Laura Garner: multumim de urari, sa-ti traiasca baietelul si la mai multi
Mami_vreau: am vorbit cu o prietena de-a mea care a facut 4 fivuri, 2 reusite 2 nereusite: a zis ca nu a simtit vreo diferenta/ niciun simptom in mod special dupa ET la niciunul dintre ele...asa ca...think baby
sami..pai ce sa spun, nu simt mare lucru, intepaturi pe ici pe colo, cam atat...nu stiu cand se face nidatia...cam a cata zi? 3-4 dupa ET?
ma bucur muult ca te dor tatzele
NU mai stiu exact rez (trebuie sa ma uit pe analiza) dar sigur era sub 10 ng ,iar dupa cum am mai zis in Ziua Bhcg era 11.4 (dupa vreo 4 injectii de 250 mg).Nu stiu ce are corpul meu de nu vrea sa produca progesteron
atena...stiu ca la transfer de blasto,nidarea are loc in ziua 3 de la ET...iar la transfer de ziua 3...in ziua 5 de la ET.
io am tzatze dureroae rau...asa cum ma vaicaream si mai devreme
Citat: |
citat din mesajul lui alinamolnar Mami_vreau, Atena, Samira, Adipapazi felicitari pentru embrionasi. Sa-i pastrati cuminti si lipiciosi noua luni. Va astept cu beta mare. ![]() ![]() ![]() MTHFR - A1298C,genotip homozigot,3 sarc oprite in ev(3s,5s,7s) |
de vreo 2 zile...nu ma mai dor ovarele...in schimb m-am patat pe fata...mi-au aparut niste pete rosiatice.
sami: raspunsesem la mesajul anterior;
cat priveste petele rosii nu-s ce sa spun...vezi poate e o reactie a organismului dc trec, dc nu tb vazut dermatolog