Gravidute de Noiembrie- Decembrie 2010(3)
Raspunsuri - Pagina 12
douradoudou spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioana_Mami Buna Mamici ! Azi la 14.00 am si eu programare sa ascult inimioara ![]() Curiozitate : cu eco intravaginala se face asta sau eco normala pe burtica? Fericita +7 |
la 7 sapt. cu echo normala..cel putin la mine la ambele sarcini asa a fost
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
sashenka_h spune:
miruna sa stii ca si eu la iusti nu-mi faceam nici un fel de probleme cred ca inconstienta si tineretea, in schimb la sasha am fost crizata rau,i-am innebunit pe toti din jurul meu, abia acum realizez ce enervanta eram, cred ca daca eram in locul lor ma bateam, zau ![]()
![]()
Si eu zic sa incercam sa linistim, ma rog daca putem
, e bine ca vorbim intre noi si asa ne facem curaj.
Ioana_mami eu la varsta de 7 sapt le-am facut transvaginal, cred ca depinde si de doctor, nu stiu ce sa-ti spun.
mai am si eu 2 zile pana ma duc sa-l vad pe guguloi, sper sa fie bine
uff, iar sunt paranoia
Mami Andreea
5+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)
florina22 spune:
AAA, uitasem sa va zic si va intreb ce parere aveti: mi-am luat de dimineata suc natural de portocale de la carrefour (dintr-ala facut la masinaria aia a lor). credeti ca e ''safe'' dpdv al potentialilor virusei?
ma gandeam in timp ca beam o gura ca daca nu e ok sa beau suc procesat in alt loc decat la mine acasa?
imi face bine, nu mai am nicio greata...![]()
[+6 sapt si 6 zile]
ioanast spune:
Buna!
Ma primiti si pe mine? Am 2 teste de sarcina pozitive, data ultimului CM 11 februarie. Nu am fost inca la doctor. DPN estimata de mine este 17 noiembrie 2010. Mai am o fetita de 3 ani si o luna.
douradoudou spune:
| citat din mesajul lui florina22 AAA, uitasem sa va zic si va intreb ce parere aveti: mi-am luat de dimineata suc natural de portocale de la carrefour (dintr-ala facut la masinaria aia a lor). credeti ca e ''safe'' dpdv al potentialilor virusei? ma gandeam in timp ca beam o gura ca daca nu e ok sa beau suc procesat in alt loc decat la mine acasa? imi face bine, nu mai am nicio greata... [+6 sapt si 6 zile] |
nu stiu ce suc fac la carrefour dar fii sigura ca nu sunt virusi in suc asta in mod sigur.in cel mai rau caz vreo bacterie pe mainile celor care umbla cu fructele..dar daca ti-e frica mai bine fa-ti tu acasa...asa daca stam sa analizam totul...ar trebui sa spalam toate sticlele si cutile pe care le cumparam pt ca sunt tinute in depozite..si in depozite sunt soareci si daca nu sunt soareci sunt tot felul de prafuri "anti-soareci" si "anti-gandaci" care oricum se depun pe produse....eu nu beau din cutii ..le spal si pun in pahar sau beau cu paiul (ah btw la noi in liban chesta aia de care tragi sa desfaci cutiile se rupe in exterior deci nu risti sa bagi "vreun ceva" in suc)dar chiar si asa nu am vreo garantie ca este safe..
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
douradoudou spune:
| citat din mesajul lui ioanast Buna! Ma primiti si pe mine? Am 2 teste de sarcina pozitive, data ultimului CM 11 februarie. Nu am fost inca la doctor. DPN estimata de mine este 17 noiembrie 2010. Mai am o fetita de 3 ani si o luna. |
esti bine venita
..daca vrei in lista scrie-ne datele tale: DN...UM...DPN..ma rog decat data nasteri a pe celalalte le-a scrisAlexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
sunset_zuzi spune:
| citat din mesajul lui Ioana_Mami Buna Mamici ! Azi la 14.00 am si eu programare sa ascult inimioara ![]() Curiozitate : cu eco intravaginala se face asta sau eco normala pe burtica? Fericita +7 |
bafta...si cred iti face intravaginala...parca pana la 12 sapt se face asa

Doamne ai grija si de noi
5+
moshulik spune:
salut burtici!
ce mai faceti?
sa nu credeti ca v-am neglijat, dar am fost ffff ocupata cu serviciul si nu am mai putut intra!
Bun venit noilor burtici si sedere placuta pana la 40 de saptamani!
pupici pe burtici tuturor!

Moshulik
+8
ALEXA1985 spune:
| citat din mesajul lui Madanic Fetelor, sunt ingrijorata. Am din nou o scurgere maronie, tot fara dureri. Astept sa vina 29 sa ajung la medic. Nu inteleg ce poate sa fie, la eco nu s-a vazut nimic in neregula cu bebe. Ati mai auzit de astfel de simptom? Am vazut ca s-au mai adaugat fete la lista, multe felicitari si sa avem o odisee lipsita de evenimente neplacute. Mairis felicitari pentru cele doua inimioare, cred ca esti foarte fericita. Cineva, imi cer scuze dar n-am retinut numele, cerea o recomandare de medic in Bucuresti il recomand din nou pe dr.Parvu profeseaza la Elias si are si consultatii la Medsana. Madalina mami de Isabella Andreea si 6+http://www.picasaweb.com/bogdanmabo http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758 "Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile" |
Am gasit ceva care cred ca te-ar putea interesa. http://www.desprecopii.com/info.asp?id=sap6
5+

Isabella Andreea si