Gravidute de Noiembrie- Decembrie 2010(3)
Raspunsuri - Pagina 16
ancadragoman spune:
Miruna trebuie sa il cheme si pe el cumva nu?![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
sashenka_h spune:
beby fii optimista si sa sa vezi ca va fii bine, desi eu nu cred ca totul este pierdut. de ce nu iti iei tu un test de sarcina sa ti-l faci singura si bineanteles ca vom fii alaturi de tine si o sa te sustinem 

.
va da-ti seama ca mi-as dori fata dupa noi nazdravani dar sanatos sa fie in primul rand. la sasha eram innebunita de gandul ca o sa fac iar baiat desi ma topesc dupa el acum sincer nu mai imi pasa ptr ca stiu ca il voi iubi la fel de mult ![]()
![]()
Mami Andreea
5sapt si 3 zile+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)
inacat spune:
Multumesc celor care mi-au raspuns.
Am citit si link-ul, ceea ce m-a nelinistit foarte tare si am mai citit si pe net.
Am inteles ca problema cu ureaplasma si mycoplasma nu e doar de a tine sarcina, dar si bb poate sa aiba probleme dupa nastere, probleme care pot aparea abia dupa 2-3 ani, gen retardare mintala. Oare asta daca nu se urmeaza tratament cu antibiotice sau in orice conditii?
Inca nu pot sa ajung la dr. meu, caci e in concediu, dar cred ca imi fac programare la o clinica, oriunde, sa stau de vb. cu un medic.
Asa ca nici nu stiu cum sa va spun ca ma simt. Speriata.
Bafta tuturor burticilor si sanatate voua si bb-ilor.
[gravi4+]
BebyCry spune:
Va multumesc enorm pt sustinere e tot ce aveam nevoie voi merge mai departe indiferent de ce ar fi,ne dorim un beby si ne vom stradui in continuare,va voi tine la curent cu tot ce sa intamlpa si inca o data VA MULTUMESC

Acum testul a iesit negativ vreau sa imi vina si sa nu am vreo dereglare hormonala
Va doresc sarcina usoara si beby sanatosi,SPERANTA MEA NU A MURIT DUMNEZEU E ALATURI DE NOI SI NE AJUTA SA TRCEM PESTE TOATE SI SUNT CONVINSA CA ATUNCI CAND VA VENI BEBY ACESTE CLIPE VOR FI CA SI INEGZISTENTE![]()
sunset_zuzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui douradoudou am mai modificat ceva la lista ![]() Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri |
saru`manaaaa

Doamne ai grija si de noi
5+
mirunam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui douradoudou am mai modificat ceva la lista ![]() Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri |

Fetelor va pupic si fug la dentist sa vad ce surprize
imi face Spor la converstie, va citesc diseara!
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
6+
ela2233 spune:
salutare
sper sa ma primiti si pe mine in listuta voastra, sunt mamica unei fetite fitzoase de 1 an si o luna, iar duminica am aflat ca bebe 2 e pe drum
dn. 16.03.1984
dpn 14.11.2010
u.m. 07.02.2010
multa sanatate si sarcini usoare, fara complicatii
fug acum, fitzoasa mea mi-a facut o placintica 
6 sapt
andreea raisa (16.02.2009)
http://bd.lilypie.com/9E3bp3.png
http://www.flickr.com/photos/28705464@N07/
Ioana_Mami spune:
Fetele mele,
Acum m-am intors de la ecografie si tocmai am fost "lovita" de cea mai mare surpriza .GEMENI!!!
Sarcina este gemelara si amandoi bebi sunt bine :-)
La prima ecografie nu s-a vazut decat unul , ptr ca al doilea este cu o saptamana mai mic.
Nu ma asteptam ... sarcina a aparut 100% natural , fara pastile si stimulente...decat iubire...multa iubire se pare 
si uite asa am plecat de la doctor cu vestea ca am doi bebei , peste 2 sapatamani ma duc sa ascultam inimioara si la cel de-al doilea .
Sunt socata , fericita , speriata ...dar foarte MANDRA
Va pup
Fericita
+7
sashenka_h spune:
ioana_mami felicitari!!!
asta da veste...sa fie sanatosi!!! ce frumos!!! vreau si eu

Mami Andreea
5sapt si 3 zile+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)