Pufuleti pufosi de ian - febr 2010 (12)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

am pus 8 poze noi la semnatura

_
AMR 5..da' vreau sa le pastrez

www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010)

Ce dulce e!!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Buna fetele.
Am reusit sa recuperez si eu cate ceva.
In week-end am fost la buni la casa, am dormit la soare in curte, am plantat un cires.
Deh suntem mari deja.
Azi am facut 2 luni.
Asteptam tortul de la tati.
MAine suntem programati la vaccin.
Sambata avem botezul asa ca noi cautam de zor ursitori.
Nu stiu in ce moment al petrecerii ar trebui sa apara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Hai ca am intrat cu userul comun s-o trecu pe olgavart, a inceput gaza sa maraie si am fost afara si la venire am postat doua mesaje pe care ulterior le-am sters dar le redau mai jos:

Lorex: superbe pozele, superbe fetele!!!!. Intrebare, poate ai mai spus si n-am vazut eu... de ce pernutza?

Ruxita: frumos tare Caius si sta asa de bine pe burtica. Se vede ca e fericit. Al meu daca il pun eu se supara si zbiara, daca se intoarce el e bine...

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Buna fetele.
In week-end am fost la buni la casa, am dormit la soare in curte, am plantat un cires.
Deh suntem mari deja.
Azi am facut 2 luni.

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

De obicei vin ursitoarele dupa ce se aduna toata lumea, in momentul cand il aduci pe bebe sa-l vada invitatii.

_

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Lorex: superbe pozele, superbe fetele!!!!. Intrebare, poate ai mai spus si n-am vazut eu... de ce pernutza?

_

Cresc

pernutza? aaamm..nu-i bine?
am vazut ca in maternitate ii punea un scutec impaturit sub cap....

_

www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Buna fetele.
Deh suntem mari deja.
Azi am facut 2 luni.

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

distractie placuta la botez! abia astept poze!

_

Mergi la inceput

multumim de aprecieri Rebiana, ayanna si cristies!

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Citat:

_

Cresc

pernutza? aaamm..nu-i bine?
am vazut ca in maternitate ii punea un scutec impaturit sub cap....

_

Eu stiu ca nu e bine pana la un an pernutza, din cauza deformarii coloanei vertebrale, alergiilor si pericolului de sufocare. Al meu are reflux si trebuie sa stea caputul mai ridicat si am ridicat patul...
Mai bine sa mai zica si alte fete cum stiu, ca eu nu mai retin de unde stiu chestiile astea.

_

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:

Hai ca am intrat cu userul comun s-o trecu pe olgavart, a inceput gaza sa maraie si am fost afara si la venire am postat doua mesaje pe care ulterior le-am sters dar le redau mai jos:

Ruxita: frumos tare Caius si sta asa de bine pe burtica. Se vede ca e fericit. Al meu daca il pun eu se supara si zbiara, daca se intoarce el e bine...

_

Cresc

da, avem un baietel tare frumusel (e frumusel, e frumusel ca'n reclama coca cola)si precoc pe de asupra - desi are numai 2 luni l-am pus azi in port - bebe vertical (orizontal e pana in 6 kg si noi avem in jur de 7, iar verticalul e de la 3 luni si noi avem numai 2 si 1 zi) si nici nu i-a balanganit capul statea cu el teapan si a si adormit in scurt timp (apropo cer cu aviz - in atare conditii pot sa-l pun in port-bebe vertical cu conditia sa nu-l tin mai mult de 30 de minute pe zi?)... in carucior il pun deseori la 115 grade ca sa poata vedea totul in jurul lui (reactioneaza cand ii dansez si rade cu o gura pana la urechi am si pus recompensa 50 de lei pentru cine ii imortalizeaza rasul (cand vrem sa-l filmam inceteaza, devine serios si grav si e greu sa-l prinzi in recital);

Caius

Mergi la inceput

ms cristies ca mi-ai atras atentia!

_

Mergi la inceput