Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (56)
Raspunsuri - Pagina 7
Ioana5255 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bubu30 Sabina sunt f. frumoase leaganele. Sa le stapaniti sanatoase ! Sa inteleg ca eco nu ai facut azi, doar control pe masa ? Ruxi 30 + cu AMR ... cine stie? |
da doar control pe masa si analiza de secretie. A fost groaznic . M-a durut oribil.. Luni ma duc la eco si ultimul control inainte de nastere.
Sabina 35+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 3 saptamani
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
bubu30 spune:
Veronica a scapat Carla de teama de tiganca hoata? adica , sper ca nu are asa ceva in salon, nu ti-a zis?
Ruxi 30 + cu
AMR ... cine stie?
Crissy_C spune:
Sorana, am inteles, o fi altceva, desi mie tot timpul mi-au zis ca mastoza mea e de la excesul de foliculina (care e estrogen), deci un dezechilibru hormonal in organism. Si totusi ca se echilibreaza in sarcina deci se cam bat cap in cap cele doua pareri Eu ma monitorizez la 6 luni/1 an de la 14 ani, dar n-am facut nicio interventie pana acum... Oricum, stai linistita, ca nu se poate intampla nimic daca te monitorizezi regulat, nu apare nimic asa, peste noapte.
Tu la ce medic/spital mergi? Eu la Fundeni am fost in toti acesti ani, intai la dr. Saptefrati, iar dupa ce a murit dansul, la dr. Radu.
Ramona, am auzit ca poate aparea complicatia asta - mastita - de la nealaptat suficient sau de la febra laptelui dar nu stiu daca se mentin conditiile pentru dezvoltarea ei de la o sarcina la alta... Sa speram ca nu vei avea probleme si acum
Cristina, fericita 28+ cu Patricia
Crissy_C spune:
Sabina, sa inteleg ca vestea buna e ca nu ai pierdut dopul gelatinos, nu? Ceea ce e foarte bine
Cristina, fericita 28+ cu Patricia
Ioana5255 spune:
citat din mesajul lui bubu30 Sabina sunt f. frumoase leaganele. Sa le stapaniti sanatoase ! Sa inteleg ca eco nu ai facut azi, doar control pe masa ? Ruxi 30 + cu AMR ... cine stie? |
da doar control pe masa si analiza de secretie. A fost groaznic . M-a durut oribil.. Luni ma duc la eco si ultimul control inainte de nastere.
AMR - 3 saptamani
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
Ioana5255 spune:
citat din mesajul lui Crissy_C Sabina, sa inteleg ca vestea buna e ca nu ai pierdut dopul gelatinos, nu? Ceea ce e foarte bine Cristina, fericita 28+ cu Patricia |
da. si eu m-am bucurat. sper sa stea fetele cat mai mult.
AMR - 3 saptamani
n_a_n_a spune:
Salutare burtici !
Am intrat sa va dau "raportul" cu analizele mele , deci:
1. leucocite maricele (12.000, insa urocultura e sterila, secretia vaginala nu mi s-a schimbat nici ca si cantitate nici ca si aspect, asa ca habar n-am unde e rost de vre-o infectie...), in speta limfocitele mici si neutrofilele mari...
2. hematii putine rau (2.700.000), hemoglobina si hematocrit sub limita (10, respectiv 32), in conditiile in care sideremia e buna (104), insa volumul mediu eritrocitar este la limita maxima a normalului (99 din 100); mie asta imi miroase a anemie macrocitara, in coditiile in care iau zilnic complex de B-uri si acid folic...
Sa vedem ce zice nenea doctorul, ca i-am trimis si lui rezultatele pe mail.
Fetele cunoscatoare in domeniu, voi ce ziceti?
Nana 31+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -9
n_a_n_a spune:
Am primit kit-ul de recoltare a sangelui placentar de la Cord ! M-am scapat de o grija, acuma mai trebuie sa nu il uitam acasa in momentul cu pricina .
Nana 31+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -9
bubu30 spune:
citat din mesajul lui n_a_n_a Salutare burtici ! Am intrat sa va dau "raportul" cu analizele mele , deci: 1. leucocite maricele (12.000, insa urocultura e sterila, secretia vaginala nu mi s-a schimbat nici ca si cantitate nici ca si aspect, asa ca habar n-am unde e rost de vre-o infectie...), in speta limfocitele mici si neutrofilele mari... 2. hematii putine rau (2.700.000), hemoglobina si hematocrit sub limita (10, respectiv 32), in conditiile in care sideremia e buna (104), insa volumul mediu eritrocitar este la limita maxima a normalului (99 din 100); mie asta imi miroase a anemie macrocitara, in coditiile in care iau zilnic complex de B-uri si acid folic... Sa vedem ce zice nenea doctorul, ca i-am trimis si lui rezultatele pe mail. Fetele cunoscatoare in domeniu, voi ce ziceti? Nana 31+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana amr: -9 |
In ceea ce priveste prima problema, nu inseamna ca ai infectie.
In sarcina e normal aceste valori sa fie modificate.
Mie mi-a zis chestia asta dr de familie in trimestrul I cand am facut aceste analize sa nu ma sperii.
Si exact asa mi-au iesit si mie - leucocitele peste limita , limfocitele sub limita, si am citit si pe net ca asa ies in sarcina.
La a doua problema - si mie mi-a iesit sideremia buna, dar hematocritul si Hb putin sub limita in trim I si mi-a dat fier (ferro-folgammma).
Tu iei fier ?
Ruxi 30 + cu
AMR ... cine stie?
flory_blanca spune:
Salut la toate burticile.
Eu sunt fericita ca am intrat in ultimul trimestru si de-abia astept sa vedem la eco de saptamana viitoare ce mai face bb. Raportam si noi o fetiza grasunica care avea la 26 saptamani aproape 900 de grame.
Va povesteam ca mi se scurtase colul iar acum dupa Gynipral s-a mai lungit dragul de el pana la 3,4 asa sunt super happy. Mai am si eu ceva contractii dar nu dureroase si nu foarte dese asa ca ma gandesc ca totul e ok. La inceput imi era rau de la Gynipral ca il luam inainte de masa dar totul a trecut cand am inceput sa il iau dupa ce mancam asa ca poate fi si asta o cauza la fetele care ziceau ca au tremuraturi ale mainilor.
Mult curaj la fetele care trebuie sa se interneze si mult optimism sa treceti cu bine si peste aceasta etapa si sa avem cu toate bbei sanatosi si la termen.
Ma apuca cu tremurici cand vad atatea programari pentru nastere si parca mai avem asa de putin.
Pupici si sanatate multa la burticutze.
28+