Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (56)
Raspunsuri - Pagina 9
ancutzicab spune:
Seara buna, fetele! Am tulit-o azi de la serviciu ca aveam programare la tuns.
Sabina - scuze, mi-a scapat un punct la final, de aia cred ca nu merge linkul. Incearca acum http://www.babyartikel.de/produkt/babyschaukeln
/chicco_babyschaukel_polly_swing_baby_sketching_kollektion_2010
Am vazut leaganele voastre, faaaaine, imi plac, sa le folositi sanatoase!
Ramona - cum zicea si Ck, indemnizatia a doua va fi 85% din prima. Doar ca nu mi-e clar un lucru: intre 4 iunie si DPN-ul de acum, vei figura cum? In concediu prenatal?
Nana - si mie mi-au iesit leucocitele marite si, coroborate cu nu mai tin minte ce alta valoare ar indica o infectie. Urinara nu am, vaginala nu cred... medicul de fam zicea ca poate e de la dinti, cine stie?!
Va pup, o seara linistita
Anca 28+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca
Ioana5255 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancutzicab Seara buna, fetele! Am tulit-o azi de la serviciu ca aveam programare la tuns. Sabina - scuze, mi-a scapat un punct la final, de aia cred ca nu merge linkul. Incearca acum http://www.babyartikel.de/produkt/babyschaukeln/chicco_babyschaukel_polly_swing_baby_sketching_kollektion_2010;jsessionid=6A574E90C692B4F63001F8B254A08D61 Am vazut leaganele voastre, faaaaine, imi plac, sa le folositi sanatoase! Ramona - cum zicea si Ck, indemnizatia a doua va fi 85% din prima. Doar ca nu mi-e clar un lucru: intre 4 iunie si DPN-ul de acum, vei figura cum? In concediu prenatal? Nana - si mie mi-au iesit leucocitele marite si, coroborate cu nu mai tin minte ce alta valoare ar indica o infectie. Urinara nu am, vaginala nu cred... medicul de fam zicea ca poate e de la dinti, cine stie?! Va pup, o seara linistita Anca 28+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca |
Anca f frumos balansoarul.
Nana ce norocoasa esti. Pe a mea o zbor de nu se vede. De la 1 mai, desi eu vreau de la 1 aprilie (dar nu ma lasa silviu, cica sa fiu om, tot eu) o pun pe liber. M-a umplut de spume azi. Ea mai nou lunea nu mai vine la munca, pe diverse x motive, suna si zice azi nu vin. Si stie bine in ce sit naspa sunt, de nu ma pot apleca nici dupa o hartie. O sa vad ce o sa fac dupa ce nasc, o solutie va trebui sa existe. Acum nu vreau sa imi mai umplu nervii cu asta, ca destul ma haituieste toata lumea cat e ziua de lunga.
Sabina 35+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 3 saptamani
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
mamanati spune:
Anca, am reusit sa vad si eu balansoarul, foarte dragut!
Nu te superi, daca te rog sa editezi mesajul, si sa treci jumate de link in rand nou, caci s-a intins tare pagina si e greu de citit asa.
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si 28+
ancutzicab spune:
De ce sa ma supar ?! Am incercat, dar nu stiu cat am reusit! Sper ca e mai bine asa.
Anca 28+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca
maribell spune:
http://community.webshots.com/album/577098288GRnYwm
GATA CRED CA AM REUSIT SA PUN POZE.....VA INVIT !!!!
MARIA 30 ANDREEA ANTONIA
AMR:10 SAPTAMANI ....SA SPERAM !!!
Ioana5255 spune:
Eu nu mai pot de dureri inghinale. Imi vine sa urlu . Nu mai rezist. Parca niciodata nu m-a durut asa de rau.
AMR - 3 saptamani
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
Ioana5255 spune:
Maribell doar burtica e de tine. In rest esti neschimbata. Super.
AMR - 3 saptamani
Ioana5255 spune:
Ale nu ai dat nici un semn azi. Speram ca esti bine. Nici Artu nu a semnat condica.
AMR - 3 saptamani
mamanati spune:
Anca, da, parca e mai scurta acum.
Sabina, eu in sarcina cu Cami la fel m-am chinuit cu durerile astea. Acum nu ma deranjaza, dar paote o fi si devreme.
Maribell, bine ca ai pus pozici, acum stim si noi cu cine discutam. Frumoasa burtica. Cine sunt fetitele din poze?
Fetele la a doua nastere: puneti in bagajul de maternitate un analgezic (care zice medicul ca e Ok). Dupa nastere, aveam niste contractii ingrozitoare, de fiecare data cand o alaptam pe Cami. Au durat vreo 2 zile, dar erau destul de greu de suportat. Am inteles ca cu fiecare nastere, contractarea uterului e tot mai dureroasa!
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si 28+
adinutzza_87 spune:
buna seara burtici
Ca tot venii vorba de dureri inghinale mie imi spuneti k numai pot simt k imi explodeaza burta in zona de sub buric si mai ales cand stau jos si ma ridic in picioare. M-am tot gandit poate e si din cauza mea pentru k am tot facut miscare, singurul lucru cu care m-am menajat e ca nu am ridicat greutati mari dar in rest nici nu zici k am burta:D. Chiar sunt mandra de mine ca am fost sprintena , eu inca lucrez + treaba de acasa asa k am activitate :P.
Multumesc pentru raspunsurile despre pompa de san pot spune ca m-ati convins sa o cumpar inainte sa nasc mai ales k eu nu stau foarte bine la capitolul sfarcuri :(((.
Maine o sa am o zi full asa ca am trimis-o pe mama sa se uite prin oras de patut, carucior si alte lucruri pentru bebe ca apoi eu sa ma duc la punct fix sa numai caut :D a stati linistite am mamica tanara are 43 de ani asa ca nu imi fac griji ca ar fi depasita de situatie ;)