| Citat: |
| citat din mesajul lui ALEXA1985 DIN CALCULUL ACESTA IESE BAIAT, DAR EU IMI DORESC FATAAAAAA. SPER SA NU FIE BUN SI PENTRU MINE. 5+ |
5+
Douradoudou, daca nu reusesti nu e nicio problema. Intru eu dupa ce ai facut sibuectul pe user si modific cu spui tu, sa apara pe aceiasi linie. Imi spui daca ai nevoie de ajutor. Nu am fost pe faza ca il faceam eu dar cred ca e deja tarziu si asteptam moderarea. 
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
6+
Capitol nou...astept sa fie moderat..am reusit pana la urma sa le pun pe acelasi rand
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
Nu mai suport asteptarea asta. Deoarece aveam doar confirmarea testelor ieri am fost la Synevo sa imi fac BETA HCG si acum astept rezultatul pe e-mail. Trebuia sa il primesc aseara dupa ora 17, apoi mi-au spus ca azi dupa ora 9-10 si acum din nou dupa ora 17. Offffff.

5+
fetelor scrieti cateva mesaje in noul capitol dupa ce va fi moderat cu userul comun ca sa scape de moderare sa nu ma avem de asteptat. 10 pare-mi-se ca e limita.
alexate-au mintit frumos
o sa il ai probabil inainte de ora 17 azi.. cred
. dar testele de urina nu dau gresh. doar daca vrei sa faci beta-hcg la 48 de ore din nou sa vezi ca se dubleaza (semn ca merge bine sarcina). dar oricum la eco vei afla mult mai repede daca e bine bb.
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 6+