Gravidutze si mamici de Cluj - 155-
Raspunsuri - Pagina 13
Victo spune:
LA MULTE LUNITE ANDREI!
Simina imi pare tare rau de situatia in care sunteti..nici nu stiu ce sa mai zic...
Paula
cu
Mihai 24+ si Stefan (30 oct. 2007)
Victo spune:
Gabi, sa stii ca asa e si la noi..Stefan e cel mai raut cd e cu mine. a fost in stare in unele zile sa nu manance mai nimic, decat ce stiu eu..niscaiva biscuiti..compot..2/3 linguri de supa si atat...numa ca sa..nici nu stiu ce e in capsorul lor cd fac asa si il iau pe Nu, Nu vreau in brate.
in situatii din astea, mai lasam si eu de la mine si ii mai dadeam cate un iaurt la desene, sau pufuleti si suc prospat in loc de mancare..ce sa fac..ma mai si enervam cateodata, dar nu rezolvi nimic.
iar cd e bolnav si e acasa..e jale la capitolul mancare.sa stii ca eu sunt mai linistita acuma, cat e la gradinita, ca sunt convinsa ca mananca, le spun la educatoare eventual dimineata sa ii dea mai multa mancare la micul dejun, dc stiu ca seara nu mananca mai nimic.
aseara spre ex a mancat un albus de ou..si o felie de cascaval..si vreo 3/4 feliute de castraveti, desi imi ceruse sa ii pun si ridichi, si rosii, si salata (fuseseram in piata impreuna si stia ce am cumparat).si orez..si apoi a inceput ca el nu vrea nici aia, nici aia..ca mananca mama..
i/am mai dat un compot de mere si cam atat..
Paula
cu
elenuta23 spune:
noi cu febra, Dragos e cu nasucul infundat si cu temperatura 37,5 
el vrea afara si ns ce sa fac???
voi ce ati face???
simina....LA MULTE LUNITE , ANDREI !!!!!
capul sus, va fi bine ai sa vezi, acuma aveti o pasa proasta 
Elena , mamica lui
Dragos Stefan (9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)
Ioana13 spune:
Simina, daca ii place sa munceasca si e mester bun isi va gasi repede ceva de lucru. E urit ce se intimpla, e o bomba pentru tine in starea in care esti, obosita si tracasata de multe, dar sper ca veti gasi o repede o rezolvare!
La multe lunuite si anisori!
Gabi, ce faine poze aveti voi acolo! Adica ce fete faine!
Noi suntem spre bine, am fost in cea mai lunga silentio stampa
de cind ne cunoastem.
Patrick e un baietel minunat, cuminte si un mare fotbalist. Atita ii place mingea!!
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Victo spune:
elena, dc e sub 38 temp, eui l-as scoate afara, la amiaza cd e cald.
Ioana, si noi am achizitionat ieri o minge si am batut-o in parcul mare :)
astazi merg puradeii la bunica unei educatoare, sa vada animalele pe viu..ei tot despre asta vad ca discuta acuma, de animalele domestice, ce mananca, cum fac..ce mancam noi de la ele..ca si copiii mari :).
iar eu cu colegii mergem la domeniul lui Goga..asa ca va pup. ne vedem luni!!!!!!
Paula
cu
ALEX29 spune:
neata
Fetelor daca va intereseaza 0744779930 nr de telef al domnului ce se ocupa de negi ,puteti spune ca aveti nr de la mine(locuieste in Manastur)
ELENA sincer n as lasa o inca la program lung,vreau sa mai astept pana face 3 anisori,Tiadris papa si doarme f bine acasa,daca o las acolo sigur isi va schimba somnicul in functie de ceilalti copilasi ...nici nu stiu cum sa fac sa fie bine
sanatate multa lui Dragos
IOANA 13 o
ar ajuta si mai mult 
LA MULTE LUNITE ANDREI 
SIMINA multa bafta sa si gaseasca sotul tau repede ceva de lucru ,Doamne ajuta 
ERIKA draga sincer eu nu stiu de ce as fi in stare sa mi atinga cineva copilul si cum Doamne iarta ma mai sunt parinti care judeca in halul asta ?fa i o reclamatie nu mai ezita la zapacita aia
ANDREEA vreti sa va mutati?
,tare mi doresc si eu un apart mai mare
VICTO distractie placuta
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls
http://picasaweb.google.ro/sanda252003
Andree27 spune:
Fetelor,
As avea o rugaminte,care puteti si aveti!Am o cunostinta care are foarte multe probleme,mama ei a fost operata si a platit operatia 300 de mil,si saracuta naste in mai o fetita dar din pacate nu mai sta bine la capitolul finante.Daca doriti sa o ajutam cu ceva hainite,bady si ce aveti pt vara va rog sa ma contactati. 

Andreea ,
de
Eric Sebastian (31 Mai 2008) si
9+
Evolutia lui Eric
Andree27 spune:
Uitasem sa imi schimb semnatura!!!!

Andreea ,
de
Eric Sebastian (31 Mai 2008)
Evolutia lui Eric
dariandra spune:
ALEX - vrem sa ne mutam, pentru ca nu mai avem spatiu si vreau o camera pentru Daria, cand vin parintii sau prieteni de departe nu ne descurcam cu dormitul si ne gandim sa profitam acum, ca diferenta de la 2 la 3 camere e mai mica decat in ceilalti ani.Nu avem un buget mare, oricum dar important este sa fie 3 camere pe care sa ni le punem la punct.Bineinteles ca vom face si un imprumut.
A mai intrebat Ioana (Sara); nu stiti undeva microfon pentru fetite, parca era ceva set?Daria isi doreste sa cante la microfon, asa ca improvizeaza si foloseste tot felul de flacoane pe post de microfon.