Gravidute de Noiembrie- Decembrie 2010(3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Imi puteti recomanda doctori buni? Cu care sa nasc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

alexa1985 banuies ca ti s-a spus sa faci analiza de sange inainte de a manca si a bea pt ca proabil concentratia de hormon este mai mare ..la fel ca si testul de urina care se face preferabil cu urina de dimineata.nu stiu sigur dar asta e parerea mea..nu mai stiu cine zicea de analize...am pus un link cuanalize necesare in timpul sarcinii iar daca medicul ti-a recomandat mai multe proabil depinde si de istoricul tau medical..de ex daca ai avut pe cineva cu diabet in familie sau alte boli..

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Ioana Mami Te-am confudat cu NumeIoana O potentiala mamica de bb2, care nu este in lista si pe care o asteptam cu un test pozitiv Mii de scuze... imi si imaginez cum citeai postul si te intrebai cine mai e si asta si ce vrea de la mine! Ba chiar m-am mirat ca ai pus 7+ la semnatura

Florina22, ai postat cand scriam asa ca nu am vazut ca pot incepe sa exersez. Referitor la CMV stai linistita. Mie mi s-a pozitivat in sarcina, cel putin teoretic, si nu am avut probleme. Situatia este urmatoarea... Testele sunt facute cu niste kit-uri Elisa (scrie si pe analiza). Acest sistem nu da rezultate sigure (eu am avut 3 rezultate diferite: pozitiv, negativ si echivoc). Chiar daca ai luat CMV in primul rand vorbeste cu un medic specilist in boli infectiose, la mine a fost singurul care mi-a spus ca e o prostie si trebuie sa stau linistita. Ginecologii la care am mers aveau un raspuns standard: intrerupere de sarcina. Al 5-lea a fost cu noroc Oricum chiar daca s-ar fi pozitivat in sarcina doar numai intr-un porcent minuscul da malformatii... daca tin bine minte ceva gen 0,1-0,2 %. Am citit pana si studii universitare pe tema asta...pana am gasit un medic bun am invatat eu cat nu invatasera ceilalti

Mie mi-a dat sa fac Biochimie (toata!), sumar urina, urocultura, coagulare, Toxoplasma, CMV, rubeola, herpes, chlamydia - din sange + Chlamydia si streptococ gr. B din secretie

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 6+

Mergi la inceput

mirunam cred ca ai facut capitolul dupa mine si atunci moderatorii nu l-au mai aprobat din moment e exista deja unul cu acelasi nume..no problem ..data viitoare tu il faci..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BebyCry spune:

Hei ce se discuta aici intens.Burticute ce sintome mai aveti caci eu tot asa sunt ma doare burtica si cam atat.

+5

Mergi la inceput

bebycry stai linistita pt ca stresul nu e bun pt bebe deloc..daca suntem f stresate uterul poate sa se contracte...asa ca relaxxxxxxxxxx..probabil iti va face eco...la 5 sapt sacul gestaional e micut dar se vede si poate si embrionul ..la mine de ex la 5 sapt. sau 4 si 6 zile nu mai stiu...a vazut doar sacul gestational pozitionat in uter..si mi-a masurat lungimea colului eu avand o sarcina oprita in evolutie si o nastere prematura deci voi fii tinuta sub observatie ...pregateste-te cu intrebari pt medic maine...eu asa fac mereu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui BebyCry

Hei ce se discuta aici intens.Burticute ce sintome mai aveti caci eu tot asa sunt ma doare burtica si cam atat.

+5

la fel ca mine

Doamne ai grija si de noi 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Pe mine ma dor sani rau de tot si am stari de voma. Ma puteti ajuta cu ceva nume de doctori?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Am facut un ghiveci minunat, cine pofteste ? Am gasit o marca in piatza care chiar nu e amara de la prea mult bulion ca celelalte.
Vad ca iar e ploaie de gravidute. Bine ati venit si multa sanatate!
Care trimite si mie parola?... e ultima data cand mai intreb
Sfarcurile mele au devenit foarte sensibile si e cam neplacut la inceput. Norocul meu ca s-a mai civilizat si el si mai suge doar o data noaptea.
Beby, bine ai revenit! Cum a fost in concediu ? Nici la mine nu sunt simptome prea puternice. Ce e drept nici nu am auzit inimioara la ultima eco asa ca nu stiu ink dk e bine. Ai idee citogenomics daca au un telefon ceva? ca par cam fantoma asa la prima vedere.

Mami de (28.10.2008) si bb2 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Pe mine ma dor sanii, dar nu atat de rau cum ma dureau acum cateva zile, imi vine sa vomit, simt ca am un nod in gat aproape toata ziua si am un gust metalic in gura...aaa, si din cand in cand, ma inteapa burta...
La prima sarcina nu am avut niciun simptom, a fost floare la ureche exceptand cele 30 de kg acumulate

Mergi la inceput