Hai Liliana! Bravo Mihaela, Anca!Iepu 2010 (122)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dianami
Rebiana, daca nu are alte simptome, nu prea poti sa-i faci altceva in afara de aspirat cu batista bebelusului.
Eventual poti da o fuga la maternitate sa o aspire bine, cu o pompa din ale lor, e posibil sa nu fi fost bine aspirata la nastere si sa mai aiba secretii pe acolo.

Nu mai are alte simptome.. slava Domnului! E frate-su mucios ca a reusit sa pescuiasca o viroza (noaptea trecuta a facut febra!) si ma gandesc sa nu fi luat de la el... desi prefer sa cred ca nu a fost bine aspirata in maternitate!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Si Andrei a fost racit putin, ceva microbi au trecut si la Alex, care a fost harait cateva zile. Am rezolvat tot cu ser si pompita.
Ei sunt destul de bine aparati de anticorpii din laptic si nu fac boala in toata puterea ei decat daca e ceva f grav.

Ai mei inca dorm dusi. Iar eu vreau afaraaaaa...

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Citat:

Mesaj de la Anca (Babyangel) :

"Noi suntem foarte bine, cumintei dar nu prea mancaciosi. Azi mi-l aduce in rezerva.
Sa va zic completari: Apgar 9, 55 cm si 4050 g. Pupici la toata lumea!"

Bravo, mami, sa-ti vina repede lapticul si sa papati cu pofta .

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Multumim Diana pentru vesti.
Eu multumesc si aici pentru remarca. Esti ok azi?

Felicitari inca o data Anca, te asteptam printre noi. mamicii si lui Codrin, sa devina din ce in ce mai papacios.

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle_sf spune:

Buna, fetele! La mine nu mai este asa cald azi, e inorat si bate un vant...
Rebiana pupam nasucul (daca avem voie, este vreo superstitie si legat de asta) Marei ca sa treaca mucisorii Foarte frumoasa povestea nasterii, parca te si vedea trecand prin tot ce ai povestit acolo
Castelana spor la citit, ma bucur ca ai primit ceva de acasa si ca ti-au mai trecut crampele. Spor si la marturii
Diana pe tine mi te imaginez un pic ca in filmul "seven heaven" sper ca am scris corect,"al saptelea cer". Tot timpul m-a emotionat filmul asta si mi-am dorit o familie mare si fericita
Miria o sa iti treaca si tie raceala mai repede

Sa nu uit sa ma laud: NU MAI AM DOP!! Am scapat aseara de el. Ma binoclam ca o blonda la hartia igienica si nu imi venea sa cred. Inca un pic si imi trezeam sotul sa ii arat si lui (noroc ca m-am abtinut, ca nu cred ca ar fi fost foarte placut pentru el saracul). Azi contractii la fel, ba dor, ba nu mai dor... Stiti voi, ca in bancul ala "dezbraca-te sa te ..., imbraca-te ca nu te mai ... ". Abia astept miercuri sa ajung la doctor.

Spor la plimbarici pe afara, la dat tzitzi, la crosetat, la citit, la cumparat patuturi etc, si la tot ce faceti voi

cu bebica de 38+ AMR 1 saptamana si un pic
cum creste bebelusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyjoy spune:

Dragi mamici, am ajuns de ieri acasa si deja am tras cateva randuri de plans

Nu merge sa alaptez exclusiv, deoarece in maternitate nu mi-o dadeau la san constant (desi le-am explicat ca vreau sa alaptez) iar pitica a primit si lapte praf suplimentar si acum nu are nici forta sa suga la san cat sa se sature si adoarme f repede (si orice as face nu se trezeste - decat dupa o ora cand iar trebuie sa o alaptez).

Daca ii dau supliment mananac cam 35 ml si doarme si 4h daca o las...
Daca o alaptez fara supliment dupa o ora plange ca ii e foame. Sanii mei sunt deja grei, tari si durerosi... Si am favut si rani care nu trec cu garmastan...

Problemele mele sunt:
1. E ok sa alaptez la o ora?
2. Ce sa fac sa-mi treaca mai repede ranile de la sani (ma dau cu garmastan din sarcina dar degeaba)?
3. Cum sa reusesc sa ma mulg deja am sanii tari si durerosi (am incercat avent manuala si primii pasi electrica si nu merge - la prima nu se prea face vid iar la ambele cu greu curge putin lichid dar mai mult pe la baza pompei si nu ajunge nimic in recipient)?

Va rog ajutati-ma!!! Deja nu mai stiu ce sa fac... si am asa un copil bun si minunat si cuminte... chiar nu vreau sa renunt la alaptat fara sa fi facut tot ce se poate!!!

Mii de multumiri!!!

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Citat:

Salutare si de la mine. Azi sunt mai bine. M-am temut ca ma paste un pui de depresie dar mi-a trecut azi-noapte. Nu dau detalii, doar va spun ca nu mai sunt sanse sa fac anul de abstinenta . Au trecut "doar" 10 luni...post-nepost, dupa atata vreme mi-am facut curaj si gata .

Copiii mei dorm. Alex cred ca are iar un puseu de crestere, sta aproape numai la san si mananca de rupe.
Ieri n-am reusit sa-i scot afara, sotul a fost plecat, am avut si musafiri (rude pline de sfaturi ). Acum ii astept sa se trezeasca si fugim in parc. As sta numai afara.

Mai am ceva de lucru la fularul de 4 m. Am facut aproape 2.5 m, e urias...deh, gusturile nu se discuta .

Andira, ai luat cartile? Presupun ca ai fost la OP cu vama, nu?

Bravo!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Nemary - tot la Gilesti ai nascut si prima data ???
Tocmai am vb cu o prietena care a nascut in ac per cu tine ( 21.01.1008) si a trebuie sa se duca la starea civila si ea si sotul sa semneze o hartie cum ca sunt amandoi de acord cu numele pe care il va purta copilului.
Nu stiu ce sa mai cred....
O sa sun maine la sectorul 2 la starea civila sa intreb . Sper din tot sufletul sa nu fie nevoie sa ma deplasez si eu.
Macar de asta sa se ocupe doar tac-su.

Denisa, 38 + cu bebe roz Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa v.ati hotarat la rebecca pana la urma?

happyjoy bine.ati venit acasa! acomodare placuta
eu cred ca in cazul asta o poti pune si mai des de o ora, de cate ori vrea ea

roxana 38+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Carmen, cu placere.

Happyjoy, pune bebe la san de cate ori cere. Nu ii trebuie program la varsta asta. Laptele tau se digera mult mai repede decat formula si ii tine de foame mai putin. Numai asa iti vei regla productia.
Pompa Avent e f buna. Daca nu face vid, scoate putin lapte cu mana, inainte sa pui pompa. Se mai detensioneaza sanul si o sa poti scoate lapte cat sa nu mai simti disconfort. In niciun caz sa nu scoti tot, pt. ca vei intra intr-un cerc vicios!
Daca te dor mameloanele, incearca sa folosesti mameloane de silicon pana trec ranile. Stai cu sanii la aer, cat poti de mult, si corecteaza pozitia de supt a lui bebe.
Daca nu apuca bine mamelonul iti face rani pt. ca trage de el si nu va iesi nimic. Laptele se afla in niste pungute din spatele areolei, de aceea trebuie sa pui bebele sa apuce cat mai mult din ea (apasand pe zona va reusi sa scoata laptele).
Si renunta la formula, risti sa pierzi lapticul. Da-i san de cate ori vrea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:
citat din mesajul lui happyjoy

Dragi mamici, am ajuns de ieri acasa si deja am tras cateva randuri de plans

Problemele mele sunt:
1. E ok sa alaptez la o ora?
2. Ce sa fac sa-mi treaca mai repede ranile de la sani (ma dau cu garmastan din sarcina dar degeaba)?
3. Cum sa reusesc sa ma mulg deja am sanii tari si durerosi (am incercat avent manuala si primii pasi electrica si nu merge - la prima nu se prea face vid iar la ambele cu greu curge putin lichid dar mai mult pe la baza pompei si nu ajunge nimic in recipient)?

Va rog ajutati-ma!!! Deja nu mai stiu ce sa fac... si am asa un copil bun si minunat si cuminte... chiar nu vreau sa renunt la alaptat fara sa fi facut tot ce se poate!!!

Mii de multumiri!!!

38+

imi pare tare rau de probleme dar o sa le rezolvi pe toate. inainte de a te mulge ori stai cu dusul cu apa fierbinte(cat o suporti) pe ei ori pui comprese calde. poti face si putin masaj dupa dus.
incearca si mai multe pozitii de alaptat, nu doar cea in care o tii in brate, sa desfunde bine toate canalele.

pt.ranile de la sani poti sta cat mult cu ei neacoperiti si sa folosesti mameloane din silicon. dupa ce termini alaptatul incearca sa te mulgi si sa-i dai completare tot lapte de la tine.

pupici si sper sa rezolvi repede problemele.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 38+ AMR pana marti...sau chiar mai repede
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput