Gravidute de Noiembrie- Decembrie 2010(3)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Buna fetelor! Felicitari ioana_mami si mairis pentru cele doua minuni! Bun venit noilor gravidute, sarcina usoara si multa sanatate.
Multumesc pentru ca m-ati adaugat in listuta, nu am reusit sa mai scriu la subiect insa v-am citit mereu si sunt la curent cu tot ce se inatampla
Cica e un calcul simplu daca vrei sa afli ce va fi, fata sau baiat: aduni luna in care ai ramas insarcinata cu varsta pe care o sa o ai in momentul nasterii(ani impliniti). Daca iese numar par e baiat, impar fata. La majoritatea prietenelor calculul a fost precis, au fost erori doar la cele care au nascut pe 30 sau pe 1 ale lunii. De exemplu la mine, am ramas in luna 2 si o sa am 28 ani in momentul nasterii, asta insemna 30 adica voi avea baiat . Chiar sunt curioasa, la fetele care au deja bebei, se potriveste calculul?
La mine simptomele au inceput sa apara greata si lipsa poftei de mancare sunt prezente, numai gandul la mancare imi intoarce stomacul pe dos. Am slabit 5 kg ceea ce nu ma prea incanta, dar sper sa-mi treaca greturile cat mai repede
Sambata dimineata ajung la doctor si astept numai vesti bune. Apropos, eu merg la Mihalache Florina la CFR2, mai merge careva la ea? Eu sunt tare multumita de ea, cu ajutorul ei am reusit sa raman insarcinata, alti doctori m-au dezamagit(si am fost la suficienti..). In plus o prietena de-a mea a nascut cu ea si a fost foarte multumita, este mereu prezenta cand ai nevoie de ea
Va pup pe toate si va doresc o zi excelenta

Ana 6+
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

buna diminetzul...azi e prima zi in care am simtit un fel de greata de dimineata..mi-a trecut intr-o ora...in rest nimic nou..totul bine sper...astepta si azi gravidutze noi ..cu cat mai multe cu atat mai bine

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Tigrutz, referitor la noua ne-a recomandat moderatie, asta pentru ca atunci cand am mers la control aveam uterul contractat. Pentru asta m-a condamnat la Duphaston pana la 20 de saptamani . Acum cred ca masura este excesiva, sotul ei ne incuraja sa cat mai des si in luna a 8-a Oricum aplic sistemul moderatie macar pana in luna a 3-a iar apoi revizuim si in functie de indicatiile dr.

Sashenka noi o sa mergem in vacanta pentru ca anul urmator nu stiu daca vom reusi (desi as incerca ca bbe va avea 7-8 luni, sau plec in septembrie cand are 10). Anul acesta probabil mergem in Grecia, ca sa fie aproape sa putem merge cu masina. Ca perioada vom pleca in iunie ca sa fie sarcina mica. Desi daca ma mai umflu mult voi arata ca in luna a 9-a

De anul viitor Turcia pana pe la 2-3 ani.

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

anya, la mine se potriveste calculul ala. si la prima si acum cand sunt 98% sanse sa fie fetita si asa zice si calculul.

Mami de (28.10.2008) si bb2 6+

Mergi la inceput

si eu iau duphaston...20 mg pe zi...fetelor eu o sa fac capitol nou pt ca vad ca nimeni nu a zis ca face pana acum..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

buna diminetzul...azi e prima zi in care am simtit un fel de greata de dimineata..mi-a trecut intr-o ora...in rest nimic nou..totul bine sper...astepta si azi gravidutze noi ..cu cat mai multe cu atat mai bine

doura tu cate saptamani ai?

Doamne ai grija si de noi 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Anya, pemntru Alex nu functioneaza calculul. A fost conceput in luna a 2-a iar cand am nascut aveam 21 de ani = 23 trebuia sa fie fata dar e baiat!!

Pentru bb 2 mi-a iesi baiat dupa acest calcul. Bebele a fost conceput in luna a 2-a iar la nastere voi avea 28 de ani = 30, deci baiat

Uite si un tabel chinezesc care imi da aceleasi rezultate!

http://www.sarcina-nasterea.ro/bebelusi/afla-care-va-fi-sexul-copilului-tau-cu-o-metoda-chinezeasca.html

Acum ce sa zic, la mine, la sot si alte rubedenii teoria functioneaza.
Ce pot sa zic este doar sa aiba dreptate de data asta si sa am tot baiat . Am o problema, sa fiu mama de 3 baieti!

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 6+

Mergi la inceput

am 6 sapt si 3 zile asta in cazul in care am ovulat in ziua 14 ..nu stiu sigur de aceea nu am scris inca..dupa urmatoarea echo adica luni o sa scriu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

ana la iusti se potriveste calculul, dar la sasha nu, iar acu cica o sa fie fata 2+31=33, sa de-a domnu. eu vreau sa nasc cu gherasie cristian tot la cfr 2 asa ca poate ne intalnim pe acolo
intr-o ora plec la bucuresti si sunt tare curioasa sa vad cum o sa ma simt la 6 ore de mers.
doura te lasam tot petine cu noul capitol, eu am incercat si nu imi iese .
ne vedem diseara cand ajung si eu acasa

Mami Andreea 5sapt si 3 zile+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

DIN CALCULUL ACESTA IESE BAIAT, DAR EU IMI DORESC FATAAAAAA. SPER SA NU FIE BUN SI PENTRU MINE.

5+

Mergi la inceput