Pufuleti pufosi de ian - febr 2010 (12)
Raspunsuri - Pagina 15
lorex spune:
am pus 8 poze noi la semnatura
_
AMR 5..da' vreau sa le pastrez
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010)
lorex spune:
Ruxita, trebuie sa scoti toate spatiile goale din linkul de la poze ca sa-l ascunzi!
_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010)
ayanna_xem spune:
mesaj de la Ioana-fota:
1. Am colu lung inchis, mi-a facut o injectie pentru durere si a plecat. dr a zis ca se mai ocupa maine dimineata de mine, ce o vrea sa insemne asta.acum sunt intr-un salon de pretravaliu ca nu au locuri libere deloc. te mai anunt dace e ceva. va pup
raspunsul meu: incearca sa dormi, sa te odihnesti ca sa fii pregatita pentru travaliu si marele eveniment, indiferent cand va veni acesta, azi, maine, poimaine...sa fii odihnita. Fetele au scos deja agitatele, ca na ... e ultimul pufulete, tre sa facem galagie mare. Poate alungam si iarna cu ocazia asta si ii facem curaj bb-linei tale sa iasa la soare. Te pupam. Curaj!
2. Va multumesc din suflet la toate, am incercat sa dorm dar nu pot de durere, deja am 2 injectii facute si nu cedeaza durerea. o sa merg mai incolo la moasa iar. va multumesc inca o data. va pup.
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
pozicile mele
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex Ruxita, trebuie sa scoti toate spatiile goale din linkul de la poze ca sa-l ascunzi! _ AMR 5..da' vreau sa le pastrez www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010) |
nu, imi scapa paranteza patrata (ultima)... al nabii cod html(?) cu siguranta fiica-mea s-ar fi descurcat mai bine.
poze
Ruxita spune:
citat din mesajul lui ayanna_xem mesaj de la Ioana-fota: 1. Am colu lung inchis, mi-a facut o injectie pentru durere si a plecat. dr a zis ca se mai ocupa maine dimineata de mine, ce o vrea sa insemne asta.acum sunt intr-un salon de pretravaliu ca nu au locuri libere deloc. te mai anunt dace e ceva. va pup raspunsul meu: incearca sa dormi, sa te odihnesti ca sa fii pregatita pentru travaliu si marele eveniment, indiferent cand va veni acesta, azi, maine, poimaine...sa fii odihnita. Fetele au scos deja agitatele, ca na ... e ultimul pufulete, tre sa facem galagie mare. Poate alungam si iarna cu ocazia asta si ii facem curaj bb-linei tale sa iasa la soare. Te pupam. Curaj! 2. Va multumesc din suflet la toate, am incercat sa dorm dar nu pot de durere, deja am 2 injectii facute si nu cedeaza durerea. o sa merg mai incolo la moasa iar. va multumesc inca o data. va pup. mami de strumfita scumpa Daria-Ioana pozicile mele |
sa le fie rusine... spor natural negativ si ei nu au locuri libere... si eu cand am nascut am stat, pana s-a eliberat un pat, intr-un fotoliu pe care intr-un moment de neatentie mi l-a luat o alta gravida (m-am sculat sa ma uit pe geam) si am ramas in aer - in al doilea fotoliu statea o femeie care tocmai nascuse (sp universitar).
Hai liberare!
Caius
evyme spune:
citat din mesajul lui ayanna_xem Dar nu stiu de ce face asa de greu, pentru ca nu mananca decat san si face si moale...se screme juma' de ora pana sa dea o beshe...of, ce mi-e mila de ea...oare o fi normal? si la voi se intampla asa? incep sa-mi fac griji... mami de strumfita scumpa Daria-Ioana pozicile mele |
Si noi la fel... Papa doar san, kk face o data pe zi sau la doua zile, moale, si se screme de zici ca cine stie ce trebuie sa iasa
fericita de Sebastian Mihai
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
www.youtube.com/watch?v=mQ9r6or5YfY" target="_blank">bebe danseaza
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
evyme spune:
citat din mesajul lui larisel Am incaract poze noi pt cine are chef si timp sa vizioneze. din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena Albume: L0-3; L4 |
Ce printzese frumoase ai tu acolo Bravo, mamico!
fericita de Sebastian Mihai
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
www.youtube.com/watch?v=mQ9r6or5YfY" target="_blank">bebe danseaza
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
ayanna_xem spune:
citat din mesajul lui lorex am pus 8 poze noi la semnatura _ AMR 5..da' vreau sa le pastrez www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010) |
Super pozele...e o scumpete Iuria inimii tale!!!
pozicile mele
lorex spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui evyme
Si noi la fel... Papa doar san, kk face o data pe zi sau la doua zile, moale, si se screme de zici ca cine stie ce trebuie sa iasa fericita de Sebastian Mihai poze gravi trusou bebe revelion de gravi www.youtube.com/watch?v=mQ9r6or5YfY" target="_blank">bebe danseaza cum a venit pe lume pustiu` poze bebe Sebastian |
a mea face kk de 5-6 ori/zi..e ok? ca vad ca ai vostri fac mai rar..
_
ayanna_xem spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui lorex
a mea face kk de 5-6 ori/zi..e ok? ca vad ca ai vostri fac mai rar.. _ AMR 5..da' vreau sa le pastrez www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010) |
Si gagalicea mea face des, dar ce ma ingrijoreaza e scremeala si chinul cu care face, ca in rest nu cred ca e probl de cate ori face...tot aici citisem ca daca e alimentat exclusiv la san poa sa faca si de 10 ori pe zi si o data pe sapt ca tot ok e...acuma nush ce sa zic...
pozicile mele