Gravidute de Noiembrie- Decembrie 2010(3)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALEXA1985

DIN CALCULUL ACESTA IESE BAIAT, DAR EU IMI DORESC FATAAAAAA. SPER SA NU FIE BUN SI PENTRU MINE.

5+

si la mine la felllll

Doamne ai grija si de noi 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Douradoudou, daca nu reusesti nu e nicio problema. Intru eu dupa ce ai facut sibuectul pe user si modific cu spui tu, sa apara pe aceiasi linie. Imi spui daca ai nevoie de ajutor. Nu am fost pe faza ca il faceam eu dar cred ca e deja tarziu si asteptam moderarea.

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

Capitol nou...astept sa fie moderat..am reusit pana la urma sa le pun pe acelasi rand

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Nu mai suport asteptarea asta. Deoarece aveam doar confirmarea testelor ieri am fost la Synevo sa imi fac BETA HCG si acum astept rezultatul pe e-mail. Trebuia sa il primesc aseara dupa ora 17, apoi mi-au spus ca azi dupa ora 9-10 si acum din nou dupa ora 17. Offffff.

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

fetelor scrieti cateva mesaje in noul capitol dupa ce va fi moderat cu userul comun ca sa scape de moderare sa nu ma avem de asteptat. 10 pare-mi-se ca e limita.
alexate-au mintit frumos o sa il ai probabil inainte de ora 17 azi.. cred . dar testele de urina nu dau gresh. doar daca vrei sa faci beta-hcg la 48 de ore din nou sa vezi ca se dubleaza (semn ca merge bine sarcina). dar oricum la eco vei afla mult mai repede daca e bine bb.

Mami de (28.10.2008) si bb2 6+

Mergi la inceput