Gravidute de Noiembrie- Decembrie 2010(3)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

IoanaMami felicitari pentru cei doi puiuti!

Tigrutz nu am un secret cu fumatul. La mine in capsor se declanseaza un ceva in astfel de momente si pur si simplu nu mai simt nevoia. Trebuie sa te gandesti ca orice fum tras este nociv puiutului. Nu te lua dupa povestile cu cele 4 tigari permise sau copii de mame fumatoare care s-au nascut sanatosi. Ei nu pot alege dar daca ar putea ar prefera ca mama sa nu fumeze. Gandesetete la puiutul tau.

Nu stiu daca tie ti-am recomandat cartea lui Allan Carr - Cum sa te lasi de fumat metoda usoara. O gasesti si pe scribd.com in romana. La mine a functionat candva, cand nu aveam bbele...din pacate a durat 3 luni minunea si apoi am fost atat de slaba incat m-am apucat iar.

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Tigrutz sa stii ca si mieimi este foarte greu cu tigarile dar trebuie cumva sa te lasi, si eu ma lupt cu mine rau de tot pe chestia asta. sincer nu cred ca cineva te poate ajuta in acest sens, doar sa te autosugestionezi singura...hai stim ca vei reusi.
cat despre .... parca nu imi vine pana ma duc la doctor sa vad ca este totul ok si sincer nici nu prea pot ca sunt la socrul meu si dormim cu iustin in pat asa ca abstinenta.
fetelor voi ce faceti anul asta, mai mergeti in concediu? si unde? eu as merge dar parca imi este frica..

Mami Andreea 5sapt si 3 zile+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Sashenka, Mirunam si Alexa multumesc pt parerile si sfaturile voastre legate de fumat....m-am lasat de fumat cand am aflat ca sunt insarcinata, asa cu am facut si cu Vlad,baietelul meu, doar ca e destul de greu, recunosc...plus ca la serviciu,pauza de tigara era si o gura de "aer" cand aveam nevvoie de cateva momente in care sa nu mai vad si sa nu mai aud nimic in jurul meu....stiu ca o sa reusesc pana la urma, sunt convinsa de asta...

La Vlad, de fiecare data cand aveam pofta de o tigara, ma gandeam cum ar fi sa fiu eu inchisa intr-o cutie mica,mica si cineva sa dea drumul acolo la gaz, fum sau mai stiu eu ce....si lasam imediat tigara...am povestit asta sa ma incurajez sa rezist si poate ca ii va fi si altcuiva de folos....

Sashenka, te inteleg perfect, si la noi e la fel, dormim cu Vlad in pat si, din pacate, nu cred ca se va schimba curand situatia....
Sanatosi sa fim, om trece noi peste toate.

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana_Mami

Fetele mele,
Acum m-am intors de la ecografie si tocmai am fost "lovita" de cea mai mare surpriza .GEMENI!!!
Sarcina este gemelara si amandoi bebi sunt bine :-)
La prima ecografie nu s-a vazut decat unul , ptr ca al doilea este cu o saptamana mai mic.
Nu ma asteptam ... sarcina a aparut 100% natural , fara pastile si stimulente...decat iubire...multa iubire se pare
si uite asa am plecat de la doctor cu vestea ca am doi bebei , peste 2 sapatamani ma duc sa ascultam inimioara si la cel de-al doilea .
Sunt socata , fericita , speriata ...dar foarte MANDRA
Va pup

Fericita +7

felicitariiiiiiiiiiii .... sarcina usoara si la termen

Doamne ai grija si de noi 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

tigrutz asta vroaim sa le intreb si eu pe fete ....dar ai anticipat tu intrebarea ...dar simptome ceva aveti fetele?

Doamne ai grija si de noi 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Daca se poate fara puta ar fi super, daca nu ne multumim si asa

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Citat:
citat din mesajul lui ALEXA1985

Nici eu nu simt nimic, imi doresc fetita, dar pana la urma orice ar fi, sanatos sa fie.

5+

...si sa aiba putza

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

5+

Mergi la inceput

Imi pare tare rau de ce ti se intampla, dar mergi si fa beta HCG si asa o sa vezi sigur daca esti insarcinata sau nu.

Citat:
citat din mesajul lui BebyCry

Ziua ce mare sa dovedit a fi in final o zi cum nu se poate mai grea.Menstruatie intarziata 12 zile,dureri de burta si sapate somnolenta si stare de ameteala dar testul negativ iar doctor care nu a vrut nici macar sa ma consulte dupa ce testul facut de el a iesit negativ:Nu esti gravita!! Rece si sec!! toate sperantele mele sau spulbera dar daca nu e bebey de ce nu am menstruatie si de ce ma doare burta atat de tare??? de ce de ce?? ce se intampla,am primit tot un raspuns lafel de sec;Poate doar o delegrare hormonala.................Am citit si poate ar fi o sarcina extrauterina,sau pote e sarcina prea mica si hcg nu e concentrat destul ca sarcina sa iasa prin test de urina?????????????????????????
ma chinuie o mie de ganduri

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

ioana_mami, multe felicitari pentru gemeni! chiar ca sunt multe mamici cu gemeni deja! sa aveti de 2 ori mai multa grija de voi!

moshulik, da, depinde de ce antecedente ai. in cazul meu poate in trimestrul doi sa ne reluam intr-o masura (mult redus oricum) viata sexuala. am mai pierdut 2 sarcini si la sarcina cu baiatul tot asa am facut si tratament cu utrogestan.

alexa, orice ar iesi o sa il iubesti la nebunie. la prima sarcina e drept ca preferi in principiu ceva anume pentru ca ti se pare ca ar fi diverse neajunsuri cu sexul celalalt. spre exemplu eu nu vroiam fetita ca ma temeam ca nu am sa stiu sa o ingrijesc si sa o aranjez frumos bla bla (eu fiind mai baietzoasa). dar acum ghici cine isi doreste fetita?

tigrut,sashenka, si noi dormim cu bb1 in pat. facem un club . nu cred ca am sa pot sa il privez de placerea asta prea curand. dar tot sunt foarte multumita ca dupa atata vreme in sfarsit suge si el doar o data noaptea. cat despre concediu, shasenka, cred ca ti-ar fi mai greu tie avand inca 2 copii (ma refer la efort) sa mergeti in concediu. dar ceva usor si aproape de casa (poate in 2-3 weekenduri la rand ca sa nu fie prea multe bagaje si stres). eu vreau sa merg si la munte si la mare. serafim abia asteapta sa alerge pe munte si sa se balaceasca. nu as putea sa il privez de asta.

Mami de (28.10.2008) si bb2 6+

Mergi la inceput

Wawwww
Ma bucur pentru voi. Sa aveti 2 bebelusi sanatosi si frumosi.

Citat:
citat din mesajul lui Ioana_Mami

Fetele mele,
Acum m-am intors de la ecografie si tocmai am fost "lovita" de cea mai mare surpriza .GEMENI!!!
Sarcina este gemelara si amandoi bebi sunt bine :-)
La prima ecografie nu s-a vazut decat unul , ptr ca al doilea este cu o saptamana mai mic.
Nu ma asteptam ... sarcina a aparut 100% natural , fara pastile si stimulente...decat iubire...multa iubire se pare
si uite asa am plecat de la doctor cu vestea ca am doi bebei , peste 2 sapatamani ma duc sa ascultam inimioara si la cel de-al doilea .
Sunt socata , fericita , speriata ...dar foarte MANDRA
Va pup

Fericita +7

5+

Mergi la inceput

alinushca - Anca Dragoman e sora mea si doar ma tachineaza , ca de fapt si ea vrea tot fetita, doar sotul meu isi doreste baiat.

5+

Mergi la inceput