Gravidutze si mamici de Cluj - 155-

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Dariandra am pm activat, dar din cate vad eu la tien nu este. Poate gresesc.Astept raspuns.dorinta noastra ar fi sa fie in manastur in conditii cat de cat rezonabile cu pretul , minim 2 camere max trei in fct de pret.Iar noi cumparma cu prima casa. Daca acceptati si ne intelegem pana la final.

in asteptarea unui ingeras

Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit, MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/5G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot

Mergi la inceput

Elenutamultumesc de primire. Ai doi copilasi fff frumosi , cred ca esti o mamica ff fericita. Sa dea DD sa fie intotdeauna sanatosi si bucurosi. Din pacate la noi se mai amana un an daca acuma ne orientam spre un apartament. Asta este roate se mai invarta si invers. Dar ma gandesc ca stie DD ce si de ce ne da. totul e cu un rost in viata.

Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit, MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/5G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

neata!

elena, la medstar am fost. str mehedinti nr 1-3. tel 0264-571184, 0264/421638. eu zic ca e mai bine sa-ti faci o programare la dermatologie inainte ca sa vezi exact ce e cu semnele. daca sunt aparute pe baza hormonala si nu te dor, n-are rost sa te chinui cu scosul. ale mele erau "din nastere", iesite in evidenta si ma dureau la frig...de asta am decis sa le scot. la derma e dna dr Pop-Vornicescu. la chirurgie e sotul ei, dr pop. intr-adevar e f bun, era coada pina afara, toti cu programare...

felicitari pentru micuta curajoasa care a stat cumnite la vaccin.

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

magduta, bine ai venit! iti doresc sa vina bb cit mai repede! si sa gasiti casuta visurilor voastre!

sa aveti cu toatele o zi superba!!!

pS: la expo e un tirg "de florii si de pasti" cu diverse: haine, papuci, genti, ceva vinuri moldovenesti. si ceva "pietre" si bijuterii. nu e mare lucru, dar daca vreti sa pierdeti timpul o jumate de ora....

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Buna dimineata !
de la mine sa fie o zi frumoasa.

Multumesc Anca.b. Sa speram ca DD va fi si cu noi. DEsi se planuia anul acesta bebicul dar totusi inainte o casuca ar fi bine. Mai ales ca bebicul fara ajutor nu o sa vina.

Daca tot is la subiect de intrebari. Stie cineva sa imi spuna daca dr Daniela Rotaru se pricepe pe profil de trombofilie? este cineva pacienta de-a ei? De dr Bartok Ildiko am auzit ca e ok , dar vreau mai multe pareri sa vad daca is pe aceeasi pareri, ca din cate vad m-i se ingroasa problema cu mutatiile si trombofilia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

oare ne mai da viata asta multe lovituri ?
Sotul meu si-a pierdut locul de munca Acum nu mai avem nici un venit Si suntem si cu un copil de intretinut Nu mai pot Acum m-a sunat sotul si mi-a zis Plang intruna Nu stiu cum o scoatem la capat

Simina,mami de Andrei Sorin 26.01.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

buna fetelor,

nu comanda nimeni de pe net cadouri de paste???

nrl zona Manastur o aveti acoperita? dacanu -poate impar eu fluturasii .Sa mai spun ca la noi una din educatoare este abuzatoare , a incercat si cu fiul meu dar i-am facut scandal si am zis ca la urmatoarea kestie fac reclamatie mai sus - l-a tras de urechi pt ca nu statea unde a vrut ea .In fine ar mai fi de povestit...doar ca parinti la sedinta unde mi-am spus pasul au fost impartiti in tabere : unii dintre ei susoteau ca bine a facut educatoarea iar alte mamici mi-au susotit ca si lor le-a spus copilul ca le-a facut nu stiu ce doar ca ele nu prea il credeau .Apoi ieri, cica, asa zice Norbert ca ar fi dat 2 palme unui copil ...ma voi interesa sa vad daca e adevarat (desi Norbert nu minte cu din astea).Nici nu stiu de ce am scris atatea ...ideea era ca peste tot ma intalnesc doar cu parinti/ingrijitori care isi agreseaza copii

mi-as arde si eu neste semne dar nu stiu daca se poate cat alaptez???Am 2 colege care au fost la nenea si foarte fain le-a cazut semnele

ma duc sa fac prajitura de malai
va pup
Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

buna dimineata
tu simina ce veste proasta of ce rau imi pare ca vi se intampla asa ceva. mai ales acum cu bebe nici nu mai stii ce sa zici

dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
22.03.2010-71 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

nu stiu nici eu ce sa mai zic...cand vin,vin toate Si soacra e iar in spital Nu stiu unde isi va gasi de lucru sotul meu pe criza asta El lucreaza in constructii Asta ii place si e foarte priceput la finisajele interioare Are multa rabdare si e migalos
bine ca suntem sanatosi...altceva ce sa mai zic

Simina,mami de Andrei Sorin 26.01.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

NICO - Multumesc mult.Merg pana la urma la Sp. de Recuperare, costa 50 lei.Daca o intereseaza pe mama ta, la camera 5 iar programul este intre 8-12 zilnic.

Mergi la inceput