Gravidute de Noiembrie- Decembrie 2010(3)
Raspunsuri - Pagina 15
douradoudou spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui BebyCry Ziua ce mare sa dovedit a fi in final o zi cum nu se poate mai grea.Menstruatie intarziata 12 zile,dureri de burta si sapate somnolenta si stare de ameteala dar testul negativ iar doctor care nu a vrut nici macar sa ma consulte dupa ce testul facut de el a iesit negativ:Nu esti gravita!! Rece si sec!! toate sperantele mele sau spulbera dar daca nu e bebey de ce nu am menstruatie si de ce ma doare burta atat de tare??? de ce de ce?? ce se intampla,am primit tot un raspuns lafel de sec;Poate doar o delegrare hormonala.................Am citit si poate ar fi o sarcina extrauterina,sau pote e sarcina prea mica si hcg nu e concentrat destul ca sarcina sa iasa prin test de urina????????????????????????? ma chinuie o mie de ganduri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
da poate sarcina este mica si inca nu iese la test. cel mai bine este sa faci un test de sange si sa-l repeti asa cum a zis si anca si evetual schimba doctorul...ce test ti-a facut medicul?? ti-a facut macar o eco???
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
BebyCry spune:
Burticute va scriu cu lacrimi in ochiiii
nu pot sa cred.......eu sunt in Anglia si poate ca nu ma credeti dar sunt aici la mine niste medici de c....,le-am spus ca ma doare burta si ca nu ma simt prea bine abea daca l-am convins pe cel de al doilea sa ma consulte de ecagrafie nici nu vb daca testul e negativ ce rost are ecagrafia a zis.................am reusit in cele din urma sa ii conving sa fac o ecografie dar trebe sa astept sa vad cand ma programeaza ei caci nu este urgenta asa se considera desi le-am sp ca ma duare burta si spatele Nu stiu ce sa mai fac,daca nu e bebe asta e mai incercam dar vroiam sa stiu de ce mi-a intarziat si de ce ma simt asa si nu au putut sa imi dea nici un rasp
mirunam spune:
BebyCry imi pare tare rau... dar nici sa nu te consulte...e aberant. acum sincer, parerea mea este ca intarzierea, durerile de burtica si lipsa menstruatie intr-adevar pot fi dereglare hormonala. Nu iti face ganduri negre de sarcina extrauterina si alte minuni citite pe net. Daca ai fi fost insarcinata testul se pozitiva. Stiu ca nu e raspunsul pe care ti-l doresti si imi pare foarte rau
.
Mie mi-a intarziat 40 de zile inainte sa raman insarcinata! Stai linistita si daca crezi totusi ca e ceva suspect mergi la alt medic care sa si rezolve dereglarea hormonala, ca nu poti ramane asa.Iar cum vrei bebe poti face un tratament pentru ovulatie ca sa ramai mai repede, la mine a dat roade...stiu ca e greu cand vezi ca nici luna asta nu a mers
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
6+
mirunam spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
...si sa aiba putza anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |
Eh...cam asa vad eu lucrurile

Moamaaa ma si vad cu 3 baieti, doar ca presimt ca e fata MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
6+
ancadragoman spune:
ma si eu imi doream baiat dar simteam ca este fata asa ca ...![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
BebyCry spune:
MIRUNAM:Multumesc pt incurajari sper sa pot sa imi revin e teribil de greu.TREBE sa va mai rog ceva cu o tona de lacrimi in ochiiii........ Sa ma strgeti

din listuta de pe prima pagina si vreau sa va intreb daca pot sa mai raman aici cu voi in odisee chear daca nu mai e beby

sunset_zuzi spune:
bebycry imi pare nespus de rau pt tine
si bineinteles ca poti scrie aici in continuare...suntem alaturi de tine
florina daca e pe "alese" si eu vreau tot fata ![]()
Doamne ai grija si de noi
5+
douradoudou spune:
beby eu te-am sters de pe lista asa cum ai vrut...acum sterge-ti lacrimile si calmeaza-e putin chiar daca e greu...imi pare rau..acum trebuie neaparat sa vezi ce este cu intarzierea asta ca sa poti sa fi
repede ...si gaseste un medic cu care poti comunica..te 

si esti bine venita la noi oricand
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
mirunam spune:
Bebycry, cum sa nu ramai printre noi
. Eu te-as lasa si in listuta doar ca iti scriem "aspiranta"... e grupul nostru si facem cum vrem
. Si te vom sprijini ca sa ajungi si tu mamica, cred ca multe dintre noi s-au chinuit ceva timp asa ca iti vor fi utile sfaturile sau macar experientele!
Ancadragoman, de asta mi-era frica
Nici nu pot sa gasesc nume de fata asa dusa sunt
Dupa eco de 4-5 luni sa vezi ce o sa imi vina inspiratia, vreau nu vreau...
Sunset, daca era pe alese nu mai cautam nume de fata
. Mai stiu pe cineva care a plans o saptamana ca vroia fata si are baiat
Lasand gluma deoparte sanatos sa fie...
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
6+
alinushca spune:
Beby, imi pare foarte rau pentru ce ti s-a intamplat. Probabil ca o sa iti vina ciclul in scurta vreme. Si eu am patit o data acum 2 ani exact la fel ca tine. Numai ca eu am facut si beta-hcg care a confirmat ca era sarcina (chiar daca era destul de mic - vreo 58, limita inferioara fiind de 7 pare-mi-se), dar care la 48 de ore a scazut pe la vreo 36, si in 2-3 zile mi-a venit ciclul. A fost ceea ce se numeste "avort menstrual" in cazul meu. La fel, testele de urina erau vag pozitive. Capul sus, toate reusim pana la urma! 
Si eu prin zona, nimic de "raportat". Oboseala peste oboseala, ameteala (astea sunt sigur de la Utrogestanu pe care il iau pentru "desprinderea de placenta". Si ceva greturi... mai ales cand ma gandesc la mancare sau la gatit. Sper sa fie semne bune de sarcina. va pup!
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 6+