Gravidutze si mamici de Cluj - 155-

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Buna si de la noi!

Sper ca subiectul cu bataia nu are legatura cu mineCred ca tocmai asta a fost greseala, am fost mult prea toleranta cu Sara

Victo, recunosc ca la capitolul mancare e jale cu Sara, nu are pofta de mancare, altadata manca cu pofta fructe, iaurturi, acum nimic nu-i afce placere, in afara ciocolatei, pe care de altfel, o primeste f rar. CE-i drept sunt si momente cand mananca bine, cum a fost aseara cand a venit de la inot si a infulecat cu pofta din tot ce era pe masa.

Ioana, bine ca va puteti abtine, cu vorbitul zicLa noi e mai rau, ca eu nu pot sa tac si atata il toc

Alex, am incercat si cu vitamine si niciun rezultat, ma si mir ca sta cu orele afara acum si tot abia manancaLasa fata la gradi sa se joace

Elena, scuze, voiam sa ii scriu altei EleneDEspre bona, ce sa zic, tare rau imi pare sa o pierd, dar nu imi permit si gradi si bona. Sanatate multa!

Andreea, ce varsta are fetita de care vorbeai?

Andreea, la magazinul ala din I Mester era microfon, din pacate la noi interesul a durat 1-2 zile

Adriana, si mai tare ma enerveaza parintii care isi lovesc copiii dupa ce acestia au cazut

Simina, ce sa zic, fruntea sus, greu va fi, dar uite piata imobiliara incepe sa isi dea drumul si vine si sezonul constructiilor

Fug si eu sa ma intind putin, saptaman asta am facut vreo 3 masaje, asa bine e

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ANDREEA mai am cateva hainute de bebe cu eticheta ,le dau cu tot dragul
suna ma 0749210852

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls
http://picasaweb.google.ro/sanda252003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ANDREEA foarte bine faceti ,daca puteti si eu zic ca i momentul sa profitati acuma si sa va luati un apartament mai mare ,tare bine ne ar prinde si noua mai mult spatiu.....noi mai asteptam putin ,poate ne putem lua anul asta un teren pt casuta ,asa mult as vrea ...sa vedem
GABI n are nici o legatura cu tine subiectul ,adevarul e ca si eu trec printr o etapa tare ciudata ,nu mai stiu cum sa ma comport cu Tiadris ,daca ridic tonul la ea ma simnt ca saracia dupa ,daca incerc sa i explic de 3-4 ori acelasi lucru, nu obtin nici un rezultat,ba dimpotriva lucrurile o iau razna de tot
astazi spre exemplu mi a rupt un lantisor asa de frumos ,am luat o si i am zis ca nu i frumos ce a facut ...etc...si dupa ce am iesit din camera ma striga :"mami vino lepede "si ce crezi ?alte margele ...si de data asta tot frumos i am explicat dar fara rezultat dupa alte 5 minute iarasi se catara pt mobila unde am bijuteriile si atunci am luat o si am pus o in coltisorul ei ...
voi ce ati fi facut in locul meu ???
cum ati proceda?sau cum procedati cand nu sunteti ascultate ?

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls
http://picasaweb.google.ro/sanda252003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

alex nu s-a acomodat Julia la gradi, pt ca de ieri stam acasa din cauza de raceala.Ma asteptam la boli, si totusi parca prea repede.
Cred ca nu este o regula de educatie pt toti copiii ca sa asculte.Copiii testeaza limitele parintilor si repeta de n ori aceeasi boacana sa vada daca chiar nu e voie, sau a fost numai asa o vorba in vant.Si eu is de parere ca cel mai bine trebuie explicat de multe,multe ori pana inteleg ce e voie si ce nu e voie.Cel mai sigur functioneaza consecventa si sa nu promiti ca faci ceva, si-apoi sa nu mai faci; de exemplu sa zici ca ii nu-i mai dai jucaria X astazi pt ca peste 5 minute sa cedezi si sa i-o dai.
Hm, ce fac cand nu ma asculta? Nu am o pedeapsa anume, depinde de situatie.Daca imi face o criza ca vrea ceva si nu se poate, o trimit la ea in camera, si pleaca urland, si apoi vine inapoi mult mai calma si ne impacam si ne jucam cu altceva.Ieri, pt ca nu a stat sa-i suflu nasul, i-am oprit desenele animate, si astazi a stat sa-l suflu fara multe obiectii (cred ca a inteles lectia de ieri).
Din pacate mai ridic si eu tonul cand e in pericol, cand face o boacana sau cand is eu stresata din alte motive si ma descarc pe ea (nu am nici o scuza pt asta, dar se mai intampla).

dulcineea imi pare tare rau pt situatia voastra.Sper sa rasara soarele cat de curand si la voi.

Va doresc tuturor un weekend placut

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Dulcineea, mult curaj si sa dea DD sa depasiti repede situatia asta grea!

Alex, din pacate si eu mai tzip la Stefan. Si il trimit la coltz. sint singura care o face si careia "ii stie de frica". pt ca ovi il lasa sa faca ce vrea el si nu-l il cearta, i se urca in cap si nu il asculta deloc. in schimb la mine stie ca daca am ridicat tonul e "stop".
pedepsele sunt cam asa: fara desene animate, fara jucaria cu care nu se joaca frumos, stat la colt, ignorat pina se calmeaza, in functie de situatie. astea dupa ce i-am explicat odata sau de doua ori ce nu are voie sa faca. iar daca sintem in public (la magazin, pe strada sau in parc) si e rau il amenint ca gasesc un colt si il pun acolo, ca sa-l vada toata lumea ca nu e cuminte.

si citeodata una-doua la pampers (imi pare rau sa o fac, dar cind nimic nu da rezultate, mai recurg si la asta).

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Gabi fetita se va naste doar in mai!!
Alex te sun luni e ok?si multumesc tare mult!!
Merg sa ma uit la pasarea spin ca tare mult imi place.Pupice si noapte buna!!

Andreea , de Eric Sebastian (31 Mai 2008)

Evolutia lui Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Simina draga, imi pare rau de voi, dar sunt sigura ca o sa-si gaseasca ceva daca e bun, chiar si pe criza asta inca lumea mai lucreaza in constructii, eu sper sa iasa soarele si pe strada voastra.
Andreea daca mi-ai fi spus mai repede de hainite.......deja am trimis vreo 2 ture de saci la o manastire....
Cu pedepsele noi stam cam asa, peste fund rar de tot ii dau cate o palmuta cand ma scap, se mai intampla sa si ridic tonul la ea cand ajung la limita rabdarii si atunci pleaca plangand in camera si se joaca singura o perioada dupa care vine, ma imbratiseaza si ma pupa si ne impacam. De exemplu acum cateva zile, si-a imprastiat creioanele intr-o criza de nervi si-a calcat pe ele, i-am zis de vreo 2 ori sa si le stranga si sa nu mai calce pe ele ca le strica si i le iau. Daca n-a inteles cu vorba buna, i-am luat creioanele si le-am pus bine pana a doua zi. Av cors ca au urmat urletele de rigoare, dar eu sunt destul de ferma cu ea si nu cedez usor pentru ca stiu ca altel mi se ridica in cap. Am noroc ca ii ascultatoare in general si nu prea face prostii. Daca prin parc am ghinionul sa se crizeze ca nu vrea in casa sau nu vrea sa vina nu stiu unde, zic gata! o iau pe sus si mergem, nu stau sa ma rog de ea si mergem direct in casa, nici nu mai vorbesc cu ea si ea saracuta repede ma ia in brate si ma pupa.
Noi inca n-avem colt de pedeapsa, dar trebuie cat de curand sa gasesc unul.

Azi am fost la ai mei in marasti si inapoi acasa am venit pe jos, ne-am oprit in parc, mai pe seara a venit soacra si-a ramas cu ea in parc, vreo 5 ore a stat afara si s-a zbenguit, va dati seama ca acuma seara a cazut lata
Am sumat-o azi si pe dr ei de fam ca aveam nevoie urgenta de cnp-ul ei si nu eram acasa si-am sunat-o pe ea ca era la cab si cu ocazia asta am intrebat-o si cu ce sa schimb picaturile ca-i tot infundata de o saptamana si mi-a zis ca pot sa-i dau olynth spray pt copii, sper ca fie de treaba ca ala de dinainte ca m-am saturat s-o tot aud infundata.

Asa....si cica de duminica vin ploi si eu abia mi-am spalat geamurile
Parca-i facatura, de ani de zile cum imi spal geamurile, cum vine ploaia

No ca m-am intins ca o placinta

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

M-am trezit sa alaptez fetele

Andreea, pt nou-nascuti am eu lucrusoare, da-mi te rog PM sa vedem cum sa ti le dau, atunci nu le mai trimit la Ludus, eu constant acolo am dat familiilor nevoiase. Noi sigur ne oprim la 2.Chiar acum am strans un saculet cu ce nu am apucat sa dau Sofiei sau ce a ramas mic.

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Buna dimineata
Nu vreau sa va supar, dar va rog din suflet mai ganditi-va inainte sa dati 'o palmuta la pampers' Cum ar fi sa va certati cu cea mai buna prietena si sa ii trageti o palmuta la fund cand nu e de acord cu voi?
Stiu ca e greu cand suntem stresate si obosite sa ne controlam in permanenta, dar copilasii nostri merita in primul rand rabdarea si toleranta noastra
Eu am observat la Andrei ca face cate o 'boacana' cand vrea sa imi atraga atentia sau cand se plictiseste...tot din nevoie de atentie, dar nu prea se intampla. Eu ii explic de fiecare data de ce nu e bine sa... si daca e cazul pun obiectele interzise unde nu le poate ajunge, evident in acelasi timp gasesc alta ocupatie sa il atraga.
Mi-am dat si eu cu parerea, sa stiti ca imi sunteti toate dragi, va doresc un weekend minunat

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Neata fetelor !
sunt chiauna de somn Asa as bea o cafea
sper sa nu ploua azi ca sa putem iesi la plimbare
Multumesc de incurajari Sper sa fie bine ...pana la urma Atat sunt de suparata Si ieri ma plimbam cu caruciorul si plangam cand ma gandeam ca am ramas fara nicio sursa de venit

Simina,mami de Andrei Sorin 26.01.2010

Mergi la inceput