Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (56)
Raspunsuri - Pagina 8
n_a_n_a spune:
Ruxi, faza e ca la analizele din februarie aveam 5.000 de leucocite (si tot in jurul acestei valori de cand am ramas gravida, ca analize am facut cu nemiluita, mai ales ca asta e protocolul la fiecare spitalizare). Fier nu iau ca sideremia mi-e buna, deci nu are absolut niciun rost (am luat Ferretab cu eliberare prelungita vre-o 4-5 luni dupa ce am ramas gravida), ca numai ma constip de la el. Banui eu ca ar putea fi doua cauze: ori e anemie de B12 (am antecedente), ori e anemie de acid folic - spun asta pentru ca vol mediu eritrocitar e aproape maxim . Cert e ca pot da vina si pe meniul meu de "iepuri" daca e vorba de B12, care se gaseste in carne, oua si lactate, alimente care nu prea se regasesc in alimentatia mea, ca nu le suporta stomacul...
Flory, felicitari pentru bebelina grasunica !
Nana 31+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -9
mamanati spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioana5255 Neata si de la noi, Nati termina cu visele astea. Si eu simt ca nu mai am mult pana ce nasc. Comparandu-ma cu Carla, care face inclusiv si dunga lunga, eu sunt vai de capul meu.Pai dunga lunga pentru mine e lux. Nici nu mai stiu ce e aia. Ieri am fost la sora-mea la un gratar si aseara ma simteam de parca trasesem la jug o saptamana. Mi-am bagat rapid o injectie. Nati nu ai cum sa ii rogi pe parintii tai se te ajute un pic cu fata? Sau sa o tii acasa, decat sa te chinui asa? E cam periculos cu contractiile astea, sa nu te trezesti Doamne Fereste cu vreo minune. Sabina 35+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei AMR - 3 saptamani Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase. |
Felicitari pentru achizitii! Pune niste poze si pentru noi cand ai timp cu ce ai cumparat.
Merci, scumpica, ca te gandesti la mine. Parintii ma ajuta cu Cami cand pot. O iau la ei sambata caci am meditatie la engl. cu o tanti. Acum ei sunt cu renovarea apartamentului, si au si plecat pentru 2 zile la tara.
Sabi, sa stii ca mie imi este mai usor cand e Cami la gradi. Acasa, imi scoate din toate dulapurile: haine, vesela, ca se plictiseste de jucarii. Si tre sa strang nonstop dupa ea. Asa macar cate putin pot sa-mi fac curatenia de sarbatori.
Si... sper sa fie bine totul, sa ma lase contractiile, ca am o groaza de trebaluit pana vine sotul.
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si 28+
n_a_n_a spune:
Nata , ai grija, nu te obosi, da-o-ncolo de curatenie! Nu poti gasi o femeie pe care sa o platesti sa faca greul, adica spalat de usi, geamuri, faianta, covoare... Poate printre cunostintele tale cineva are menajera si ti-o poate recomanda.
maribell spune:
hola chikas....
va urez o saptamana minunata......si o primavara plina de flori de liliac la termen....
sorana te asteptam cu vesti super de la eco...
carla sper ca esti bine la spital si ca o sa te intorci acasa repede....
mira succes cu noua dr si acomodare placuta fara sot...am trecut si eu printr-o incercare asemanatoare, si datorita internetului am ''supravietuit''
tatyana mult a fost...putin a ramas....ai grija de tine...
eu azi schimb prefixul.....30 saptamanai , de azi incepe numaratoarea inversa......
au inceput si la mine durerile inghinale ( pai si normal la cat m-am plimbat ieri...am cam exagerat....)...si trebuie sa stau la pat...si nu-mi place de nici-o culoare
succes fetelor la eco...sa veniti cu vesti bune....
maria 30 cu andreea antonia
AMR: 10 SAPTAMANI....sa speram
Ioana5255 spune:
Nati da-o incolo de curatenie. Faci si tu de okii soacrei. Mama, mama ce energica e Cami. A mea e cuminitica, niciodata nu a scos farfurii sau altele de prin dulapuri, acum mare nici atat. Ea e foarte fericita pe Wii sa joace tenis de masa, sa iasa afara cu bicicleta cu Lala (bunica ei) si sa "pensuleze".
Maribell felicitari pentru schimbarea prefixului. Sa dea Dumnezeu sa ajungem toate la termen, fara nasteri premature.
Fetelor ce cald si frumos a fost azi afara. Cand am venit acasa de la clinica, m-am plimbat si eu un pic pana la chioscul de ziare si inapoi. M-am oprit si la aprozar de am luat niste fructe. Acum am niste dureri inghinale de ma tin de mobila prin casa sa pot circula.
Ruxi te inteleg perfect cu durerile astea. Eu le am de pe la 7 luni si acum pe masura ce ne apropiem de final sunt si mai intense. Daca mai fac si cate o plimbare e jale. Noaptea ma tin de tablia patului sa ma pot intoarce si gem de durere. Daca nu ma intorc deloc peste noapte dimineata ma trezesc anchilozata, abia ma pun in miscare.
Nu mai stiu cine intreba de varilix. Eu i l-am facut Alexandrei.
Sorana Pentaxim am folosit si eu odata dar nu includea parca Hepatita B, rapel si am luat separat. Nu mai stiu cum a fost.
Sabina 35+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 3 saptamani
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
Ioana5255 spune:
Mira te asteptam cu vesti. Lasa ca o sa treaca repede vremea. Imi inchipui ca e grea despartirea de Andreas, dar cu siguranta si lui ii e greu sa va stie departe si sa faca naveta. Va fi doar o perioada din viata voastra, apoi veti fi toti 3 la Bucuresti.
Sabina 35+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 3 saptamani
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
r_ocsy spune:
Buna seara burtici !
Am avut un weekend cu contractii , nu m-am putut bucura nici de cheful de la Rasnov ( am stat in pat si m-am uitat la televizor in timp ce altii dansau de zor ) , a doua zi am plecat primii la o ora destul de matinala , ieri si azi am stat in pat ... maine ma duc la maternitate ca sa imi faca testul antistress sau cum il cheama si in functie de rezultat ma intorc acasa sau ma interneaza din nou .
Chiar nu pot sa imi dau seama de cauza lor ... cu siguranta nu de la frig !
Asadar, daca nu ma vedeti cateva zile ... am fost retinuta !!!
R_ocsy 30 + Ana Sofia
AMR 9 saptamani !
mamanati spune:
Buna fetelor,
Am fost si eu putin cu fetele la un suc in oras, apoi dupa Cami la gradi.
nana, theo, merci pentru griji. Nu ma apuc de geamuri, nici faianta, de covoare nici atat(o sa le duca tata la curatat), in rest o rog pe mama intro zi sa ma ajute. O sa-mi ia ceva timp sa aranjez hainutele de iarna, ceva mai spal, mai calc. Si fac des pauze. Dar am o bariera psihologica de a avea o femeie straina in casa sa-mi faca curat(sper intro zi sa o depasesc). Nu stiu de ce, dar nu as suporta.
Crissy, merci pentru felicitari! Eu zic ca de la contractii, caci colul o OK, 34 mm.
Referitor la sport. Nici mie nu mi-a spus vreodata ca nu ar fi indicat dupa 6 luni (exclud cazul cand ai contrainducatii de la medic).
Sabina, frumoase balansoarele! Noi il vom folosi pe cel de la Cami,e cu Winnie and his friends.
Eu imi cer iertare pentru ca am postat mesajul cu visul meu. Promit mai mult sa nu mai scriu din astea. Desi nu stiu de ce s-a interpretat ca rau, caci eu nu am vorbit de termeni sau de date, iar odata si odata tot vom naste toate!
Referitor la noduli la san. Mie mi-au depistat unul la eco, inainte de a ramane insarcinate. Pe mine ma durea tare un san cam cu o saptam inainte de ciclu. Si doctotita m-a intrebat daca am alaptat mai putin cu sanul respectiv. Asa a fost, caci la ala aveam rani mai nasoale de alaptat.
nana, si mie mi-au iesit leucocitele marite, dar eu zic ca a fost de la raceala. Ferro-folgamma, iau si eu pentru hemoglobina. E cel mai bun ce am luat pana acum impotriva anemiei. Cu el mi-au crescut valorile considerabil in 3-4 saptamani, desi luam peste o zi.
Maribell, felitari pentru cele 30 sa. Inca 10 si un bebe sanatos!
Sabina, o sa fac cate putin in fiecare zi! Referitor la Cami, ai dreptate! Ea se joaca frumos, adica nu urla, nu sare, nu tipa, dar: in 20 min imi scoate 8-12 ustensile din bucatarie, ca toate tacamurile, aragazul primite de la Mos nu sunt suficiente. Apoi urmatoarele 10-20 min, isi scoate hainele din dulap (10-15 bucati), ca are chef de masurat, si de vazut ce cu ce se combina. Asa, si.. la haine ii trebuie si vreo 10 perechi de incaltaminte, bijuterii.(Aici chiar n-am ce zice, ii seamana lu maica-sa cu pasiunea hainelor asortate) Apoi vrea sa se uite in 5-6 carti concomitent, papusi si.... lista e mare. Aquarela o iubim si noi.Iar seara e de goraza! In 2 ore ma trimite cam de 5-6 ori la bucatarie dupa... ce are ea pofta. Asa ca credema mai bine o stiu la gradi si imi fac si eu treaba incet, incet. Hai ca aici m-am intins. Trebuia sa-ti trimit PM.
Azi trebaluind prin debara am constatat ca nu am nici o pereche de incaltaminte cu un toc mai jos de 8 cm. Deci tre sa fac shopping.
Bafta la toate burticile ce merg saptamana asta la eco!
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si 28+
n_a_n_a spune:
Maria, felicitari pentru schimbarea prefixului !
Of Sabina, aiurea cu durerile astea, dar nu mai dureaza mult
Roxy , imi pare rau ca te simti rau... Iti tin pumnii sa-ti iasa bine tocograma maine, sa nu te interneze din nou.
Mira , e greu fara sotior, dar o sa vezi, ca o sa treaca! Cum iti place noua doctorita?
n_a_n_a spune:
Nati, nici eu nu am crezut o secunda ca o sa las pe cineva sa-mi faca curat in casa, dar nu am avut incotro: lucram zi lumina si ajungeam acasa franta. Si sincer in weekend eram atat de stoarsa de puteri incat de multe ori nu gaseam energie nici sa gatesc (desi imi place la nebunie). Ideea a fost a sotului, iar eu am gasit femeia (o cunosteam de mult si stiam cum lucreaza, era angajata ca femeie de serviciu la banca unde am lucrat inainte), si sincer, acuma nu stiu ce m-as face fara ea! Mi-e de foarte mare ajutor in sarcina asta, ca nu sunt in stare nici sa schimb asternuturile singura! Si contez mult pe ea si dupa ce vine bebe, ca e un om deosebit cu un suflet cat casa.