Gravidute de Noiembrie- Decembrie 2010(3)
Raspunsuri - Pagina 2
ALEXA1985 spune:
DN(DATA NASTERII): 15.05.1985
UM(ULTIMA MESTRUATIE): 10.02.2010
DPN( DATA PROBABILA A NASTERII COPILULUI): 17.11.2010
sunset_zuzi spune:
sa zic si eu: UM 16.02.2010
DPN 23.11.2010 si data nasterii nu va zic ...ca sunt batrana
Doamne ai grija si de noi 4+
ALEXA1985 spune:
Asa cum mai scria cineva mai sus si eu am facut 2 teste de sarcina care au iesit pozitive, dar la sange ati facut? Trebuie recoltat numai dimineata?
sashenka_h spune:
buna dimineata,
se vede sa sunt o puturoasa, felicitari ptr noul capitol, multumim Alexa ptr ajutor .
Bun venit si noilor burticuze si sa aveti o sarcina usoare.
tre sa merg la cumparaturi dar ma intorc repede repede
va pup
Mami Andreea 5+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
sunset_zuzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ALEXA1985 Asa cum mai scria cineva mai sus si eu am facut 2 teste de sarcina care au iesit pozitive, dar la sange ati facut? Trebuie recoltat numai dimineata? |
sangele il faci doar daca nu ai incredere in rezultatul testelor de urina...sau daca vrei sa fii fff sigura...dar 2 liniute sunt 2 liniute totusi
ALEXA1985 spune:
Stiu, dar as vrea sa fiu sigura si mai mult de atat in februarie am avut menstruatia o zi . Oare sa fi fost deja insarcinata? Am auzit ca analiza la sange iti spune daca esti si in cate saptamani esti. Asa e?
sunset_zuzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ALEXA1985 Stiu, dar as vrea sa fiu sigura si mai mult de atat in februarie am avut menstruatia o zi . Oare sa fi fost deja insarcinata? Am auzit ca analiza la sange iti spune daca esti si in cate saptamani esti. Asa e? |
asta nu mai stiu...
tigrutz spune:
Cred ca cel mai bine ar fi sa mergi la medic, pt ca se poate sa fi fost insarcinata din februarie. Menstruatia poate veni si peste sarcina in primele luni, mai ales ca spui ca a fost doar o zi.
Ioana_Mami spune:
Buna Mamici ,
Multumim ptr. noul capitol.
Alexa , poti sa faci un test de sange la medlife..PAna in ora 15.00 recoltarea , la ora 18 raspunsul on line.
Dupa valoarea beta HCG poti sa dai seama de nr. de saptamani .
Multa sanatate si bb-i sanatosi noilor mamici !
Fericita +6