Gravidute de Noiembrie- Decembrie 2010(3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanast spune:

Eu ma simt doar cam nervoasa si nelinistita si am probleme de concentrare la munca.
In rest greturi nu, foame mare nu, dar ma gandesc ca sunt inca foarte la inceput si poate de asta nu le am. Desi nici la prima sarcina nu am avut deloc. Dureri de sani moderate, oricum sunt obisnuita cu ele din fiecare luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Eu imi doresc mult de tot sa fie baiatel!
Nu am nici un sentiment in privinta asta dar asta imi doresc foarte mult.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

si pe mine ma incearca o mica "greata" dar cred ca este pt ca am mancat mult totusi

Doamne ai grija si de noi 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Nici eu nu simt nimic, imi doresc fetita, dar pana la urma orice ar fi, sanatos sa fie.

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALEXA1985

Nici eu nu simt nimic, imi doresc fetita, dar pana la urma orice ar fi, sanatos sa fie.

5+

asa este

Doamne ai grija si de noi 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALEXA1985

5+

...si sa aiba putza

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina22 spune:

eu inainte sa raman insarcinata imi doream ffff mult fata. imi doream atat de mult incat in 5 ani de cand il cunosc pe sotul meu l-am convins ca e mult mai frumos sa ai fetita, ca ele sunt mult mai delicate bla bla bla...
dar, acum de cand sunt insarcinata, nu imi mai doresc decat sa fie sanatos, intreg, cu toate cele pe inventar la livrare! :)))
o sa fie puiul meu indiferent (fata sau baiat), sanatos sa fie!

[+6 sapt si 6 zile]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BebyCry spune:

Ziua ce mare sa dovedit a fi in final o zi cum nu se poate mai grea.Menstruatie intarziata 12 zile,dureri de burta si sapate somnolenta si stare de ameteala dar testul negativ iar doctor care nu a vrut nici macar sa ma consulte dupa ce testul facut de el a iesit negativ:Nu esti gravita!! Rece si sec!! toate sperantele mele sau spulbera dar daca nu e bebey de ce nu am menstruatie si de ce ma doare burta atat de tare??? de ce de ce?? ce se intampla,am primit tot un raspuns lafel de sec;Poate doar o delegrare hormonala.................Am citit si poate ar fi o sarcina extrauterina,sau pote e sarcina prea mica si hcg nu e concentrat destul ca sarcina sa iasa prin test de urina?????????????????????????
ma chinuie o mie de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Mergi sa faci un test de sange,daca sarcina este viabila in 48 de ore trebuie sa se dubleze valoarea

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina22 spune:

BebyCry imi pare tare rau sa aud chestia asta!
Mai du-te de urgenta si alt medic, suna acum si fa-ti o programare urgenta la o ecografie transvaginala...nu stiu, sigur gasesti tu un loc undeva (pe la clinicile astea care sunt in bucuresti tre sa gasesti un loc pt maine....
nu te panica din cauza incompetentei unui medic, oricum next time schimba-l!
dar nu ti-a facut eco? i-ai cerut?

[+6 sapt si 6 zile]

Mergi la inceput