Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (56)
Raspunsuri - Pagina 18
arturicii spune:
pe baieti i-am nascut in Ro, la vreo 2 ani si ceva inainte de a incepe a schimba tarile; insa am vrut eu musai nume "altfel"; initial au fost Albert si Arthur apoi sotul ar fi vrut Jan (ian) si Thor (aici m-am opus eu tare ca o sa il strige copii aspirator, motor, tractor...; nu va zic ca si acum regreta el ca nu am pus numele asta lui Philip).
La Sabina, a ales sotul si a ales la rugamintea mamei (v-am mai zis eu; cand a aflat mama ca o sa avem o fetita si ca sotul va alege numele, l-a rugat ca al doilea nume sa fie numele dansei, Sabina adica; insa cum noi nu am pus 2 prenume nici baietilor, nu era sa ii punem Sabinei).
Cu Sabina scris pe o hartiuta am mers la vecina noastra frantuzoaica get-beget sa o rog sa il citeasca, sa uda urechea mea ca e "bun" si in franceza. L-a citit ok, l-a retinut insa din cand in cand ii zice Sabrina (acum, doamna are 87 de ani, o asemenea mica eroare nu ma necajeste).
Cat despre numele de familie asa e, cum zice Vivela; la noi numele de fam se termina in CHE ceea ce pe cei de aici ii face sa il pronunte frantuzit, cu SH.
Mie de ex, ca sa imi retina numele cei de aici, il memoreaza ca si "You wanna"... Nu va zic ca nu stiu sa il scrie decat daca le zic pe litere.
Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 34+
Crissy_C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arturicii Rocsy, ptr mine primul prag era 28 apoi 35 apoi 37. Important e sa ajungem unde trebuie si sa fie ok bebeii. Eu iar am una din zilele nasoale; nu pot sa respir oricum as sta, imi e rau desi tot ce am mancat a fost niste croissant chior, etc. Ioana, Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 34+ |
Ioana, poate tocmai de la croissantul ala ti-e rau... stiu ca produsele de patiserie sunt cele mai pacatoase pt stomac, si dau si arsuri la greu... Incearca sa mananci ceva legume usoare, o supa ceva...
Si eu abia respir, dar din cauza ca sunt putin racita, nu pt ca mi-ar presa pe diafragma bebita... Inca o simt destul de jos si in ultima vreme are ce are cu colul meu, ca imi da niste intepaturi de ma cocoseaza.
Cristina, fericita 28+ cu Patricia
r_ocsy spune:
Artu : am si eu din cand in cand lipsa de aer, in mod deosebit cand se impinge dumneaiei in diafragma ... si atunci sa ma vezi cum trag cate o gura mare de aer dar tot am senzatia de insuficienta respiratorie 1
R_ocsy 30 + Ana Sofia
AMR 9 saptamani !
Crissy_C spune:
Hahaha, Artu, m-am prapadit de ras cu "you wanna"
Cristina, fericita 28+ cu Patricia
arturicii spune:
Pai nu am arsuri Cristina da' mi-a ramas parca in gat!
Da, cred si eu ca e de ras la "you wanna"
Rocsy, numai ca nu imi trece oricum as sta! Iar de plimbat nu am chef; asta in varianta in care cumva mi-ar trece;
Acum m-a apucat ca eu trebuie sa imi fac bagajul de spital! Si trebuie sa incep cu achizitia unu rucsac (musai cu rosu) si a detergentului de bebei.
Mary, bun revenit! Imi pare rau ca nu te simti bine, sper sa iti treaca asa, cu leacuri "babesti". Nu stiam de paracetamol, multam ptr informare.
Ioana,
r_ocsy spune:
Eu la capitolul sforait mi-am intrecut sotul, mai ales zilele astea cand am fost racita, sar nu pot sa ma laud ca as fi mai silentioasa in rest ... iar picaturile cu apa de mare nu prea ma ajuta, mai mult apa de ploaie . Chiar i-am zis bietului sot ca mai are de suportat vreo 2 luni concertele mele iar el a zis ca atunci cand nu mai suporta se va duce in alta camera ... doar ca nu il lasa sufletul sa ma lase singura, nu ar putea sa doarma linistit daca nu imi monitorizeaza respiratia, plimbarile la toilet si starea mea in general.
Laurita : eu vreau sa stabilesc data nasterii pana cel tarziu 20 mai ... ca sa fie tot taur .
Artu : cu cat stii mai multe limbi cu ata mai bine, nu pot decat sa ii felicit pe baieti si sa le spun sa o tina tot asa
Marylenac : felicitari pentru rezultatul la eco
R_ocsy 30 + Ana Sofia
AMR 9 saptamani !
corinasmile spune:
Buna burtici!
Am terminat si eu de citit acum, ce ati scris ultimele 2 zile.
Neuronul meu nu e in stare sa mentioneze toate numele, dar sa stiti ca ne-am bucurat de fiecare veste buna impartasita aici si am tinut pumni pt rezultate bune la analize si eco!
Sabina, imi place ca pari destul de calma referitor la data apropiata a marelui eveniment. Ma bucur ca ai reusit sa faci cam tot ce ti-ai propus si a ramas numai drobul
Inutil sa spun ca vom fi toate cu gandul la tine de pasti si zilele urmatoare, asteptand vesti
flory_blanca, da "ignore" la toti furnizorii de sfaturi "bineintentionate" M-ai facut curioasa cu site-ul. Zi si mie ce face - aici sau pm.
Andrea(dunemaire), ce frumoasa e domisorica ta si ce bine iti seamana
Ne inscriem si noi in clubul burticilor programate la ecografie sapt asta, abia astept joi sa vad cum a crescut fata, daca e totul ok.
Eu in principiu ma simt bine, ceva dureri de spate si picioare, insa nimic anormal. Incerc sa mentin un program alimentar mai echilibrat si fara excese, astfel incat stationez de 3 sapt la cele 10 kg acumulate pana acum
Inca nu mi-am facut curaj sa iau vitaminele prenatale, desi noua dr mi-a recomandat Am asa un feeling ca sunt ok cu substantele nutritive, mananc suficient de diversificat. Sper ca feelingul meu sa fie confirmat si de analize
Am vazut ca discutati zilele trecute despre vaccinuri. Am bagat la cap sa le ignoram pe cele gratuite de la stat. azi mi-a atras atentia o stire despre www.newz.ro/stire/102683/vaccinul-rotarix%2C-folosit-si-in-romania%2C-ar-putea-fi-interzis.html" target="_blank">vaccinul Rotarix
Fetelor, voi stiti ceva de Alinutzaa?
N-am mai vazut de mult timp un mesaj de la ea. I-am dat pm dar n-a raspuns inca, nici la mobil nu rasp Probabil e ocupata cu pititcul, dar poate stiti si voi ceva (gen colege la alta odisee, etc)
Corina 26s+ cu Maria
Madamar spune:
AM uitat sa va spun initial: am pus pe mailul comun un "CURS" de ingrijire a nou-nascutului, realizat succint si dragutz. POate stiti despre el... insa e mai bine de mai multe ori decit o data.
Mary 29+ cu minune de deocamdata Tudor Mateo
evolutia lui bebe
„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”
arturicii spune:
Rocsy, multam ptr urarea trimisa baietilor insa "sssshhhhttttt", nu le-o zic; ca ei nu isi dau seama ce chestie ok e asta si ii las sa descopere singuri cand or fi maaaarrrrriiii.. Pana atunci, ii las sa invete ce vor, sa scrie cand vor, sa citeasca idem si sa faca dupa cum simt ei ca le e bine.
Ioana,
corinasmile spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arturicii Cu Sabina scris pe o hartiuta am mers la vecina noastra frantuzoaica get-beget sa o rog sa il citeasca, sa uda urechea mea ca e "bun" si in franceza. L-a citit ok, l-a retinut insa din cand in cand ii zice Sabrina (acum, doamna are 87 de ani, o asemenea mica eroare nu ma necajeste). |
Ioana, dar ce frumos nume e si Sabrina
Eu in locul tau nu m-as supara sa mai confunde cineva din cand in cand
Si pe mine m-a apucat de la o vreme dorinta de a mai adauga un nume la Maria, desi noi am hotarat demuuuult ca vrem sa fie doar unul (si eu si sotul avem unul singur).
Dar imi place asa tare Alexandra..
Voua cum vi se pare Maria Alexandra ca si nume in general? Ce fel de persoana va imaginati cand auziti acest nume?
Sotul a zis ca ne mai gandim, ceea ce e un inceput de victorie, avand in vedere ca el era a fost f hotarat pt un singur nume
Corina 26s+ cu Maria