Hai Liliana! Bravo Mihaela, Anca!Iepu 2010 (122)
Raspunsuri - Pagina 4
nafi spune:
HAI LILIANA ! NASTERE USOARA SI UN IEPURAS SANATOS DE NOTA 10!

37+
Riccardo
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
kossir spune:
Nafi e cea mai buna investitie pe care am facut-o. Din prima zi de la clinica si apoi mereu, nu stiu ce m-as fi facut fara ea. Desi eu am trecut peste o cezariana fara perna de alaptat acum nici nu pot sa-mi imaginez alaptatul fara ea. Si dupa alaptat o las acolo in siguranta, sta comod e super.
Merci de aprecieri
http://community.webshots.com/user/kosscar
Dianami spune:
Carmen, ti-am trimis un PM. 
Nafi, sa fii sanatoasa si sa ai o nastere usoara si bebe cuminte! 
Oana, ma bucur ca maine vei fi acasa definitiv. La multe lunite lui Eric! 
Eu sunt prin zona...in butoi. O seara linistita va doresc!
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)
greenfrog spune:
Nastere usoara LILIANA!

[majoreta
Petru a dormit doua ore legat si acum asteptam sa se trezeasca ca sa facem baita.
Noi am stat azi afara o ora si a dormit tun cat timp ne-am plimbat. Colicii au fost sub control azi, sa vedem cum o sa fie noaptea.
Andra cand mergeti la dr Basca? Vom trece si noi prin aceleasi investigatii si sunt tare curioasa ce ne asteapta.
greenfrog spune:
Dianami te admir mult, cum reusesti sa te ocupi de toate, sa citesti ce posturile noastre si sa si raspunzi fara sa uiti pe nimeni?
De cand s-a nascut Petru abia daca am timp sa scriu doua randuri pe aici.
Dianami spune:
Greenfrog, nu fac mare lucru. Am mai zis pe aici, ma organizez destul de bine, zic eu, si respect programul pe cat se poate. Copiii sunt cuminti, sanatosi, ma ajuta si sotul cand poate...
Acum dorm toti 3, de exemplu. Iar eu am putin timp pt. mine (nici macar nu stiu la ce sa-l folosesc, asa ca mai invat ceva germana).
Pe forum nu pot raspunde tuturor, va citesc si mai spun si eu cate ceva cand consider sau cand sunt intrebata
.
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)
nafi spune:
Kossir - mersi ptr raspuns!
super! atunci o s-o cumpar si eu!
Dianami - multumesc ptr urari
si ptr faptul ca ne dedici si noua o parte din timpul liber pe care il ai.succes cu germana! cu ceva ani in urma am incercat si eu s-o invat dar am vazut un cuvant kilometric pe undeva
si-am ramas la "das ist mine adresa" sau ceva de genul asta!
Acum mi-ar fi prins bine , caci in zona in care ma aflu se cere mult mai mult germana decat engleza (pe langa italiana bineinteles).dar cine stie..poate intr-o zi o sa-i mai dau germanei o sansa (sau ea mie)!
37+
Riccardo
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
nemary spune:
Andra, tu nu esti din Ploiesti? de ce ai mers la Moreni? btw, sotul meu s-a nascut acolo ![]()
Diana, ce ai patit de esti in butoi? la cate activitati ai nu credeam ca poti sa fii si suparata.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
37+ AMR pana marti...sau chiar mai repedePovestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
Ioanact spune:
Buna seara!
Ma enumar si eu printre cele care sunteti racite
. Am iesit afara cu Ioana..am vazut ca e cald si m-am imbracat m subtire, dar batea vantul si uite asa am racit.
Imi curge nasul, gatul ma doare ingrozitor si mai fac si febra
..beau mult ceai cu lamaie..sper sa-mi treaca.
Oanaiacovita ce te-ai m chinuit. Dar de maine vei fi acasa si va veni si lapticul.
La multe lunite si anisori, Eric!
CoriMami vazut pozele..tare frumoasa e Eliza si ce cuminte sta in landou.
ellanik da, da..era si "normal" sa apara si sfaturile. Bine ca nu le bagi in seama..
Mi-ai adus aminte cand m venea cate cineva sa o vada pe Ioana (in prima luna..) cand pleca tb sa lase ata, ca sa poata dormi..numai ca noi nu-i lasam sa puna ata..oricum va dormi. Culmea e ca nu gaseau ata, mai aveau un pic si isi rupeau de la chiloti
.
Rebiana m-a impresinat povestea nasterii
Mara. F frumoasa, mi-a placut mult si cum ai descris-o. Sa fiti fericiti cu totii!
Denisa copilul daca nu e botezat nu e bine sa fie scos afara (ma refer in parcuri, in aglomeratie). In cazul vostru si al Oankei ca stati la curte nu e nici o pb., dar nu de mama daca nu are 40 de zile
. Am m vb acest subiect..dar fiecare face cum considera.
Aaa...si inca ceva, si mie imi plac florile (multumim pt buchetul de branduse
), dar azi ati mutat plantele in ghiveci, strans frunze..etc. ![]()
Nu te judec, dar azi e Duminica (sarbatoare)..
Ina bine ati revenit acasa!
greenfrog ma bucur ca ai astfel de sentimente fata de Petru, e si normal, e puiul tau.
Felicitari, Mihaela!
Bine-ai venit pe lume Angela Ioana
Trimit mesajul, ca ma chinui de 1 h jum sa-l trimit - din cauza netului care cade nu am reusit.![]()
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
36+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
dayanara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioanact Culmea e ca nu gaseau ata, mai aveau un pic si isi rupeau de la chiloti ALBUM POZE RECENTE Ioana creste mare Cum creste bebe Justina ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 36+ - JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi! ![]() |

roxana
38+
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)POZE