Pufuleti pufosi de ian - febr 2010 (12)
Raspunsuri - Pagina 14
lorex spune:
ops..in sf am ajuns la ultima pagina...ca a dormit putin Bobitza la ea in pat si nu la mine la tztz cum obisnuieste!
vroiam sa va intreb la cat timp dupa ce mananci ceva ce nu i-ar prii BB-ului se vad efectele? la o zi? la o ora?
despre dormit: noi dormim toti 3 in patul nostru ca e mare si nu ca nu ar dormi la ea in patut ci ca ne place s-o avem langa noi si oricum nu as putea dormi fara s-o am in vizor, ca mi-e frica daca vomita si se ineaca? daca-si trage patura pe fata? daca se intoarce cu fata in perna si se sufoca?
despre geam deschis: am tinut si eu de cateva ori fara sa vreau si am stat cu frica sa nu fi racit..
acumaa..eu o cam invelesc ca am observat ca doarme bine cand e infofolita si eu si sotul suntem frigurosi deci are cui sa semene...
afara inca o scot in cosmonaut si cu o caciulita pe cap..tot asa ca mi-e frica sa incep calirea..poate cand mai creste putin!
cris.mario, brava pt gradinarit, eu n-am apucat sa pun copaceii cumparati...si mie imi place la nebunie sa gradinaresc, abia astept sa am casa ca sa imi fac gradinitza de legume
Cristies, welcome back! m-am amuzat cu patania din parc, bravo ca-l tii cat mai lejer imbracat. Mie daca mi-i frig mi se pare ca si ei ii e frig, io-s mai friguroasa mai ales daca-s obosita imediat ma ia frisonul si daca-s 26 de grade
Vikinga, ma bucur ca ti-ai amintit de noi!
Vrei sa ne faci in ciuda cu aia shaptej'de mii de prieteni pe care-i ai la semnatura?
Azi mi-am gustat laptele e dulce!
Ayanna, si a mea se screme vreo 10 min pana face kk...lumea zice ca are colici da eu nu cred...
Adina...te milkuiesti? si eu la fel ma exprim..
Vazut poze dulci cu pufu dulci de evyme, larisel si dandanaG
vreau sa incarc si eu cateva mai actuale!
aaa...era sa uit!
azi vine in vizita primul flacau sa-i facem cunostinta Bobitzei!
Tudorel il cheama si e cu o saptamana mai mare!
O sa fac poze
oare ce mai face Carmita? cum se descurca cu alaptatul? daca nu ne raspunde aici o sa-i trim un sms..
Alexutza? pe unde esti? Plateea? hai mai zi ceva!
_
AMR 6..da' vreau sa le pastrez
www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/72157623480595103/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010)
ale1212xa spune:
am fost si noi de la 1 afara...e asa de frumooooos. am intrat sa papam si daca nu adoarme sa pot face cate ceva prin casa il ipun ioar in port bebe si plecam iar la plimbarica....a si eu stau cu geamul deschis...e mai cald afaracdecat in casa asa ca nu e bai
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.02.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
pozele noastre
myky791 spune:
cristies multam de raspuns. nam stiut.
mai fetelor voi spuneti ca nu faceti botez mare cu 30 de pers.......eu cred ca am "cel mai mic botez" il fac acasa a doua zi de paste cu nasii, parintii si fratemele mau. atat! in primul rand e vb de banuti dak aveam faceam la un local ceva ca invitati as fi avut si eu.. matusi, veri, prieteni la care noi am fost la botez.
dastefa voi cum sunteti? sa facut bebelina bine?
se vb mai devreme de aerisit nici eu nu aerisesc cu bebe in camera, las geamul larg deschis vreo jum de ora.
felicitari bebicilor care au scapat de colici! eu am impresia ca in loc sa treaca colicii nostri mai tare se manifesta. eu care eram antisuzeta iam dat-o ca se mai linisteste kand il doare burtica.
cris mario dak iesi cu ambii, am iesit si eu cu caruciorul si cu cel mare cu bicicleta dar eram numai cu ochii in patru sa nu se duca in strada....
acum un colicos la purtator, sotul doarme si il tin pe cel mic in brate ca il doare burtica.
Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larisel Mai fetelor...cum actualizam data nashterii in celelalte luni? Cred ca ar trebui sa le mutam din nou in pagina curenta pt ca altfel nu merge... |
la ce te referi ca nu inteleg
Citat: |
Si trebuie adaugatzi si totzi pufuletzii... Oare are cineva timp pt asta? din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena Albume: L0-3; L4 |
de ce sa punem pufuletii cand datele lor apar pe prima pagina?
e munca in zadar, ce rost are?
_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/72157623480595103/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010)
lorex spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ale1212xa
noi am hotarat sa facem botezul impreuna cu nunta(civila am facut-o anul trecut in august) asa ca 15 mai e petrecere mare mare ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.02.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric pozele noastre |
waw ce misto..felicitari!
_
alexutzzza spune:
cris dogarel la multi ani cu intarziere!!!
Sorry ca nu am intrat in weekend dar am recuperat cu somnul ca io eram zombie si deja nu s emai intelegea nimeni cu mine ca eram dormisem 14 ore in 4 zile nu din cauza de bb neaparat ci ptr ca am zis io ca mi s ridica statuie dak calc tot tot spal tot tot mobile frigider ca deh curatenie generala...seara stateam si io cu sotu ca deh dor de conversatie alea alea pana am picat de oboseala
asa ca in weekend relax, nani gratar sambata la niste prieteni la casa, frumos si liniste si relax ...
azi mergem la pediatru prima vizita
de Yannis
myky791 spune:
ale1212xa sediul firmei e la Cluj, sai dau de gol, mare firma de lenjerie intima jolidon, ma lupt cu morile de vant. sa ma cerct nu am cu cine sa-i dau in judecata nu are rost. ei nici cu salariile nu sunt la zi abia acum dau salariile pe ian, cate 1 mil pe sapt...m-am resemnat.
Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)
lorex spune:
HAI IOANA! BE STRONG!!
_
ratusca_mica spune:
Si noi facem botez super intim, adica nasii, parinti si fratii si... punct!
Daca ne apucam sa invitam amandoi pe cine aveam ca rude, prieteni si colegi ajungeam pe la 100 de persoane, mai rau ca la nunta!!! Si cum eu am ramas cu un pitic nasol de la certurile din pre-noaptea nuntii despre unde sa ii aramjam la mese pe Popescu, pe Ionescu etc... m-am jurat ca nu mai fac asa ceva a doua oara... so, poa' sa zica cine ce-o zice, am hotarat!
Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)
Ruxita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cristies
Nici noi nu facem mare (50 de persoane), dar vreau sa le fac pentru ca facem dupa-amiaza si am prieteni care s-au cam ars cu chestia asta (in sensul ca au chemat lumea la 3 si au venit la ora 7... pe racoare, iar ei care isi doreau sa se termine tot la maxim 12 au stat pana la 5 dimineata, cu ochii cazuti in gura de somn si cu patronul restaurantului pe langa ei). Stiu ca o sa ziceti ca sunt invitatii nesimtiti, dar e greu sa te dezobisnuiesti de petrecerile nocturne si sa treci la matineu. Torturile sunt superbe, dar unde le poti face? _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
si noi si noi a doua duminica dupa Pasti (fiind sf. ap. Toma al doilea nume al copilului) cu un buget de super criza - nici noi salarii din ianuarie, sefu cauta linii de credit pentru a ne achita o parte din salarii pana in pasti, deci... dupe posibilitati si am zis ca ne ducem la botez la beserica, dupa trecem strada si intram la carciuma cu cine o si si cine s-o nimeri, importanta si obligatorie fiind doar partciparea nasilor si dupa 23 pahare de bere si 5 de vorbe spargem gashca si fiecare pe la casele cui le are... nemtudum mai mult.. eu visam la o sindrofie restaurant icre manciuria, somon fume, rata afumata etc mi-am dat palme si m-am trezit la realitate... scopul mare e sa facem un cont de economii pentru bebe, nu sa aruncam banii pe niste chestii care tin cat o digestie de matz...