Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (56)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinutzza_87 spune:

aaaaa fetelor unde pot sa citesc ca sa pun poze pe fourum sa ne cunoastem mai bine ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariam79 spune:

Neatza burtici. Semnez si eu condicutza sa nu ma dati la dipsaruti. O cafelutza si un ecler de la mine.

V-am citit dar nu am retinut mare lucru: Mira fara sot (cand vine? sper ca vine pana nasti, daca nu, bine ca esti cu mama), Alesicoo cu spitalul (sper ca esti bine), Nana nashpa tare cu anemia asta (si mie mi-au iesit valorile aiurea, dar mai multe, si bag fier si tot aiurea ies cu tot fierul, eh, mai e putin si gata), Carla la spital si parca nu a zis nimic despre cum e pe acolo (numai bine si frumos cred ca nu e), Nati nu mai trebalui atata, lasa-l incolo de Paste, cui nu-i place sa puna mana sa ajute, daca nu, sa nu comenteze. Pupicei la restul fetelor si nu va suparati ca nu va mentionez, v-am citit in fuga ieri, printre taste, si cam cu atat am ramas.

Pe mine ma dor mainile. TARE. Si noaptea, pe langa faptul ca dor, mai si amortesc. Uf. Soacra zice ca asa a patit cand era gravida cu sotul meu. O fi vreo chestie pe care el a mostenit-o so i-a dat-o si lui bebe.

Am mai facut cumparaturi pt. bebe in weekend: hainutze, paturici, prosopele, caciulitze, manushele. Nu prea multe, cat sa fie pentru inceput. Le-am pus la spalat, acum se usuca. Urmeaza sa le calc, cand apuc. O sa ma duc mai tarziu sa cumpar un covor in sufragerie. Nu stiu ce m-as fi facut fara ai mei. Cred ca nu faceam nimic nimic pana nu venea sotul, adika ramanea si casa si bebe pe ultima suta de metri, intre Paste si nastere.

Sa aveti o zi minunata, cu mult soare - si la fereste si in suflete, si sa primim vesti bune azi de la ecografii. (nu mai stiu cine mergea la eco azi)

Ana 32+ Miruna-Nicola sau Alexandru-Nicolae AMR -7 saptamani
bebica mea mica si scumpica

ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neata fetelor!
E sau nu KIDEX la Romexpo in acest weekend?

Fetelor- bafta la eco: san+bebei! Monitorizati sanii ca nu e de glumit!
Maribell- vazut poze frumoase cu o gravida carliontata!
Sabina- asa dureri mari sunt in trim 3? Asta e ultima saptamana de trim 2 la mine! Nu trec cu nimic durerile?

Referitor la curatenie, am sters si eu geamurile, praf, aspirator si parca nu se vede! Bine ca nu ma prinde Pastele acasa!

Multumesc pt urarile referitoare la sora mea, ieri au scos-o de pe antibiotic caci toate analizele sunt curate, sa vedem daca starea ei se imbunatateste!

Va doresc o zi frumoasa, sper sa iasa soarele si sa se opreasca ploaia caci am drum lung pana la Administratie sa-mi iau un certificat fiscal!

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela10 spune:

Buna dimineata burticute,

Noi am fost ieri la doctor, am facut eco, iar azi dimineata o scurta vizita la Fundeni si saptamana nu s-a terminat

La eco am vazut ca bebe Sofia s-a pozitionat cu capul in jos. Eu ma gandesc ca este cam devreme dar dr a zis ca este normal. Toate masuratorile sunt ok, avem 1300g si este cu o saptamana mai mare

Colul tot 'bleg' este, drept urmare nu avem voie sa renuntam la injectii si la statul in pat.

Gabi +28 Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Bravo Gabi pt bebelina maricica!
La Fundeni de ce ai fost?

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

buna dimi
suntem acasica
am fost ieri la dr.
analizele au iesit super ok
urocultura a iesit negativa
legat de col a zis ca nu este fff mult scurtat si este ff bn k este inkis si ca mai mult m-a speriat dr care era de garda sambata (dr.meu era plekt din buc)
sambata cand ne a facut eco avea bebelina 1150 gr si ieri avea 1300gr
acum nu stiu daca o fi fost vreo greseala a ecografului , dar tot la cel de sambata mi a facut sau intradevar ia bebelina ff bine in greutate
sunt ff fericita si va multumesc ca ati fost alaturi de mine

asa creste bebicu
ale cu printesa Karina Florentina in 28 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Nicoleta eu cred ca e Kidex. Coincide cu targul de turism. As da si eu o fuga. Sa vad cum ma simtesc in stare. Despre dureri in sarcina cu Alexadnra nu am avut asa ceva. Ma gandesc ca acum le am din cauza ca e gemelara, Dzeu stie. Iar am gemut toata noaptea. Azi de la vreme ma dor picioarele de nu calc, ma chinuie "romantismul". Aseara am adormit cu fii-me ain pat si m-a trezit peste noapte "mami nu mai sfolai". Cred ca eram Locomotiva Thomas, saracul copil d enu se putea odihni de "sfolaiala" mea.
Ma bucur ca sora ta e mai bine. Sper sa mearga spre bine.

Nana si mie mi-a iesit o usoara anemie. Eu bag inca fier si magneb6 in mine.

Va doresc o zi usoara.

Sabina 35+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 3 saptamani

Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

buna dimi
suntem acasica
am fost ieri la dr.
analizele au iesit super ok
urocultura a iesit negativa
legat de col a zis ca nu este fff mult scurtat si este ff bn k este inkis si ca mai mult m-a speriat dr care era de garda sambata (dr.meu era plekt din buc)
sambata cand ne a facut eco avea bebelina 1150 gr si ieri avea 1300gr
acum nu stiu daca o fi fost vreo greseala a ecografului , dar tot la cel de sambata mi a facut sau intradevar ia bebelina ff bine in greutate
sunt ff fericita si va multumesc ca ati fost alaturi de mine

asa creste bebicu
ale cu printesa Karina Florentina in 28 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte

Bravo Ale. Ce ma bucur. Eu cand zic ca unii medici sunt dusi cu pluta.

AMR - 3 saptamani

Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela10

Buna dimineata burticute,

Noi am fost ieri la doctor, am facut eco, iar azi dimineata o scurta vizita la Fundeni si saptamana nu s-a terminat

La eco am vazut ca bebe Sofia s-a pozitionat cu capul in jos. Eu ma gandesc ca este cam devreme dar dr a zis ca este normal. Toate masuratorile sunt ok, avem 1300g si este cu o saptamana mai mare

Colul tot 'bleg' este, drept urmare nu avem voie sa renuntam la injectii si la statul in pat.

Gabi +28 Sofia

Hai Gabi ca mai e un pic. Alexandra mea era cu capul in jos de la 4 luni. Apasa pe col ca nu stiu ce. Acum in sarcina asta, gemenele s-au intors in sapt 32. Imi place expresia de "col bleg". Nasol ca stai in pat si bagi injectii. . Noi suntem aici sa iti tinem de urat.

AMR - 3 saptamani

Mergi la inceput

si cum nu ma pot abtine, v-am spus ca nasc mai devreme. pe 6 aprilie va fi marea intalnire cu fetele. M-au programat la cezariana, mi-au facut fisa, tot. Cand ma gandesc ca mai sunt doar 2 saptamani ma trec toate transpiratiile.

AMR - 3 saptamani

Mergi la inceput