, sunt la prima sarcina si m-am pierdut toata, nu mai raspundeam la intrebarile medicului,etc :)))
simptome nu prea, arsuri mari, si de vreo 3 zile nu mai suport niciun miros de mancare, mi se face rau numai daca ma gandesc la mancare, mananc mai light (salate, cartofi, pilaf, zeama de la ciorba/supa)..dar, in rest e super ok!
sunt putin panicata din cauza CMV-ului, pe care in ianuarie, inainte de conceptie l-am avut pozitiv (o valoare cu f putin mai mult decat limita pozitiva), apoi la 5 zile s-a negativizat. acum este in continuare negativ, doctora mea imi spune ca atata vreme cat nu s-a pozitivat in sarcina nu e niciun pericol...eu, mai paranoica de fel, m-am dus sa imi fac si testul de aviditate si peste 10 zile iese rezultatul si la asta, sper din tot sufletul sa ma linisteasca si sa fie totul bine!
ma urmareste Dr Bohaltea Roxana la Medlife, e super ok tipa, ma asculta si mai ma si pune pe linia corecta cand o mai iau razna cu gandurile...
e normal sa ma gandesc la toate aspectele,nu? sper sa trec cu bine peste primul trimestru, RECLAMA ILEGALA sa fie bine sa ma bucur in continuare de burtica in crestere.
va pup all,sarcina usoara si bebei sanatosi la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui BebyCry

Felicitari pt Noul Capitol sper sa se umple repede repede.Alexia bun venit.Am asa mari emoti maine merg prima oara la doctor sunt asa de emotionata,nu stiu cum e aici ce vor face daca imi face eco.sau doar niste analize de sange si ma reprogrameaza pt eco. voi vedea dar nu cred ca o sa pot sa dorm la noapte VREAU SI EU IN LISTUTA DN:01.09.1987. UM:11.02.2010 DNP:18.11.2010

+5

te inteleg perfect ..curaj... totul va fi bine

Doamne ai grija si de noi 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Salutare burtici!

In primul rand bun venit noilor buritici Alexa si Tigrutz! Va urez sarcina usoara si bbei sanatosi.

Apoi: Capitolul deechis de mine nu a mers??? Sunt foarte afectata , chiar m-am straduit si nu scria nimeni

Sunset, spune macar data nasterii sa iti cantam La multi ani! Nu ne intereseaza anul desi vom sapa sa il aflam

Ioana Mami, ne mai tii mult in suspans??? Serios ia un test si gata! Eu te vreau pe listuta asa ca te rog sa faci testul sa te putem trece oficial

Dupa un studiu al listutei am constatat ca abia in mai vom canta La multi ani... pana atunci exersam .

Ma duc sa ca lesin de foooaaaameeee! Spor la scris!

Ah, intrebare intrebatoare: voi ati facut analizele? Ce v-a dat dr sa faceti? Am impresia ca pe mine m-a supraincarcat

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Sunset_Suzi , in afara de durerea de sani (foarte durerosi) , somn si cateodata greata usoara ...totul e ok!
Mirunam , ce ai cu mine ...sunt in listuta printre primele din capitolul 1.
Sarcina e confirmata , maine ascultam inimioara!

Fericita +7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina22 spune:

Mirunam,
puteti canta in aprilie pe 20 La multi ani, aveti timp pana atunci sa va incalziti vocile!
Nu sunt inca in lista, abia ce am intrat si mi-am dat datele...
cu privire la analize, eu am facut o groaza (urina+sange+markeri imunologie+secretie+papanicolau+hpv)...si mi-am tot repetat CMV-ul asta nesimtit care mi-a dat emotii (dr-a mea zice ca sunt nefondate,astept test de aviditate ca sa stau linistita de tot!)

Mergi la inceput