Gravidute de Noiembrie- Decembrie 2010(3)
Raspunsuri - Pagina 13
douradoudou spune:
eu sunt "prin zona" dar nu prea am nimic nou de "raportat" doar ca sunt f f f f f f ametita...
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
sashenka_h spune:
si eu sunt tot prin zona, dar cred ca osa dispar sa ma duc sa fac un nani
, imi pica ochii in gura.
Mami Andreea
5+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)
ALEXA1985 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sashenka_h si eu sunt tot prin zona, dar cred ca osa dispar sa ma duc sa fac un nani , imi pica ochii in gura.Mami Andreea 5+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008) |
Si eu ma simt foarte obosita. Imi vine sa pun capul pe tastatura (pentru ca sunt la munk) si sa dorm putin.

5+
geniusamb spune:
Siiii euuu
si mi-e greata.. cred ca azi plec mai devreme acasa.. ca nu mai pot rezista !
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ALEXA1985
Si eu ma simt foarte obosita. Imi vine sa pun capul pe tastatura (pentru ca sunt la munk) si sa dorm putin. ![]() 5+ |
7+
allexxia_m spune:
Buna tuturor!
Oaaao ce de activitate pe aici!
Am citit si la acest capitol si la cel anterior.
Pentru Beby si eu am fost fumatoare si am fumat pana mi s-a confirmat sarcina pe testul de sarcina. Si cu ceva exceptii am mai fumat si dupa, dar la modul o tigara odata la o saptamana poate.
Pe mine m-a ajutat poate si ca nu mai stau in preajma fumatorilor, macar asa nu ma mai tenteaza. Si eu ma gandeam ca o sa-mi fie foarte greu sa renunt la ele dar vad ca ideea de bebe m-a ajutat foarte mult astfel incat nici nu mai simt nevoia. Acum am ajuns si sa pot sta in preajma fumatorilor si sa nu simt nevoia.
Multa bafta si sigur vei reusi si tu sa te lasi de tigari!
8+
allexxia_m spune:
As mai vrea sa va intreb si despre chist.
A avut careva dintre voi chist in timpul sarcinii? Stiti care sunt riscurile? Din pacate mie mi-a fost gasit un chist mare si imi este cam teama sa nu se sparga...
Doctora a fost si ea cam speriata sau asa mi s-a parut mie ...
Va rog, spuneti-mi daca ati trecut si voi prin asa ceva.
Sarcina usoara tuturor!
8+
ALEXA1985 spune:
De greata nu mai spun. Ca asta e starea mea generala. Am greturi, ma dor sanii cumplit de rau , seara ma balonez si din cand in cand ma doare burta.

| Citat: | ||||
| citat din mesajul lui geniusamb Siiii euuu si mi-e greata.. cred ca azi plec mai devreme acasa.. ca nu mai pot rezista !
7+ |
5+
mirunam spune:
Sashenka...te invidiez ca poti dormi
ce n-as da si eu...
Ioanast bine ai venit printre noi!
Fetelor eu cred ca somnul asta e doar inceputul pe mine abia in luna a 3-a m-a lasat dar eram foarte foarte rau...adormeam oriunde
Acum parca mai rezist... dar searam, pic si 8 ![]()
Am gasit si metoda. Iau cupilu langa mine in pat, ca sa fiu sigura ca e sub control ca dl. tata nu il supravegheaza suficient si face dezastre prin casa, dau pe Disney Chanel cu scuza ca ne uitam impreuna la desene si adorm inaintea lui 
Si cum ne-a certat Alexa ca nu vorbim suficient
arunc un subiect de discutie: ce presimtiti ca aveti, baiat sau fata? Eu la prima sarcina mi-am dorit fata dar dupa o saptamana eram sigura ca am baiat! Acum e invers ![]()
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
6+
douradoudou spune:
eu as vrea tot fetita dar pana urma copil sanatos si la termen vreau
...nu am vreun feeling ce este...dar vreau fetitaaaaaaaaaaaa
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri