Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (56)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Buna fetelor si de la noi, sa avem o saptamana buna, fara incidente!

NicoletaB, imi pare rau ca esti suparata, sanatate multa pt. sora ta.

Nana, hai cu vestile bune de la analize!

Nati, ai grija, mai menajeaza-te si tu, chiar nu are cine sa te mai ajute un pic cu Cami?

Adinutzza_87, stai linistita ca nici eu nu am luat mare lucru pana acum, doar hainute. Dupa Paste ma apuc sa fac camera copilului, deci implicit atunci voi face cumparaturile mari, desi mi-am cam facut asa o idee despre ce o sa iau.

Anamaria, succes maine la eco si sa ne vii cu vesti bune!

Sorana, sa ne vii si tu cu vesti bune de la ambele eco, o sa fie bine ai sa vezi. O sa se obisnuiasca Matei usor-usor, ai dreptate, cred ca ii e si lui un pic greu cu acomodarea, mititelul. Bine ca a fost incantat de camera lui cea noua!

Sabina, ai fost mortala cu dunga lunga, la fel si eu sunt in aceeasi situatie, de cand sunt insarcinata, desi nu am avut o sarcina cu probleme, am prestat doar de 2 ori si ambele dati am sangerat un pic, de fapt imi ramaneau niste pete maronii pe hartia igienica, nu era chiar sangerat, insa am hotarat sa nu ma prestam, desi sotul meu ma urmareste prin casa. Sa stapaniti sanatosi leaganele si sa se bucure bebelinele de ele!

Mira, sa ne spui cum e cu noua doctorita si curaj, acum ca a plecat sotul tau, nici eu n-as putea fara, mi-ar fi f greu, dar bine ca ai ajuns cu bine, dupa asa un drum lung.

Cornelia, succes la treburi si eu tot cu din astea ma ocup zilele astea ca tot e cald si frumos, mai mare dragul sa trebaluiesti.

Ruxi, un pupic si de la mine sa-ti treaca, am inceput si eu sa am dureri din astea inghinale din cand in cand, ma doare osul pelvian, sau pubian, sau cum s-o numi.

Vivela, imi pare rau ca te-ai simtit rau, hai, stai linistita, ca n-o sa nastem nici una prematur. Chiar asa, potoliti-va mai fetelor cu nascutul, eu zic ca o sa scoatem motatele la timp adica cu prima programare care e a Sabinei pe 13 aprilie, deci pana atunci fiti cumintele!

Cristina, sper sa-ti fi trecut raceala intre timp, iar legat de aquq gym si eu stiam ca nu are contraindicatii, bine, vorbim de sarcini fara probleme.

Monica, si eu sunt noua pe aici si incerc sa tin pasul cu fetele, te mai asteptam pe la noi cat de des poti tu.

Carla, sper ca esti bine, sa ne dai de veste cand poti!

Ale, si tu sper sa vii cu vesti bune de la spital astazi.

Pupici pentru toate burticile!

Theodora 26+ Stelios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Ooo, dar chiar e liniste azi aici pt. o zi de luni

Ruxi 30 + cu
AMR ... cine stie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona80 spune:

Vad ca vorbiti de noduli la san. Eu am ramas cu niste noduli la san dupa ce am facut mastita, la prima sarcina. Bebe desi era mare (4kg), era foarte somnoros, pentru ca avea icter, iar eu, neexperimentata si prost sfatuita am facut complicatii. Dar nu vreau sa ma mai gandesc la ce a fost. Acum sunt hotarata ca celalalt bebe sa nu mai scape de alaptare, oricat ar urla. Intrebarea mea este, daca a mai patit cineva asa. Mi-e teama ca acesti noduli arata ca am canalele infundate si ca voi avea iar probleme.Am intrebat dr si a zis ca "tot ce-i posibil sa patesc la fel si de data asta, si sa nu masez". Dar oare nu exista nici o crema care sa ma ajute? Sau comprese cu ceva? Voi incerca garmastanul cand voi intra in luna a 8-a.

Mamica fericita a lui Victor Stefan din 04 iunie 2008 si +26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Crissy_C

Mama, da' ce liniste azi pe aici Mai, sunteti toate pe la eco sau ati iesit la aer curat?

Sorana, si eu am in monitorizare niste noduli (mastoze) la ambii sani, dar n-am mai fost de cand am ramas insarcinata, mie la ultima eco mi-au zis ca dimpotriva, sarcina de obicei rezolva problemele astea... Acum sa vedem, ce-i drept parca nu-i mai simt. Bafta la eco si nu mai sta cu emotii

Nati, atata am citit la felicitari la adresa ta pentru , ca am uitat sa te felicit si eu: sa fie sanatoasa si frumoasa, sa stea cumintica acolo la mami in burtik cum adica iminenta de avort? de la ce? de la col, de la contractii??

Cristina, fericita 28+ cu Patricia

Cristina, mersi de incurajari, dar sa-ti zic de ce imi fac atatea griji. Eu am fost operata la san acum 7 ani de niste noduli benigni, de atunci nu m-am mai cautat pana acum 2 ani, cand am descoperit alti noduli, la ambii sani, pe care i-am monitorizat initial la 6 luni, apoi anual, fiind probabil ori fibroadenoame, ori chisturi cu continut vascos, deci tumori benigne.
Doar ca in noiembrie, la un an dupa ultima eco si insarcinata fiind am facut eco si dr s-a aratat ingrijorat pt ca descoperit 2 noduli noi, care nu s-au gasit in urma cu un an si mi-a zis sa vin peste 4 luni sa-i vedem iar, in loc de 1 an. Acum nu stiu daca i s-a parut ceva in neregula, cert e ca mi-a spus ca in sarcina nivelul de estrogen e la cote maxime si acest hormon este cel mai mare agresor al sanului cu noduli mai ales.
De asta imi fac griji, cu mastoza nu stiu cum e dar in orice caz e altceva.

Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si 33+ Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Buna,

O saptamana frumoasa cu multe zile calde si linistite
Fetele care au programare la eco va asteptam cu vesti bune
Eu tensiunea o am 12 cu 8 dar eu am avut-o mai mare si inainte. A zis medicul ca daca sare de 13 cu 8 sa-l sun

Pupic,

Bia

Bia 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ck_29 spune:

Am vazut ca intreba Ramona de indemnizatie. Eu am citit de curand Ordonanta 148 si uite ce zice:

Art. 1. - (1) Incepand cu data de 1 ianuarie 2009, persoanele care, in ultimul an anterior datei nasterii copilului, au realizat timp de 12 luni venituri profesionale supuse impozitului pe venit potrivit prevederilor Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare, beneficiaza de concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani sau, in cazul copilului cu handicap, de pana la 3 ani, precum si de o indemnizatie lunara in cuantum de 600 lei sau, optional, in cuantum de 85% din media veniturilor realizate pe ultimele 12 luni, dar nu mai mult de 4.000 lei.

(2) Cele 12 luni prevazute la alin. (1) pot fi constituite integral si din perioadele in care persoanele s-au aflat in una sau mai multe dintre urmatoarele situatii:

...si enumara ei acolo mai multe situatii......iar la litera g) gasim:

g) au beneficiat de indemnizatia lunara pentru cresterea copilului pana la varsta de 2 ani, respectiv pana la varsta de 3 ani în cazul copilului cu handicap;

Deci e clar....din Ordonanta 148/2005, actualizata, Art.1 pct g)...rezulta ca indemnizatia este considerta stagiu de cotizare si vezi primi 85% din ea!

Am trimis Ordonanta 148/2005 pe mailul comun, pentru cine este interesat de alte chestii din ea.

O saptamana frumoasa si de la mine,
Camelia

27 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Hello,

acum am venit de la medic. A fost naspa, ca m-a suit pe masa si nu am scapat de analiza de secretie, m-a durut tare. S-ar putea sa nasc mai repede. O sa vedem ce si cum. Sapt viitoare ma mai duc la eco si control.

Anca nu pot vedea produsul.

Eu am comandat pe astea
http://www.bebebliss.ro/fisher-price-leagan-precious-planet-open-top-p-2615.html
http://www.bebebliss.ro/fisher-price-leagan-rainforest-opentop-cradle-p-2693.html

Sabina 35+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 3 saptamani

Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza09 spune:

Salutare la burtici si de la noi...

Chiar ca e liniste ma asteptam sa va gasesc pe la jumatatea capitolului mai e timp mai pe seara poate.Nimic nou despre noi,ceva dureri de spate burtica mare facem plimbari cat mai dese desi e din ce in ce mai greu cu deplasatul si mai avem ceva vreme pana la marele moment eiii cu Cristina am avut 66kg cand am nascut plecand de la 48kg acum plecarea a fost de la 60kg si am trecut de 70kg,,,alta varsta alta sarcina dar inca e bine si nu ma pot plange ,,,bine ca ne-am reglat si cu somnul...

Carlaun dulce sa rezisti acolo pt bebeline si asteptam vesti de la tine

NicoletaB sanatate maxima pt sora ta

Anamariate asteptam si pe tine cu vesti bune de la eco,,,

Vivela tu care erai sus pe metereze saraca de tine cred ca ti-a fost super rau dupa toate cate ai descris uite un si de la noi si sa auzim numai de bine mai trecem si prin astea.... si la mine sarcina asta a fost diferita dar totul bine cand se termina cu bine

Mira bafta multa cu noua doctorita si asteptam numai vesti bune si lasa ca trece repede si perioada asta sanatosi sa fitzi
Cusa spor la treaba trebe sa fie super lucrusoarele si sa le aranjezi frumos sentiment ,,,asa treaba parca ai si spor la ea pe mine inca ma uimesc lucrurile astea de bb cat de mici si dragalase sunt

Cate un la fiecare burtica si o saptamana superba fara incidente

28+ Luca Octavian+ Cristina 12.01.1999

www.dropshots.com/madutza09#" target="_blank">POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

hello burticutze
noi suntem bine...dar vroiam sa va spun ca am sunat-o pe Carla , care este bine, sanatoasa, sta cu burtica in sus, la spital
probabil o sa-i fac o vizita saptamana aceasta ca sunt plina de energie...
dupa calculul de pe prima pagina astazi am pasit in luna a 8-a
as vrea sa va multumesc, din suflet, pentru secundele ce le-ati petrecut uitandu-va si la noi in mapa...desi a trecut o saptamana
multumesc mult

32 fix Matei ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Sabina sunt f. frumoase leaganele.
Sa le stapaniti sanatoase !

Sa inteleg ca eco nu ai facut azi, doar control pe masa ?

Ruxi 30 + cu
AMR ... cine stie?

Mergi la inceput