Gravidute de Noiembrie- Decembrie 2010(3)
Raspunsuri - Pagina 17
mairis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui BebyCry MIRUNAM:Multumesc pt incurajari sper sa pot sa imi revin e teribil de greu.TREBE sa va mai rog ceva cu o tona de lacrimi in ochiiii........ Sa ma strgeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() din listuta de pe prima pagina si vreau sa va intreb daca pot sa mai raman aici cu voi in odisee chear daca nu mai e beby![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bebycry, imi pare rau rau.....

Poti ramane cat vrei tu, nu e armata aici. Ne simtim bine vorbind si asta conteaza!
Nu dispera, te rog!

Stiu ce inseamna disperarea, am trait-o pe pielea mea 2 ani in care am facut 3 inseminari artificiale, teste in fiecare luna in care imi intarzia ciclul (si intarzia foarte des) si inca o fertilizare in Ungaria nereusita!
Saptamani de injectii, tratamente, saptamani de asteptari dupa inseminare sau fertilizare.... tone de lacrimi si intrebari dupa rezultatele negative!
Acum, am doi puiuti, din a doua incercare de FIV.

Trebuie sa gandesti pozitiv, va fi bine!

Atata vreme cat sunteti sanatosi, aveti toate sansele!
Te pup, ai grija de tine!

Irina,
+6
mairis spune:
| citat din mesajul lui Ioana_Mami Fetele mele, Acum m-am intors de la ecografie si tocmai am fost "lovita" de cea mai mare surpriza .GEMENI!!! Sarcina este gemelara si amandoi bebi sunt bine :-) La prima ecografie nu s-a vazut decat unul , ptr ca al doilea este cu o saptamana mai mic. Nu ma asteptam ... sarcina a aparut 100% natural , fara pastile si stimulente...decat iubire...multa iubire se pare ![]() si uite asa am plecat de la doctor cu vestea ca am doi bebei , peste 2 sapatamani ma duc sa ascultam inimioara si la cel de-al doilea . Sunt socata , fericita , speriata ...dar foarte MANDRA Va pup ![]() Fericita +7 |
Ma bucur ca mai sunt ca mine pe aici.... FELICITARI!!!!!

Si eu am doi puiuti in burtika, sa ne traiasca!

Irina,
+6
douradoudou spune:
FELICITARI ioana pt bb-ei gemenosi si frumosi

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
douradoudou spune:
| citat din mesajul lui inacat Multumesc celor care mi-au raspuns. Am citit si link-ul, ceea ce m-a nelinistit foarte tare si am mai citit si pe net. Am inteles ca problema cu ureaplasma si mycoplasma nu e doar de a tine sarcina, dar si bb poate sa aiba probleme dupa nastere, probleme care pot aparea abia dupa 2-3 ani, gen retardare mintala. Oare asta daca nu se urmeaza tratament cu antibiotice sau in orice conditii? Inca nu pot sa ajung la dr. meu, caci e in concediu, dar cred ca imi fac programare la o clinica, oriunde, sa stau de vb. cu un medic. Asa ca nici nu stiu cum sa va spun ca ma simt. Speriata. Bafta tuturor burticilor si sanatate voua si bb-ilor. [gravi4+] |
daca faci tatament cred ca nu o sa fie probleme..doar du-te mai repede la un doctor.

siema spune:
Buna fetelor
Am mai intrat si eu sa scriu pe aici, desi va citesc destul de des; vad ca ati aflat unele dintre noi ca aveti 2 bb-i nu doar unu ! f frumos!
Noi am fost ieri la prima eco sa vedem pe bb si sa ii auzim inimioara; totul este ok, sarcina e crescuta conform varstei - 7 saptamani si 2 zile- si avem 1, 14 cm CRL. Urmeaza eco la 12 sapt si eu voi merge si pentru o analiza suplimentara la Viena- o punctie de vilozitati coriale (CVS) pe la 13- 14 saptamani.
Inca nu am doctor care sa imi urmareasca sarcina pentru ca cel la care am facut eco so pe care il stiam , nu poate asista la nasteri in luna noiembrie fiind plecat din tara
asa ca tre sa caut pe cineva in care sa pot avea incredere!
Voi stiti ceva de doctorul Pana Doru - Giulesti?
si va doresc seara buna
douradoudou spune:
fetelor cine se ofera sa faca capitol nou cand ajungem la pag 20????eu nu mai fac pt ca nu stiu cum sa fac sa apara 1,2,3...etc pe acelasi rand la "asa a inceput odiseea noastra"
tigrutz spune:
Buna fetele!
de azi am inceput serv dupa aproape 2 sapt de concediu si va citesc si va scrius doar seara...sper sa mai reusesc si de la munca, asa cand nu se uita nimeni ![]()
Ioana_mami, felicitari pt puiutzi, sa fiti sanatosi si sa va faceti mari
Si eu la prima sarcina mi-am dorit gemeni,acum sunt speriata numai la gandul ca ar putea fi...si pt ca banuiesc ce inseamna, daca e greu cu unul, dar si financiar, recunosc, cred ca ne-ar fi greu ![]()
Apropo de asta, acum sper sa am o fetita, mi-ar placea sa am pereche, dar ce o fii pana la urma, sanatos sa fie...
Mie mi-e tare greu cu fumatul, voi cum reusiti? aveti ceva secrete si le puteti impartasi 
moshulik spune:
Burtici, problema (mai bine zis, nedumerire
):
voi v-ati reluat viata sexuala?![]()
sau mai asteptati?
Poate burticile care sunt deja mamici ne pot lamuri...![]()
Moshulik
+8
douradoudou spune:
eu acum cativa ani fumam un pachet pe zi.uneor si depaseam..cu fumatul nu merge sa te lasi "cate putin".daca te-ai decis te lasi pur si simplu.este greu recunos cam 2-3 luni dar pana la urma corpul de desobisnuieste de acest drog. am citit ca inca din momemntul in care te-ai lasat au oc modificari in organism..modificari benefice evident...in ceea ce priveste fumatul in timpul sarcinii sunt COMPLET IMPOTRIVA...cred ca stie toata lumea ca fumatul duce la nastere prematura,greutate scazuta la nastere si multe alte complicatii.este adevarat ca sunt multe femei care au fumat si au avut copii sanatosi..dar o mama adevarata face orice pt binele copilului. nu as risca deloc si m-as lasa imediat
douradoudou spune:
| citat din mesajul lui moshulik Burtici, problema (mai bine zis, nedumerire ):voi v-ati reluat viata sexuala? sau mai asteptati? ![]() Poate burticile care sunt deja mamici ne pot lamuri... Moshulik +8 |
daca ai o sarcina fara probleme nu vad absolut nici un motiv pt care sa te opresti