Hai Liliana! Bravo Mihaela, Anca!Iepu 2010 (122)
Raspunsuri - Pagina 5
honeybaby spune:
Alina - eu trec gradinaritul la capitolul hobby, pe care pot sa-l fac in timpul liber si cum duminica e libera ..
Asa cum unii picteaza sa se relaxeze, sau fac ceva bun de papa, etc...
Acum eu consider ca duminica e pt relaxat si cum de plimbare nu ma simteam in stare am iesit la soare in gradina.... Nu cred ca supar prea tare divinitatea pt ca am ingrijit niste plantute. 
Sa stau pur si simplu cu ochii pe pereti nu pot.
Uite nu am spalat farfuriile de la ghivece. Doar am mutat una alta prin gradina sa arate si ea mai frumos.
Sper sa apuc sa fac asta maine , sa vedem cand. La 9 trebuie sa plec sa iau chit de rosturi. Am ales si eu o culoare si o firma care nu o gasesc decat intr-un loc la capatul lumii
Denisa,
38 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
honeybaby spune:
Alina - m-am intins si am uitat ce era ma important.
Ia ceva pt febra nu sta asa daca trece de 38.
Sanatate
Perna mea de alaptat e deja uzata . O am de la 4-5 luni. Fara ea nu as putea sa dorm. Saraca cate patimeste seara de seara.
Numai ca a mea luuuunga are 1,80m
Roxana - ai mai fost la mall??
Hai Liliana!![majoreta]
Denisa,
38 + cu bebe roz
Maya Rebecca
Bumbitza spune:
Hai ca azi am fost vizitata, sa ma vada toti acum cat mai sunt cu burtica ![]()
Am scris un carnatoi de mesaj:
Cori, superba Eliza, sa va traiasca!
Bobita si eu tot peste o rezidenta am dat si la fel de naspa si dureros mi s-a parut
Poate chiar aceeasi...chiar ma gandeam ca daca la fel o sa fie si la nastere, cam nasol (ma bazez ca o sa fiu concentrata pe contractii si n-o sa mai dau atentie la toate treburile pe acolo
)
Annya, eu am mai zis tratamentul pe care mi la- dat dr acum in sarcina, Carpicorn supozitoare si Ultraproct unguent.
Felicitari mami Anca! Bun venit Codrin mult-asteptat!
Mihaela felicitari! Bun venit Angela!
Miria sanatate multa! Frumoasa data 23 aprilie :)
Oana multa sanatate iti doresc! La multe lunite si anisori si sa nu mai treceti prin astfel de momente grele!
Honey, se merita efortul, aveti o casa super! Sa va bucurati de ea!
Ina ce frumos ai descris viata voastra in trei! Sa fiti sanatosi cu totii si fericiti ca acum mereu!
Rebi, abia astept sa citesc povestea, dar vreau sa-mi aloc timp destul ca sa nu ma intrerupa nimeni
Greenfrog, sa va traiasca puiutul!
Abia astept si eu sa traiesc astfel de momente.
Cenia, pe 26 m-a chemat si pe mine dr, poate nastem in aceeasi zi...acum ca am eliminat si dopul, nu mai sunt chiar asa stresata de inducere, oricum parca vad ca se declanseaza pana atunci nasterea de la sine si ma intalnesc cu nemary si bobita la spital.
Michelle, hai ca mai e un pic si ne tine minunile in brate. Si mie mi-e un pic cam greu cu burtica asa lasata, dar in acelasi timp mor de dragul ei, ma ia asa o usoara nostalgie...
Andra...o ora jumate, asta chiar ca travaliu fulger, eu sper la vreo 4-5 ore cu tot cu nastere.
Nibi, am citit apoi..tu si mai si! Sper sa fie o caracteristica comuna a odiseei, cu travaliile scurte :D
Nemary, Bobita, marti cred ca incep si eu sa duc o viata normala, adica macar sa ies la cumparaturi poate se declanseaza si la mine...ca ma gandesc ca dureaza travaliul daca e si intre timp vine si tati din tarile calde :D Asa ca poate ne intalnim la spital. Pana marti insa stau cat de cuminte posibil.
Eu tot elimin la dop, numai ca e un pic mai apos acum... Chiar e vreun pericol de microbi acum, sau doar daca se rupe apa?
Ioanact, sanatate multa! De asta m-am infofolit eu ieri in parc, asta-mi mai lipseste acum sa si racesc pe ultima suta, si-asa era cat pe ce acum o saptamana.
Am primit si eu o perna de alaptat, ma bucur sa aud ca e chiar f folositoare, multam Kossir
Oanka, felicitari pentru prima plimbarica! La mai multe!
Chiar, cam de cand am voie sa scot fata la plimbare? Exceptand regula celor 40zile...
Cate un pupic si pt celelalte fete pe care nu le-am nominalizat!
37+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica#
honeybaby spune:
Diana - pai acum cand a venit primavara ai gasit tu butoiul ??
Uite ce frumos e afara, profita si iesi la caruciorit.
Ce dor imi este de ploaie de vara cu tunete si fulgere !!!!
Bumbitza - daca nu se rup membranele care o tin pe bebelina nu e nici un pericol. Dopul nu ca la sticle, l-ai scot si rasufla
.
E mai mult ca ala de la cutiile de lapte. Scoti dopul si ramane folia aia de aluminiu.
Ce comparatii fac.
Denisa,
38 + cu bebe roz
Maya Rebecca
honeybaby spune:
Bumbitza- m-am trezit !!! PE 26 ma duc si eu la dr. Dar sigur nu pt inducere. Doar daca vb dr sa nasc la cabinet
. Mie imi place acolo.
Daca nasc pe 1-4 E deschis la primarie sa declar copilul ???
Denisa,
38 + cu bebe roz
Maya Rebecca
annya9 spune:
Multumesc Bumbitza si Rebiana pentru sfaturi!
Felicitari Mihaela!!! Ce bine e cand scapi repede!!!
34+
Radu Alexandru
poze noi, 33 saptamani
www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii
Yaia spune:
Eu voiam sa scriu despre picatura de lamaie data cand sughiat copilul: v-ati gandit ce efect are acidul citric asupra stomacelulul unui bebelus care abia digera laptele? Nu am auzit niciun medic bun care sa recomande asa ceva. E enervant mai mult pentru parinti, dar e ceva firesc pentru bebelusi. Ganditi-va ca atunci cand sughita in burtica nu ii puteti face nimic, deci nu e nimic anormal cu sughitul.
Si e pentru prima oara cand aud de ata lasata la copii ca sa doarma.
Lui Tudor nu i-a lasat nimeni nicio ata si a dormit super intotdeauna.
Cat priveste neiesitul din casa 40 de zile, mi se pare o chestie medievala si total depasita. Ar insemna sa stati in spital 40 de zile, dar uite ca iesiti ca sa mergeti acasa si nu se intampla nimic. Chestii fara explicatii logice, dupa parerea mea, intrate in folclor. Iata ca in alte tari nu exista asa ceva si atat copii, cat si mamele sunt ok. In plus, nimic nu e mai benefic pentru dezvoltatea unui bebe mic decat iesitul la aer.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
nemary spune:
Bumbita, poti iesi afara cam la 1 sapt dupa ce ajungi acasa. pana atunci o tii in fata geamului deschis sau pe balcon, cate 10 min la inceput si tot asa. cel putin eu la Daria asa am facut.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
37+ AMR pana marti...sau chiar mai repedePovestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
Bumbitza spune:
Yaia, exact asta ne-au spus si noua la curs despre remediile pt sughit, ca nu ar fi bine sa intervenim cu nimic mai cu seama cu zeama de lamaie. Bebe nu are nevoie de nimic altceva pana la diversificare evident, decat de laptic de tzitzi...organismul uman e impresionant si nu are nevoie de interventii din afara. Lapticul e mai subtire la inceput pt a satisface setea lui bebe, iar pe masura ce sta la san laptele se ingroseaza si devine f hranitor. De asta e bine sa nu il muti de la un san la altul imediat pt ca nu apuca sa "manance" si doar sa "bea" si va cere din nou la scurt timp. Iar cand bebe suge putin la un moment dat inseamna ca doar i-a fost sete.
Cam asta stiu eu...
Honey, deci la mine e ca la cutia cu lapte, am inteles, merci de raspuns ![]()
4 aprilie pica duminica si e si Pastele deci nu cred ca va fi cineva la primarie. Pe 5 s-ar putea sa fie iarasi liber ca-i a doua zi de Pasti, poate pe 6...
Nemary, multam, asa ma gandeam si eu cam dupa o saptamana, daca va fi vremea buna.
37+ cu micutza Ilinca
Bumbitza spune:
Va urez o seara linistita!
Ma duc sa petrec timpul cu sotiorul. Si-a pregatit bagajele pt maine si e un pic cam abatut ca pleaca exact acum, cred ca va sta ca pe ace acolo, dar asta e
Sunt sigura ca Ilincuta il asteapta pe tati sa vina![]()
37+ cu micutza Ilinca