Fiv in Ungaria 97

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

salutari de la noi
lidia ,speranta imi pare rau.
parca lidia intreba de Cm mie mi-a venmit de fiecare data a2a sau a3a zi dupa ce opream utrogestanul.
in ceea ce priveste progesteronul cand mi-a facut analiza PK in ziua ET mi-a iesit cam mic(11.4 ng)--avand in vedere ca la FIV-urile anterioare in Ziua Bhcg-ului prog meu iesea de fiecare data foarte mic si Bhcg nu era niciodata zero--- de asta mi-a zis sa fac la 4 zile inj si 4 utrogestan pe zi ,iar cand am facut Bhcg mi-a iesit 12,1 ng si mi-a zis sa fac prog inj la 3 zile si sa iau 6 utrogestan pe zi.M-a zis ca prog trebuie sa fie minimum 20ng (parca) pt a sustine o sarcina fara probleme,dar la mine faptul ca a scazut brusc l-a ingrijorat pe dr;n-am ajuns la sangerari sau alte minunatii,Slava Domnului.

simonia pana in prezent totul este bine,parca abia acum am inceput sa ma simt mai usoara-culmea e ca atunci cand incep sa cresc in greutate eu ma simt mai usoara nu?Momentan sun in sapt 20(peste 2 zile fac 20 fix) si la Kg stau zic eu binisor :3,5 kg si astea luate in ultima luna ca pana atunci nu aveam nimic in plus,de atunci parca am explodat;Kg s-au asezat pana acum numai pe burta .




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

revin : scazutul prog era pentru partea de raspuns anterior cand am zis ca scazuse de la 45ng la 35 ng.sper ca m-am facut inteleasa.

PK este un medic deosebit,dupa parerea mea,sa va zic si de ce:cand i-am trimis mail pentru a vedea ce sa fac daca schimb Clexane cu Aspenter,mi-a raspuns mai pe seara in aceeasi zi ca trebuie sa vada dosarul si imi raspunde a doua zi.A doua zi bineinteles ca am primit mail cu raspuns si explicatii de ce nu ar treui sa schimb si ce ar trebui sa faca hematologul de aici,adik ce sa supravegheze dar sugerandu-mi sa fiu mai subtila si sa nu-i zic hematoloagei cum sa-si faca treaba .
Oricum e deosebit pana si ginecologul meu a ramas surprins de acest dr care in primul rand e OM;mi-a zis ca rar intalnesti asa dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

rubia, deci daca in ziua cu ET aveam PGR 45 ng, e in regula?
subscriu la ce zici de PK.

mami_vreau, nu ma face ca maine am liber si poate vin la ploiesti! nasha, ajutoooooooor!

samira, din ciclul ce fac masinile noastre nu numai la budapesta, ci si la bucurest, afla ca masina sotului a fost devalizata in absenta noastra de toate stergatoarele. mizilic, stiu, in comp ce ce ati patit voi, da ca sa vezi cum se tin lant masinile astea in belele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Lidia, imi pare rau pt rezultat!
Goggy, felicitari pt inimioara!
Eu sunt la un curs si e super naspa aici. Internetul merge doar daca stau la geam, pe calorifer
Bine macar ca am descoperit ca merge si asa!
Am mai si racit, mi-am patat rochia mea cea noua si mi-am rupt dresurile.
Astept sa vad ce se mai intampla pana plec!


incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!


MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

mami_vreau, floricica ta e in burta si se lipeste. uite-asa, petala cu petala. pricepi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

adi nu sunt eu vreun specialist dar presupun ca e bun,daca eu abia in saptamana 14 de sarcina am avut 45 ng si mai mult de atat nu am avut pana acum si sarcina merge bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

bau
am ajuns acasa

sperantzo...eu am facut acupunctura la primul FIV...si nu m-am simtit nici mai bine nici mai rau...asa ca nush sa spun.

adina...stiu...de la sotul meu care s-a conversat cu sotul tau...si mai ziceau ceva de viitorul lor aprozar de lux...numai cu marfa muc si sfarc

mami...daca imi cazi in mana...sa vezi ce bataie iti iei

pup toate fetele

aaa....sonya...asteapta parerea lui PK...mie hidro mi-a fost aspirat...si in discutia cu PK ,la vremea respectiva,imi spunea ca "teh best to do" e sa scoti trompa...insa sunt si cazuri speciale in care acest lucru este imposibil si atunci doar punctionezi lichidul...asta fiind "the second best".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Buna, dragelor.

Am reusit, datorita unei femei cu suflet mare, sa ma programez si la dna dr. Krissan pt. 27 aprilie, orele 12.00. Nu-mi mai ramane decat sa astept intalnirea cu cei doi medici; intre timp probabil voi repeta analizele, ca ultimele sunt din nov-dec. anul trecut, si mai ales sa va tin pumnii tuturor.

Va pupa Tabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

tabi o pup si e pe femeia cu suflet mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

rubia , adipapazi
la Budapesta se face analiza progesteronului in ziua ET ?

MTHFR - C677T genotip heterozigot , A1298C - genotip heterozigot ; antitrombina III sub limita

Mergi la inceput